Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (379)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Sabina, . Nu mai fi suparata, , capul sus si mergi mai departe si ceea ce e mai important nu renunta la ideile tale. Ce e al tau e pus deoparte. Sunt sigura ca in viitorul apropiat o sa dai lovitura.
Mami de Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce lovitura sa mai dau, o astept pe asta mare sa faca milioanele la galeriile de arta:D

http://armonii.blogspot.com/2010/03/minunile.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui veroboroda
Rox , ce mai faci? Imi aduc aminte ca era o perioada cand scriai tare mult si frumos(eu una am fost mereu codasa la scris).
Eu sunt foarte fericita si multumita de ceea ce am reusit sa realizez pana acum.Ii multumesc lui Dumnezeu ca am o familie frumoasa si poate in curand o sa vin cu vestea cea mare ca sunt din insarcinata.

Eu fac de toate ca si inainte, sunt cam prinsa cu munca.
Ma bucur tare mult ca esti multumita si fericita, sa dea DD sa fie asa mereu si sa ne dai vestea buna de BB2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Intr-adevar ma topesc fetele mele, ma bucura ca Sara e dulce si iubitoare, o surprind pupandu-i manutele Sofiei sau mangaind-o pe capsor, povesteste cu atata drag de ea, asa fericita sunt ca o iubeste.

Nu stiam ca asa frumos va fi cu al doiea copil, primul e asteptat si iubit cu toata fiinta, dar esti asa de speriata si panicata ca mamica ca nu apuci sa te bucuri cum trebuie de el, acum cu Sofia e altfel...parca pe ea o savurez altfel, sunt mai relaxata, mai senina, nu mai astpt sa treaca prima zi, prima saptamana, prima luna, primul an...ci traiesc doar clipa, cu zambetele ei stirbe si ochisorii mirati, cu degetele fine care ma strang de mana, cu gangureli si dat din maini si din picioruse...Adesea, Sara vrea sa o tina in brate si i-o dau in pat, cand le vad pe amandoua asa frumoase, nu-mi vine sa cred ca sunt ale mele si c merit atata fericire...

Nu spune nimeni ca e usor, dar ceva mai frumos nu cred sa existe in viata!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Gabriela atit de frumos si clar ai exprimat ceea ce simt si eu!!!

Nu vreau sa ma grabesc, vreau sa ma bucur de David mic. Timpul zboara atit de repede!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Andreea felicitari pentru raspunsul excelent la tratament!

Gabriela si eu sunt curioasa cit o sa ia David in greutate numai cu sin. O sa chem dr. saptamina vineri sau saptamina viitoare daca reusesc El pare asa de micut...pe Daria mi-o aminteam mai mare la nastere. Si tie ti se pare mica Sofia comparativ cu Sara. pupam printesele dulci si mamaica lor minunata!

Piciulika super vestile despre Micha si olita. La noi e un pic de regres. Azi a facut kk in chilotel-pe la jumatate s-a gindit sa spuna totusi si a scapat si un pipi. Il iubeste pe David dar e si afectata de prezenta lui.

Sabina secondez si eu mesajul Piciulikai. Sofia e fantastica!

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!

Sa va spun despre noi. Daria e bine, minunata dar si capricioasa. In rest cel mai mult ma stresez cu mesele. Nu maninca bine nici cu pofta. Dimineata am facut puzzle, desenat, facut craft impreuna.

Bebelusul David e tare bun si cuminte. Doarme bine, maninca bine de la sin. Il necajesc si ceva colici dar ma straduiesc sa scoata bine aerul si se calmeaza. Astazi dimineata i-a cazut buricul.

Azi noapte am dormit cu amindoi in camera. Daria nu s-a trezit deloc doar s-a foit cind m-am miscat eu sa laptez. In seara asta Doamne ajuta ajunge si tati acasa si va alege und vrea sa doarma.

Si eu alerg intre ei cum zicea Piciulika. La prinz David era la sin iar cu mina cealalta ii dadeam mincare Dariei. Inainte minca singura dar acum vrea doar in gurita cit maninca.

Sunt obosita dar si foarte fericita. Miine vine preotul pentru molifta de 8 zile, timpul zboara!!!

Mergi la inceput

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ERina, ce frumos povestesti!
Cu crescutul, nu uita regula de aur:
4, 500 de grame de la SCADEREA FIZIOLOGICA sunt destul pt prima luna.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Erina, am vazut si pozele cu bb David! E asa de frumosssss!
Iar tu esti toata un zambet.. zau ca se vede ca esti la Piatra

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui alina.clau
Imi cer scuze ca n-am intrat eu sa va dau vestea cea mare...

Andra e cea mai incantataca va avea un fratior sau surioara!Mai degraba fratior,pt ca ii e frica surioara sa nu-i ia fardurile!

Te iertam daca pui niste poze mai recente cu Andra!

De ce nu se gandeste ca, daca-i surioara, le poate fura ea pe ale celei mici?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Ideea asta nu i-a trecut prin cap...inca.

alina8+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Piciulika, Roxana, Alina, Carpatina, Yaia, Erina cate un si o pentru ca va bucurati cu mine!!!! Tot ce imi doresc in ultimul timp este sa fiu snatoasa!!!!
Cris face progrese, incepe sa isi dea seama ca orice comportament distructiv este urmat de pedeapsa...aplicam Super Nanny...si chiar merge. Cu olita evoluam, f rar sunt accidente, insa marea problema este kk. Se constipa si nu prea vrea la olita. In rest vorbeste si ma uimeste pe zi ce trece,. Mai nou ne jucam de-a doctorul, bineinteles numai el e dr, iar eu pacientul.

Mergi la inceput