Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Ledi multa sanatate si sa se termine repede cu chinurile pe care le ai. L-a luat asa un fior rece cand am citit postarea ta... Dzeu sa aiba grija de voi. Suntem alaturi de tine.

Bebelusi sanatate multa baietilor tai.

Va pup.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi
....daca nu eu....atunci cine?

eu, tot cu 2, unu mic, unu mare, un al meu, unu al cumnatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

ledi, sa dea Dumnezeu sa nu fie sarcina si sa fie ceva trecator si usor de tratat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Uff Ledi sanatate multa, ai grija ca stiu ca e periculos daca nu te duci la timp, sa speram ca nu e nimic

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Of Ledi draga mea.Dc e test pozitiv e sarcina 100% altceva nu are ce sa pozitiveze un asemnea test.
Dc sunt dureri e f mare suspiciunea de extrauterina, insa ce stiu eu e ca e o urgenta chirurgicala, ca nu se lasa asa la domiciliu.

Iti tin pumnii dar te rog dc citesti sa nu stai dc simti ca doare f rau.Mergi chiar si in urgenta la spital pt ca nu e de gluma cu asa ceva.Nu inteleg ce asteapta sa creasca???B HCG va creste probabil si cu sarcina extrauterina, si dc asteapta sarcina sa creasca ???e periculos dc ea e in trompe.
Poate Dumnezeu are un plan frumos cu voi si in ciuda temerii si a necazului teribil pe care il traiti cu David vrea sa va ofere un bebe.Sa fie asa cum iti doresti tu dar sa fie bine!si nu sta cu dureri si hemoragii te rog!este periculos draga mea

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

era sa uit: Roxana multumesc!!!este prea "indestulator" !Multumesc mult...bine ca tata nu deschide nimic ce nu ii este adresat
MULTUMESC!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Tot in fuga... ca bebe are chef de joaca si am si bagaje de facut.

Ledi, multa sanatate, sper sa nu fie totusi extra-uterina. Dar zic si eu ca Irina, urgent la spital daca nu te simti bine. Am trimis niste banuti prin Paypal, poti te rog sa-mi confirmi cand ajung? Inca o data, multa sanatate va urez

Bebelusi, multa sanatate lui Mircea si lui Vladut!

Paula, Ariya, Alinuk "chapeau", multe felicitari pentru tot ce faceti!

Cami, mamica si fetita vesela si activa! Ooof greu e sa fii tare ocupata si sa nu ai pic de ajutor (stiu cum e prea bine). Totusi, grija mare sa te odihnesti, faci cat poti si cand nu mai poti gata, lasi pe maine sau pe poimaine (ca poate atunci nu mai trebuie hi-hi), ca nu-i foc!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offfffffffffffffff
darkkkkkkkkk esti o scumpa ... multumesc de incurajari
de asemenea si lui bebelusi
voi vedea cum ma voi descurca
trebe

ledi milioane de imbratisariiiiiiiiii
mergi la doctor nu sta asa
te pupi
ai grija de tine

sunt rupta de oboseala fug la nani

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neata!!!!

Va pup pe toate si va multumesc din tot sufletul pentru urari si incurajari

Nu am mai intrat ca incercam sa cautam o casa pe pamant sa ne mutam si toata ziua umblam.Din pacate stuatia este f.f. complicata, nu stiu dc vom reusi dar noi incercam tot posibilul.

Azi merg la doctor pentru prima oara sa vedem ce zice de samburelul din burtica.
Fug sa ma epilez.
Va pupicesc pe toate si sper ca toata lumea este bine, ca nu am mai apucat sa citesc nimic.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Cadia, ma trec emotiile cand citesc despre tine cu burtica din nou succes la prima consultatie, sa ne spui cum a fost
Ledi, Dumnezeu sa te ajute sa fii bine! Sunt cu gandul la tine

Fetele, voi cu ce spalatii copiii pe cap, folositi sampon spacial (de care) sau cu samponul cu care-i spalati si pe corp?

Mergi la inceput