Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
bumblebee spune:
Eu am zis ca nu va zic pana diseara, cand ma bag la nani, maine la 9:30 la recoltat. Nu vreau sa ma gandesc ca ma apuca emotiile degeaba
, asa ca o sa va povestesc sambata seara cand ma voi intoarce acasa. 
Alina
20+ cu 
gargarita
beluistef spune:
Buna dimineata
Arissa LA MULTI ANI !!!
fetitei sa creasca mare si sanatoasa, sa va bucurati de ea si sa va va aduca numai impliniri.
Tina bebelinul meu avea la 21sapt si 6 zile 435 +- 54 g,felicitari pentru bebele grasun.
Shery....soacra cu 3 gineri...
...felicitari pentru vestile bune de la eco, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fete paaaaana la adanci batraneti.
Grety felicitaaaaari
!!!!!, ai scapat de stres ce bine ca sunt bune analizele....astept si eu maine rezultatul la toxo...
Mie aseara nu mi-a mers netul...a picat si nu am mai putut posta pozici...am pus pe stick cele cu bebe suparici si o sa le postez de la lucru...
Sa aveti o zi cat mai placuta 
Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Eu am zis ca nu va zic pana diseara, cand ma bag la nani, maine la 9:30 la recoltat. Nu vreau sa ma gandesc ca ma apuca emotiile degeaba ![]() Alina 20+ cu ![]() gargarita |
Mult succes si curaj...ne gandim la tine si te asteptam cu vesti...bune, bineinteles...
Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 tina bebelinul meu la 21 saptamani in cap avea 402 grame +/- 59 grame placenta posterioara, margine inferioasa la distanta de OI grosime maxima 24 mm la Dinu (26 mm la Iosup) grad de maturare 0 la Dinu (II la Iosup) echostructura omogena spatiu retroplacentar normal Bulina 24+ cu poznas |
La mine, grosimea este de 29,5mm...deci nu e de bine!
tina
21+ cu
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui arissa Buna dimineata! Am citit ieri toata ziua, doar ca nu am avut cand sa scriu. V-ati intrecut la scris, abia am reusit sa citesc tot, dar tineam neaparat sa vad cu ce vesti veniti de la eco si Grety cu toxoplasma. M-am linistit, toata lumea a venit cu vesti bune. Am dus fata la gradi, mi-am mai facut niste analize si acum sunt la capitolul , va poftesc si pe voi. Dupa asta trebuie sa merg sa decorez tortul fiica-mii pentru gradi, ca azi implinim 3 ani!arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 22+ |
La multi ani, sa fie sanatoasa si sa-i dea DD mult noroc!

tina
21+ cu
bumblebee spune:
Mie la placenta nu mi-a zis decat ca e posterioara, jos inserata si are gr I de maturitate.. grosime n-am. Mie de ce nu mi-au dat astia nicio grosime nik?
Alina
20+ cu 
gargarita
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Eu am zis ca nu va zic pana diseara, cand ma bag la nani, maine la 9:30 la recoltat. Nu vreau sa ma gandesc ca ma apuca emotiile degeaba ![]() Alina 20+ cu ![]() gargarita |
Alinutza, fi optimista! Nu trebuie sa ai emotii. Ai vazut ce au mai spus si fetele ca nu doare, nu dureaza mult. Te rog sa te relaxezi!
Maine la 9.30 am sa ma gandesc la tine si am sa-ti tin pumnii!

tina
21+ cu
Corrina spune:
Mycya tare as vrea sa ne impartasesti si noua reteta ta de mancare de praz. Am vrut sa fac si eu in weekend, dar nu am gasit o reteta..
grety_niku ma bucur foarte mult ca ai scapat de griji.
Shery felicitari pentru gemenele!!
arissa LA MULTI ANI! printesei tale
Mami fericita de
Mihnea-Cristian &
cu
15s5z
Mihnea se face mare
Gargaritza
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
oauuu ce burtica frumoasa ![]() cred ca bebe Filip e cel mai mare de aici, ma refer la saptamani sau ma insel? |
cred ca da...suntem primii...exceptand-o pe sheri..
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
arissa spune:
Multumesc mult, fetele!
Bumble, lasa emotiile ca o sa fie perfect, ai sa vezi! Fii optimista cum esti tu de obicei. Tin pumnii! 
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 22+

, va poftesc si pe voi. Dupa asta trebuie sa merg sa decorez tortul fiica-mii pentru gradi, ca azi implinim 3 ani!