Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
paula_m spune:
Sheritra, felicitari pentru fetite
. Si eu vreau o fetita, cam asa peste 2 ani...si al meu a zis ca stie sa faca numai baietei...i-am zis ca il schimb cu unul care face fetite![]()
Grety, ce bine ca ai scapat de stresul ala...
Paula,
21+ cu 
bumblebee spune:
Adriana
, esti curajoasa.
Iti faci si tu o camera de bb la cabinet, unde sa stea cu bona (izolata fonic), si cand ai ragaz, tusti la bb... stiu ca nu se poate, dar o sa-ti iei un ajutor pe langa tine ca sa poti petrece mai mult timp acasa.
Alina
20+ cu 
gargarita
Cris2010 spune:
Grety, ma bucur tare mult pt tine. Ar trebui trasi la raspundere cei de la laborator. Atata te-ai stresat...
Cris
22+ cu
eladea2005 spune:
fetelor, un
mare pt toate...![]()
sheri,felicitari...
are mama trei fete cucuiete...
lasa ca bb 4 va fi sigur baiat...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
grety_niku spune:
va pupik iubitele ca ma bag si eu la somn... termin de recuperat maine! 

17+ cu bebic rusinos
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grety_niku Buna burtici ![]() Multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . M-a ajutat enorm sa am cui spune.![]() Dobitocii aia de la lab imi incurcasera analizele deci pana la urma nu aveam d c sa imi fac griji. Am repetat azi analizele la un lab unde aveam o prietena si in 3 ore mi-e spus ca sunt negative![]() ![]() deci no toxoplasma![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() recuperez 3 capitole si revin![]() ![]() ![]() ![]() inca o data 17+ cu bebic rusinos![]() |
Suuuuuuuuuuper
Ma bucur ca ai scapat de emotii. Totusi... prea multi dobitoci pe lumea asta, iti dau astia banii inapoi?Alina
20+ cu 
gargarita
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Intreabare intrebatoare, folositi oja, va vopsiti parul???? Eu cred ca prea m-am delasat, acum cu venirea primaverii vreau sa fiu o mamica frumusica http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 17+ de si ![]() |
Da. Da.
Shery
21
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
ooana spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 helau burtici! vin si eu cu niste pozici de bb Filip in sapt. 25... aici: http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/BebeFilip#5449614587824716514 ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
oauuu ce burtica frumoasa

cred ca bebe Filip e cel mai mare de aici, ma refer la saptamani sau ma insel?
Mycya spune:
grety ma bucur mult ca e totul in regula
imi pare rau ca din cauza greselilor lor ai stat tu in stres,dar te intreb si eu totusi ti-ai recuperat macar banii?
19+

deci pana la urma nu aveam d c sa imi fac griji. Am repetat azi analizele la un lab unde aveam o prietena si in 3 ore mi-e spus ca sunt negative

17+ de