Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (379)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Andreea 11, bravo, ma bucur pentru aceste vesti bune. Cum ai spus si tu sanatatea e tare importanta, sa o tii tot asa, si sa nu mai ai nici un fel de probleme.

Erina, ce frumos povestesti, ce bine ca bb David e asa cumintel si ca poti sa te joci cu Daria.

Eu am fost ieri la control la dr mea la spital, sunt ok, col ok, am voie sa plec in vacanta (vroiam sa ergem dupa Paste prin Bucovina). Saptamana viitoare o sa ma duc la eco morfo fetala.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 21s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata fetele

in primul rand un sincer LA MULTI ANI!!! mamicilor sarbatorite!!!

gabriela,sa stii ca intr-o luna,nu tare demult,Melissa a luat in greutate decat 200gr dar s-a lungit 3cm sau mai binisor,nu imi aduc aminte exact,m-am panicat cand am vazut insa cica e normal ca sa ia mai putin in greutate cateodata,nu mereu dar se poate.
mai taare imi e ciuda fiindca ea mananca,nu se joaca la Ebonee era cu totul diferit,trebuia sa ma rog de ea sa inghita cate ceva.
frumoasele

sabina,eu nu stiu ce sa iti zic de boala ta,habar nu am de ea,insa iti pot zice ca esti frumoasa,desteapta,tanara si absolut deloc GRASA,asa ca ai o viata intreaga inainte si trebe sa te bucuri de ea

yaia,wooow ce putin mai ai pana vine bebelina,cum stai cu rabdarea/??

erina,multi multi pupici de la noi,sunteti o familie minunata

sa va zicem de noi:
Ebonee a cazut in freza duminica seara pe parchet si si-a indoit un dinte din fata sus,e putin iesit mai inafara,insa am tras o sperietura amandoua Doamne feri`,i a curs sange la greu,plangeam amandoua ca disperatele,Doamne Doamne ce greu,te doare mai tare ca pe ei acu e mai binisor,nu o mai doare absolut deloc,am fost la dentist cu ea si nu i-au facut nimic,decat i-au dat calmante.oricum e bine acum.

Ebonee nu face la olita fiindca cica e mare,si numai fetitele mici fac l olita ea se pune direct pe wc,nu mai suntem in pampers demult tare,decat noaptea ca se mai scapa,dar de multe ori ma trezeste ea ca vrea pisu si o duc la wc,e tare cuminte si tare usor mi-a fost sa o dezvat de pampers

Melissa e o sensibiloaca si o smiorcaita,dara ar putea,s-ar baga inapoi la mine in burta asa mamoasa e.

eu,tocmai ce mi-am terminat temele la engleza si matematica,am profitat de ocazie ca am dormit bine si ca fetele inca dorm,azi le duc de la 9 la gradi asa ca le las sa mai leneveasca un pic,ca tare multa treaba au ele de facut pe acolo
nu pot sa zic ca le place de mama focului,oricum plang cand le las,dar am facut pact cu sorumea sa le duca ea dimineata si eu numai sa le i-au,asa nu mai plang dupa mine,

asaaa...numai de fete am de vb,viata mea se invarte in jurul lor
eu tot frumoasa si grasa kilele stau bine pe mine,ma iubesc de nu mai pot si de asta nu se dau duse

roxana,o imbratisare stransa de la noi si un

mamicilor,va urez o zi minunata

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, tare frumos vorbesti de copii si de atmosfera de la voi.

Danielle, va si eu, mai ales pe Ebonee. Bine ca a fost doar atat cu cazatura, trebuie sa vezi totusi dc se misca dintele si nu o deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina, eu ma tot repet, dar e absolut adorabil bb David! Aratati cu totii, minunat! Iar din povestile tale, se simte doar fericire si armonie. Ti-am spus ca si la noi, in primele 2 saptamani, Sara a fost mai agitata, mai capricioasa, dar apoi asa frumos s-a adaptat noii situatii excelent. Acum chiar nu ma pot plange deloc. Cred ca au si ei nevie de timp sa se obisnuiasca cu noua situatie. Eu mereu ii rugam pe ai mei, mama, C sa aiba rabdare si toleranta cu ea, ca va trece. Si asa a fost. In schimb, nemancatul ma termina si pe mine. Asa putin si fara pofta mananca. Am ajuns sa ii dau si la calculator, Tv numai sa manance, toate regulile mi le-am incalcat

Sabina

Andreea, asa m-au bucurat vestile tale

Dani,

Yaia, toate bune? Ca incep sa fiu din ce in ce mai emotionata cand ma gandesc la tine

Mandarinuta, bine ca-s toate bune la voi!

Teo, unde esti? Ca vremea asta sigur nu-ti place

Ce vreme mohorata!Asa dor mi-e de soare!O zi frumoasa, mamici!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

1 finger message.
Micha tuse naspa - cred pseudokrupp, again!! - @ 14.15 termin la dr.

Erina, superbe poze! toti! tati arata in una muuult mai obo decat mama

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

2 finger message.
gh tuseste rau de tot.
L-am trecut pe sumetrolim.
Sofia tuseste si ea.
azi nu scoala.

eu n-am voie nici sa aud cuvantul virus.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Offfff!!!!!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

iar mama mea a plecat si a zis ca nu mai vine sa ma ajute pt ca Sofia se poarta urat si ea se simte jignita.

Sunt extrem de suparata, eu dorm 4 ore pe noapte de la injectii, jm-am umflat la fata infriorator, imi vine sa mananc incontinuu, copiii sunt bolnavi si tot eu sunt vinovata ca o minimalizez si nu sunt in stare sa fiu calma.

Nu intekleg ce se intampla.
Imi reproseaza ca nu ma joc cu gheorghe, cand eu nici n-am voie sa ma uit la el de cat de bolnav e.

Sotul zice ca asa sunt si eu si alung pe toata lumea, sunt varza, nu ma mai pot opri din plans.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multa multa sanatate Sofiei, lui Gheorghe si lui MIcha!

Si la noi se tuseste dar asta e, supravietuim. Alex e mai bine, Andrei merge maine la control.

Sabina, tare, cred ca sunteti toti incordati si obositi. De aceea aruncati cu cuvintele asa. Mama ta probabil a clacat cu 2 copii. Stiu de la mama, care mereu ma bombane ca nu am rabdare cu ei si nu intelege de ce ma vaicaresc. Insa dupa saptamana la Bran cu amandoi, a clacat biata mama si a recunoscut si ea ca nu mai rezista. Cred ca asa si la voi. Cat despre faptul ca nu te joci cu Gheo, asta e, si daca ar fi asa de ce nu se simt ei sa se joace? Nu te mai necaji atata, sanatatea ta e si ea importanta, si stressul stii bine ca iti agraveaza boala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Offf, Sabina, te imbratisez strans....

Sanatate tusitorilor Micha, Gheorghe, Sofia!

Vazut bebelus scump de Erina(Felicitari, mami frumoasa!) si brotacei vargati de Piciu si bombonele de Gabriela.

Mooor de drag cand povestiti de bbei si de emotie cand ma gandesc la bucuria voastra de mamiciX2!

Mergi la inceput