Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
crissy77 spune:
Cu ultimele puteri
felicit si eu burticutele pt vestile bune!
grety, cum
sa-ti incurce analizele??????
Cristina
16 s
&
Elise-Stefania
bumblebee spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Cu ultimele puteri felicit si eu burticutele pt vestile bune!Cristina 16 s & Elise-Stefania |
Te-a rapus munca?

Alina
20+ cu 
gargarita
ciristina_serban spune:
Seara buna tuturor...
Abia acu am reusit sa citesc si eu din urma... ca sunteti foarte harnicute... si ma copleseste informatia, hihihihi
Am reusit sa cunosc si eu eu vreo cateva fete, de mai au ceva pozici pe la semnaturi... toate sunteti niste frumoase cu niste burtici superbe.. Cred ca sarcina este apogeul frumusetii la femei. Suntei asa stralucitoare, bucuria sarcinii se reflecta pe chip. Insa am constatat ca burta mea e imensa pe langa a fetelor cu 2 bbi, ma refer la Dragaica si Carla.. sau poate pozele ce le-am vazut nu sunt chiar recente..???
Eu am o burta de vreo 6 luni si ceva cred.. nu stiu de ce e asa de mare. Cica la a doua sarcina cam asa se intampla...ma rog, abia astept eco sa vad ca totul e bine. Parca nu mai am rabdare...
Ma bucur ca Grety a scapat de griji, si au iesit analizele bune. asa sa fie la toata lumea..numai vesti bune sa avem!!!
Seritra felicitari pentru mandrete de fetite.. trebe sa fie foarte frumos sa fii mamica a trei printese.. cand vor creste si cele doua gemene, vei fi tare mandra sa iesi cu toate 3 la plimbare.
Referitor la tehnicile de infrumusetare, eu una nu ma vopsesc ca nu am nevoie, sunt blonda de la mama natura, dar la oja inca nu am renuntat... nu ma dau saptamanal..mai sar cate o saptamana, dar... de regula pun macar un lac... sper ca fac bine.
Pupici pe pleoape. Sa aveti un somn dulce!
Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 19+
Razvan
katalina spune:
Sheritra, felicitari !!!
Grety, nu poti face o plingere,ceva,orice nu stiu.Numai tu stii prin ce ai trecut.Oricum e bine cind se termina totul cu bine.
Azi schimb si eu semnatura.
Sunteti tare vorbarete.Abia reusesc sa citesc,in scurtele pauze dintre teme cu cel mare si spidermani cu cel mic
.
P.S.Azi am gatit urzici(supa si pilaf)
.Va trimit si voua.
Aaa, Tina felicitari pentru grasunel!
Catalina
17+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
crissy77 spune:
bumblebee, daaaaa, sunt franta. Partea nasoala e ca 3 zile/sapt am cate 7 ore, ajung acasa mai mult lesinata. Si nu pot sta numai la catedra, tb sa umblu printre copii sa vad cum lucreaza si sa ajut unde e cazul.
Cristina
16 s
&
Elise-Stefania
katalina spune:
Abia astept sa aflu si eu culoarea caruciorului
,dar abia pe 31 am morfologica .
Apropo, este posibil sa cedez o programare la Iosup pentru 14 aprilie.(am facut programari in mai multe locuri si l-am ales pe Pop pina la urma).
Crissy, ai grija de tine, e mult 7 ore/zi la scoala.
Catalina
18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Dragaica spune:
sheri ti-am trimis un PM
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Gata am venit si noi, mai multe se vede la semnatura Si asa, cf cantecului, "are mama trei fetite frumusele foc!" Fetele dupa 3D par a semana una cu mine si una cu ta-su. Au 420 si 450cm. Morfo perfect, nu trebe nici o amniocenteza, toate calculele si masuratorile sunt ok. Colul e inchis, dar doar de 2.8 (cat era si acu 2 sapt la profu, dar am crezut ca poate era aparatul prost). Hai ca revin ma duc sa hranesc fetele! Shery 21 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
felicitari pentru vestile bune !!!

mie mi-a zis doctorul meu ca la eco colul nu poate fi masurat la fel de bine si ca uneori pare mai mic decat in realitate..
mie la eco la ambii medici mi-a iesit 3.5, dar la controlul de la doctorul meu (imi face intravaginal si acum) tot timpul e 3.8...constant...
Bulina
24+ cu
poznas
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui grety_niku Buna burtici ![]() Multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . M-a ajutat enorm sa am cui spune.![]() Dobitocii aia de la lab imi incurcasera analizele deci pana la urma nu aveam d c sa imi fac griji. Am repetat azi analizele la un lab unde aveam o prietena si in 3 ore mi-e spus ca sunt negative![]() ![]() deci no toxoplasma![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() recuperez 3 capitole si revin![]() ![]() ![]() ![]() inca o data 17+ cu bebic rusinos![]() |
yuupppiiii!!! yupppiiii!!!!!

ce bine ca s-au dovedit a fi proaste! Imi pare rau doar ca te-ai stresat, intr-adevar, niste dobitoci, se joaca cu asa cu mintile si sufletele oamenilor...dar bine ca totul s-a terminat cu bine si ca nu ai toxo si ca sunteti bine

Bulina
24+ cu
poznas
lalala13 spune:
grety_niku bine ca te-ai linistit, dar eu sicner as face gura lalaboratorul ala
sheri, ce pot sa iti zic decat FELICITARI!Sotul ce zice?
----------------------------------------------
my somebody.... 
21+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

deci pana la urma nu aveam d c sa imi fac griji. Am repetat azi analizele la un lab unde aveam o prietena si in 3 ore mi-e spus ca sunt negative