Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
ada_coman spune:
Neata
Ledi ma gandesc la voi. Multa sanatate.
Cami Ai sa te descurci usurel, usurel.
Cadia bafta la medic. Sa vii cu vesti frumoase.
O zi frumoasa fetelor, ca vine primavaraaaa
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
mara95 spune:
anna, eu folosesc sapunul si samponul , ambele de copii, de la nivea.au fost ok la noi.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
bebelusi spune:
Anna avem sampon separat si de la Chicco si de la mustela si nivea
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
'Neata,
Am citit pe diagonala...sper ca toata lumea e bine
Razvi a facut ieri dupa-amiaza 38.5 temperatura...bineinteles ca am fugit aseara la el si toata noaptea a tinut-o intr-un plans...are muci, dar nu grosi, insa nu putea sa respire si tuseste sec...i-am pus un supozitor cu paracetamol si nishte Vibrocil in nasuc si parca a fost mai bine...
La 6 s-a trezit iar in urlete, avea 38.3...i-am mai dat o tura de Nurofen si Vibrocil si Stodal...am aspirat nasucul in urlete, dar nu a iesit mare lucru...sper sa fie bine...pe la 9 m-a sunat mama ca nu mai are temperatura dar este foarte marait...
Sa fie cazul de antibiotic? I-am zis mamei sa nu-i dea antibiotic deocamdata, sper sa ma asculte...
Diseara zbor la el
O zi usoara la toata lumea si multi
Crisspy, fericita de Razvi
micola spune:
crisspy, sanatate frumosului! mai stai macar pana diseara si vezi cum se prezinta..la dr nu-l poti duce? nu te poti uita dk are rosu in gatut?
Mititelu, il inteleg 100%, ca si pe mine ma ia acum o raceala...si mi-e frig..si n-am kef de nimic, imi vine sa plang.nu am putut sa mananac nici macar o banana, ceea ce nu as fi refuzat eu in conditii normale
si mi-e frica sa nu ia si piticii...
..Azi e una din zilele usoare, cand Vlad a vrut la gradi si sunt doar cu Aexu, dar am comanda sa ma duc sa-l iau de la gradi cu skateboardul...numai de asta nu am eu chef..noroc ca e gradi aproape, pe Alexu il iau in brate si apoi ne jucam in fata blocului pe jos...abia asteptam primavara.
Anna, noi avem sampon Johnson's si sapun Nivea..Cand se termna samponul vreau sa iau nivea ca mi se pare mult mai bun si mai frumos mirositor:)
Nu mi-ai zis: cum mai e Vladut? cum doarme noaptea? cat de des mai suge?
Noi am repetat faza de acum 2 nopti, doar ca am dormit 6 ore legate in loc de 7. S-a trezit la 5 si apoi la 6 si in final la 8.poate ca, treptat treptat se prinde si el ca noaptea e de nani, nu de plans, marait, jucat A supt tot in somn, la 11.30, dupa ce a capitulat si a adormit si la 8 de dim, cand nu era treaz de tot
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deliafairais chiar, voua v-a intrat indemnizatia? la mine intra mereu prin 12, dar luna asta nu a intrat nici acum...din cate am inteles eu, au ceva probleme la buget. of, criza asta! |
Mie mi-a intrat pe 17 dupa-amiaza, ca de obicei.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micola crisspy, sanatate frumosului! mai stai macar pana diseara si vezi cum se prezinta..la dr nu-l poti duce? nu te poti uita dk are rosu in gatut? Mititelu, il inteleg 100%, ca si pe mine ma ia acum o raceala...si mi-e frig..si n-am kef de nimic, imi vine sa plang.nu am putut sa mananac nici macar o banana, ceea ce nu as fi refuzat eu in conditii normale si mi-e frica sa nu ia si piticii... |
Micola ...pai asta am zis si eu sa mai stam cu antibioticul...daca pana diseara nu e OK o sa-l duc la sefa mamei care e medic pediatru sa vedem ce zice...
El a mancat si azi-noapte si de dimineata chiar bine, deci nu cred sa-l doara in gat ca altfel nu ar fi putut inghiti...
Off...stiu ca si copilasii vostri au fost bolnavi, poate mai rau ca Razvi...da' ma intelegeti nu?
Basca ca i-am luat si tricicleta si vroiam sa iesim in parc in week-end sa ne dam cu ea...acu' ramane pe altadata daca nu se simte bine
sper sa nu racesti si sa dai si la altii
crisspy spune:
Anna noi la inceput am folosit sampon Mustela, ca aveam nishte stocuri facute ...dupa ce s-au terminat, am inceput cu Nivea din ala din cap pana in picioare si ne este OK.
I-am luat si eu lui Razvi Avene Trixera la sfatul tau ...sper sa functioneze si sa scapam de bubitze
Ciufik spune:
salutare pipal!
nu am mai intrat de un veac, nici sa citesc ca nu mai am timp/stare...
Ledi - multa sanatate! Sunt alaturi de voi!
Crisspy - nu vreau sa te sperii, dar andrei a avut bronsita acum 2 sapt care nu se manifesta decat cu muci multi, dificulatate de respiratie noaptea si febra pana in 38.5. cu toate astea era asa de marait si nu putea adormi incat am fost cu el la urgenta la budimex, unde i-au facut injectie cu dexa, mi-au dat aerosoli cu ventolin (vroiau sa ne interneze, dar stam aproape si am refuzat) + antibiotic, nurofen/panadol si inca ceva, nu mai stiu...
ideea e ca bronsita e periculoasa la copii, ca duce la sufocare si trebuie diagnosticata f repede, asa ca mai bine fugi cu el la dr, sa stati voi linistiti.
Dr imi spunea ca de-abia mai respira, dar, zau, ca nu mi-am dat seama .
Naty - La multi ani! sper ca esti/sunteti bine. Scuze pentru intarziere dar m-am gandit la tine. Pup
Ies ca nu mai pot sa stau. iti dau PM cu adresa mea de la job.
PS: noi e posibil sa ne operam la zalau pe la jumatatea lui aprilie - Doamne ajuta!
flowerbee spune:
Crisspy, la noi viroza a debutat duminica si abia ieri i-am pus antibiotic in nebulizare. Sper sa dea rezultate. Vezi si tu cum se prezinta. Stiu ca daca mucisorii nu mai sunt transparenti sau laptosi ci devin verzi-galbui-gri, deja trebuie dat ceva. Dar numai un dr poate decide dupa consult.
Muci inca are din belsug...iar la aspirat, e un show de imi vine sa plang...
Multa sanatate lui Razvan si sa dea Dumnezeu sa fie doar o simpla muceala.
Ledi, multa sanatate! Sper sa nu fie extrauterina...
Cadia, succes la medic! Aseara tati imi zicea ca ar fi numai bun momentul pt bb 2...Dar parca nu ma vad varsand la examene...
Micola, chiar ma gandeam la tine si la Alexutu.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!