Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (379)
Raspunsuri - Pagina 2

Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.clau Imi cer scuze ca n-am intrat eu sa va dau vestea cea mare... Andra e cea mai incantataca va avea un fratior sau surioara!Mai degraba fratior,pt ca ii e frica surioara sa nu-i ia fardurile! ![]() |
Te iertam daca pui niste poze mai recente cu Andra!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Yaia spune:
Andreea 11, bravo pentru analizele bune!
Picio. Micha e un maestru! Si noi suntem bine cu statul uscat si facutul la olita sau wc, dar nu din picioare! Eu nu ma supar!

Yaia spune:
La multi ani, Irina.c. si veroboroda! Sa fiti fericite!
Vero, pentru tine si putin curaj...poate va hotarati la Bebe2!

alinkav spune:
citat din mesajul lui Gabriela77 Nu stiam ca asa frumos va fi cu al doiea copil, primul e asteptat si iubit cu toata fiinta, dar esti asa de speriata si panicata ca mamica ca nu apuci sa te bucuri cum trebuie de el, acum cu Sofia e altfel...parca pe ea o savurez altfel, sunt mai relaxata, mai senina, nu mai astpt sa treaca prima zi, prima saptamana, prima luna, primul an...ci traiesc doar clipa, cu zambetele ei stirbe si ochisorii mirati, cu degetele fine care ma strang de mana, cu gangureli si dat din maini si din picioruse...Adesea, Sara vrea sa o tina in brate si i-o dau in pat, cand le vad pe amandoua asa frumoase, nu-mi vine sa cred ca sunt ale mele si c merit atata fericire... Nu spune nimeni ca e usor, dar ceva mai frumos nu cred sa existe in viata! ![]() Gabriela, mami de ![]() cum au venit pe lume printesele mele |
Eu cred ca toate suntem asa la al doilea...

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Yaia spune:
Gabito, tare ma bucur de bucuria ta! Si ce noroc pe tine, o bona sa faca si masaj...asta da afacere!
Sabinoooooo, mai intai citii sa vad care te scutura mai tare si daca mai e cazul. Tu zici ca nu mai e cazul, dar eu cred ca mai e. Auzi, vezi ca la avion nu ma mai iau aia cu burta cat casa, ca stau sa nasc in orice moment...asa ca m-oi sui pe matura si vin sa te trag de ce a mai ramas netras la tine! Pai ce treaba e asta? Daca ei nu te vreau inseamna ca nu esti buna? Cine sunt ei la urma urmei? Hai, lasa prostiile, ce-i al tau e pus deoparte si te asteapta...tu ai rabdare si fa-te bine, ai inteles? Nu ma fa sa te bantui si pe tine! (ca acum sunt cam ocupata cu nasterea).

alinkav spune:
citat din mesajul lui carpatina Alinkav.., bucurie si azi? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |

la cat de imprevezibila e fii-mea, ma astept la orice!(inca nu am primit raportul)

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Piciulika spune:
citat din mesajul lui carpatina Pentru Sabinescu am un mesaj identic cu cel trimis de Picea! Contrentreaza-te pe prioritati! ![]() ![]() |
Ma folosesti drept scrib! Si eu care credeam ca-mi scriu gandurile proprii... telepatico!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)

veroboroda spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari..sunteti niste dragute.
Yaia, curaj am , desi la Bia am avut o sarcina cu probleme, numai ca trebuie convins sotul din dotare.Eu intentionez anul asta sa raman din nou insarcinata, ca nu prea am timp de pierdut(deja am 36 de ani).
Gabriela, asa frumos povestesti despre printesele tale ca-mi dau lacrimile.
Rox , ce mai faci? Imi aduc aminte ca era o perioada cand scriai tare mult si frumos(eu una am fost mereu codasa la scris).
Eu sunt foarte fericita si multumita de ceea ce am reusit sa realizez pana acum.Ii multumesc lui Dumnezeu ca am o familie frumoasa si poate in curand o sa vin cu vestea cea mare ca sunt din insarcinata.
Va pupic
Mami de Bianca Elena(29.08.2007)
P.S Poate zilele astea reusesc sa mai opun niste poze cu biuta.E atat d scumpa si face atat de multe prtostioare...

carpatina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Piciulika
Ma folosesti drept scrib! Si eu care credeam ca-mi scriu gandurile proprii... telepatico! ![]() |
Sa stii ca si eu m-am intrebat cum de ai avut acces la gandurile mele...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Sabina spune:
Vero, la multi, multi ani sanatosi si feriociti!
Gabi, 80 de gr e ok, cat vrei mama sa creasca, daca se satura cu sanul inseamna ca are o perioada in care creste in lungime.
Nu uita ce a patit Tomitza cu Natalia, a crescut mai putin in a doua luna si dr tampiti i-au scos sanul si au pus-o pe lapte praf: anoerxie nervoasa.
Analizele mele sunt asa si-asa (alea de ieri, dininte sa aflu de bursa , decio fara legatura)
Trebuie sa mai ies un pic din criza si sa-mi pregatesc vizita in strainatate.
Yaia, hai ca te las sa te ocupi de nastere, treaca de la mine;)))
normal ca sentimentul esecului nu trece foarte usor, dar jur ca fata de ieri sunt la 180 de grade.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo