cum sa o dezvat de dusul in brate?
Raspunsuri - Pagina 2
Chuny spune:
Dia, cred ca Miruna ta e desteapta tare si nu vrea sa se oboseasca absolut deloc in alt scop decat cel al distractiei din parc ... adica de ce sa se chinuie ea pe drum cand poate ajunge acolo suta la suta odihnita ?!
Nikole, eu l-am dus pe V. in brate pana in ziua in care am nascut ... inclusiv travaliul l-am facut cu el in brate . Asa a fost sa fie, nu ma durea nimic si puteam sa-l tin cat vroia. Nastere usoara si sa fiti sanatosi!!!
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dennissa Cu caruciorul nu vrea? Stiu ca e mare deja, dar daca nu vrea pe jos, spune-i ca mergeti cu caruciorul. |
Nu e mare deloc, caruciorul se foloseste pana la 3-4 ani atunci cand iei copilul in plimbari lungi/ iesiri la magazine/ vacante. Copilul merge cat poate pe jos si apoi in carut unde poate sa si doarma daca e ora de somn si printii sunt inca in oras.
Fiica mea face in cateva zile 18 luni si acum ca vine bebe 2 luam un carucior dublu special pt bebe nou nascut si toddler. Deci ea va avea 2 ani si sigur va folosi caruciorul (cel putin in vacante) pana la 4.Nici nu vreau sa imi imaginez escale de cateva ore fara carut pt ambii copii .
E normal sa oboseasca si atunci iti sigerez sa o pui in carut, nu e nici o rusine.
Stiu ca in RO parintii vor sa scape repede de carut ( nu toti, dar multi) si auzi mereu 'vai, ce rusine, fetita mare si eti in carucior...' dar prin alte parti este ceva normal.Asta poate si pt ca parintii ii iau peste tot cu ei : la banca , la dentist, la mall , etc- varianta lasat la bunci o ora ca tb sa iei un extreas de cont de la BCR (sa zicem) nu prea exista.)
Cam toata lumea cu copii de varste apropiate ( 12, 18, 24 de luni diferenta )foloseste carucioare duble.Nu am auzit pe nimeni s aii fie rusine....
Pna si mama s-a mirat ca nu folosesc carutul vech la bb2 ca la 2 ani fiica mea nu va mai avea nevoie de el....Ba va avea si inca cum...
Eu zic ca e ok in carucior ,in brate nu e ok, pt ca iti vei strica coloana daca continui asa.
Lara w14+ si Huckleberry Errie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
India