Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (379)
Raspunsuri - Pagina 16
Piciulika spune:
Fetelor, care avetzi o arma - poate Agent Annisia 007? - va rog eu...
Musai sa ma-npusc!
Am un Alex foarte precoce: a facut si el krupp fals, chit ca ma asigurase doctorul la telefonul de urgentza ca e fooooarte improbabil sa faca sindrom krupp fiind asa de mic - e mai raspandit la prescolari! (sunasem pentru ca la miezul noptzii tusea cu multa secretzie si ma temeam sa nu dea in krupp dupa Michael... la 5 deja avea un krupp in toata regula!
Nu avea febra, primea aer, deci nu am tulit-o la urgentza, dupa ce i-a facut tot ce trebuie si m-am foit vreo o ora - am zis ca-l duc dimineatza la pediatrul nostru. Pana la urma tot la urgentza am ajuns, toata dimineatza ne-au testat si verificat... am venit fara tratament, ca e prea mic pentru cortizoane et Co, daca inca sufla o.k. Am insa tablete in caz de fortza majora.
Deci acum tuseste latrat, curge nasul...
Ma bag la kuki cu el ca-s terminata.
DAR: bine ca nu-i febril, bine ca suge cat de cat, bine ca e Radu acasa, bine ca Michael doar mai muceste - si e la Tagesmami.
Cine are arma, un PM va rog, sa vad cum ajung la ea.
Pana atunci 
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
miaunici spune:
Salutari fetelor si de la noi,
stiu ca nu prea scriem des, din cauza asta cred ca nu multa lume isi mai aduce aminte de noi.
Am intrat azi pentru Yaia, am impresia daca memoria nu ma inseala ca se apropie termenul. Vroiam sa te pupic, sa-ti urez nastere usoara, copilas dragalas, sanatos, necolicos si valuri multe de laptic.
Sabina imi pare tare rau ca te-ai intors iar la dexa. Macar sa dai de capat problemei tale. Problema mea se pare ca a luat o pauza (sper eu definitiva) dar acum m-a lovit altceva.
Un scurt raport despre noi. Andrei creste (evident), vorbeste foarte mult si a devenit foarte dragastos. De exemplu, de cateva zile sunt rau de tot bolnava, eh si intr-o seara vine fi-miu la mine si-mi pune mana pe frunte. Il intreb ce face si el imi spune ca-mi ia temperatura. Zilele trecute ii spunea lui tac-su sa mearga la magazin sa cumpere bomboane pentru mama si o alta mama care sa aiba grija de mama lui ca sa se faca mama bine. Are multe idei...
\La gradi din pacate nu mai merge pentru ca otita lui medie supurata facuta in luna decembrie nu s-a vindecat, asa ca trebuie sa-l ferim de raceli si infectii.
Daca doriti sa ne revedeti am pus cateva poze aici http://good-times.webshots.com/photo/2884007060101837621EDnqNc
O saptamana cu sanatate, bucurii si primavara in suflet
Roxana_G spune:
Miaunici, e tare scump piticul, cand e dragastos cred ca si mai si.
Piciulika,
tare, sa va faceti bine acolo si Alex sa nu mai aiba probleme. Bine ca ati trecut cu bine peste noapte. Multa multa sanatate puilor si tie rezistenta maxima. 
Sabina spune:
miaunici, iubita, ce s-a intamplat???
Eu acuma gata cu injectiile m-au trecut pe medrol, cortizon pastile altfel decat prednison.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Piciulikule, vai mami....
Sa fie repede sanatosi!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
miaunici spune:
Sabinamultumesc pentru griji. Slava Domnului autoimuna este cuminte momentan, deci nu ea ma supara.
A facut Andrei saptamana trecuta enterocolita si chiar cand sa spun hop ca a scapat baiatul de problema si eu de nopti albe m-a apucat pe mine (aceeasi problema). Vreo 4 zile m-am chinuit asa cum am crezut eu, regim alimentar, smecta, furazolidon, dar cand am vazut ca lupt cu morile de vant am fugit la spital, la boli infectioase. Acum fac analize sa vedem ce balaur iese si bag la greu in mine saruri de rehidratare. Cumplit de neplacut, dar asta e sper sa treaca cat mai repede. De azi am intrat si cateva zile in concediu, asa ca m-am apucat sontac-sontac de treaba, am fiert toate lenjeriile de pat, intime, hainute copil, etc. Maine daca pot si-mi da voie starea mea generala m-as baga un pic sa-mi mai aranjez biblioteca, as indrazni chiar sa deschid si o carte, ca atunci cand vine domnul sef de la mama, adica pe seara, sta numai atarnat de gatul meu. Si mersul la toaleta il negociez si sta de straja in fata usii de la baie pana termin.
Ma bucur ca ai scapat de prednison; intr-adevar viata cu medrol e un pic mai lejera.
Te pupacesc, sanatate multa si voua
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Am un Alex foarte precoce: a facut si el krupp fals |
Sanatate multa! Off, dar stiu ca trageti ceva.
Apropo, ce e krupp-ul asta?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miaunici Am intrat azi pentru Yaia, am impresia daca memoria nu ma inseala ca se apropie termenul. Vroiam sa te pupic, sa-ti urez nastere usoara, copilas dragalas, sanatos, necolicos si valuri multe de laptic. Daca doriti sa ne revedeti am pus cateva poze aici http://good-times.webshots.com/photo/2884007060101837621EDnqNc |
Se apropie, se apropie. Sunt inca 2 in 1, aici, cu un ochi la voi si celalalt la piticul meu. Mersi mult de urari si iti urez si eu sanatate multa, sa te facio bine repede!
Vazut piticul aviator, zambaret si harnicut. Da' tu unde ai fost cand l-ati facut, ca e tati tot!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
papanash spune:
Va salut !
Yaia, sunt cu okii pe voi ![]()
Sabina, ai grija de tine, lasa polemicile inutile, mai bine linistita si netensionata !
Piciulika, eu am unul, dar nu ti-l dau, sic ! Stiu ca te descurci, sunteti un pic stresati dar trece. Multi 
Cecilia, pai cum sa nu,
la greu ![]()
Rox, e pitic, serbarea e vineri. Am pantaloni si vesta rosii (atlas), imi mai trebuie ceva pe cap si un brau sau curea.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )