Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (379)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Noi ok, multzumim de intrebari.
Trecut noaptea cu trezit la 2 ore, mai un tusit cu secretzie, mai un latrat, mai un muc, mai luat o temperatura... Suntem spre bine, clar! Nu i-am dat nimic in afara de picaturi de nas - ferice de mine ca nu a trebuit sa-i dau corticosteroizii aia.

Mey, Yaia, tu stii ca delfinii stau pliatzi in doua in burta la mama lor? Fara gluma, se despliaza cand ies! Acuma m-am prins de ce Tudor a iesit fara probleme: era Delfin de Delfin, pliat exact cum trebuie pentru pelviana.
(BTW: Nasa mica a lui Micha, doctoritza elvetziana, a nascut cu cezariana joi un baietzel, Moris: era pelvian si statea turceste, cu fundu infipt in col. Au incercat cu o sapt inainte o intoarcere, n-a mers. Si cand s-a rupt apa + contractzii f puternice, dar l-au vazut infipt asa ferm, clar au trimis-o la taiere - e cam dezumflata saraca, tare voia natural. Dar pozitzia i-a fost potrivnica. Sunt f ok amandoi. Dar pssst, sa nu-i spui lui Gecko!)

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Gabi, admirat fetele cochetele!!!
Ce blugi, ce bentitze - ce pleata!!! - ce ochi enoormi si falcutze pline...! Si ce maaaare e Sara deja - motzata lu' Mama!
Si ce gura de smiley ai tu in toat pozele, fericito!
Mai vrem poze, nu ne-am saturat!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">

Mergi la inceput

Ia c-am gasit si-o poza:
http://news.bbc.co.uk/2/shared/spl/hi/pop_ups/06/sci_nat_animals_in_the_womb/html/2.stm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Rox, si tu mai lasa munca! Or fi italienii buni la facut statui iar tu acum arati ca o statuie, supla si faina, dar i-am intrebat eu de-ti construiesc una si au zis 'Ntz!'

Stai linistita ca "munca" nu a iesit pozitiva la testul de sange. Dar deh, inca mai sper sa ma innobileze daca statuie nu pup. Uite ce www.trilulilu.ro/YourRiver/1a46ae4fdf3882" target="_blank"> melodie ascult, si aia tematica.

Cat despre activitatile tale, eu zic sa profiti sa te relaxezi acum cat mai poti. Baga ochiul la mamicile cu BB2 in functiune si vezi ca nu mai e de gluma dupa.

Aaa, si vezi ca si mie imi ziceau ca e Andrei pozitionat si alea alea, si tot la 40 de saptamani s-a nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

pe fuga....

piciulik drag,sanatate va doresc!puiu 2 parca e intotdeauna mai bonlav decat primul pui.Lisa n-a evitat nici o viroza,raceala pana in prezent.Acum ne luptam si noi cu muci urati de sambata.

Adiiiiii pe unde umbli!r
Bernix imi e dor de tine.
Sabinel hai ca o sa fie bine.trebuie sa reactionezi la tratament,pozele sunt minunate!SAnatate copiilor!

Yaia te astept!!!Imi frec mainile de nerabdare

Maine prima sedinta cu parintii!Sunt atat de emotionata,imi vinee sa bocesc de pe acum.
Pe 1 gata,avem gradinareasa in adevaratul sens al uvantului.Pregatiti-mi bancuta

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, am citit de puii bolnaviori!Nu se mai termina cu virusii astia???

Pup pe toata lumea, trebuie sa fug sa imi iau rezultatul de la Pap si sa discutam despre contraceptie, parca nu-mi convine nici sterilet, pastile nici atat, hmmm....

Cuscra draga, ma bucur ca iti plac nurorile ca si noi suntem topite dupa ursuletii dragi! Of, micul Alex, tinem pumnii sa treaca repede virusii!

Yaia, asa simt si eu, ca vine fix cand trebuie puiul mic si parca vad ca si in intervalul impus

Chiar asa, Roxana, mai odihneste-te si tu

Sabina, ce poze frumoase, le mai vazusem, dar ma bucur de fiecare data!

SabinaY, auzi prima sedinta, vai, ca si eu m-am emotionat!

CEamica, ma mai primesti cu La Multi Ani-ul?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Sabina multam de complimente. Sanatate multa iti doresc si tie, ai grija de tine .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Asa ma simt de vinovata, azi am comis-o, i-am dat o palma Sarei, dupa ce mi-a dat peste mana si am varsat supa in toata bucatariaA fost asa un gest instinctiv, care ne-a luat prin surprindere pe amandoua, mai ales ca eu nu dau veciOffff

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Gabriela. Seintampla oricui, nu realizezi si reactionezi instinctiv. Explica-i, cere-i scuze si...pana la urma orice om greseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Mey, Yaia, tu stii ca delfinii stau pliatzi in doua in burta la mama lor? Fara gluma, se despliaza cand ies! Acuma m-am prins de ce Tudor a iesit fara probleme: era Delfin de Delfin, pliat exact cum trebuie pentru pelviana.
(BTW: Nasa mica a lui Micha, doctoritza elvetziana, a nascut cu cezariana joi un baietzel, Moris: era pelvian si statea turceste, cu fundu infipt in col. Au incercat cu o sapt inainte o intoarcere, n-a mers. Si cand s-a rupt apa + contractzii f puternice, dar l-au vazut infipt asa ferm, clar au trimis-o la taiere - e cam dezumflata saraca, tare voia natural. Dar pozitzia i-a fost potrivnica. Sunt f ok amandoi. Dar pssst, sa nu-i spui lui Gecko!)

Bravo ca e pe trecute doar cu lapte de tzitzi si fara tratament. E super Alex, baiat finut...auzi, Gabico de la Cluj?
Dap, 'Delpin' (asa zice musiu) adevarat, pliat cum trebuie, in pelviana cea mai usoara. Si Bebelina e pliata la fel, doar ca sta invers, cu capul in jos. Spatele amandurora exact pe aceeasi parte, pe stanga mea.
Sa traiasca nasica de nasa mica! Sa creasca mare si sanatoasa...capoasa vad ca e ca fii-miu, nici el nu s-a dat intors deloc!
Lui Gecko...ce sa-i spun? I know nothing...about nothing!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput