Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
crisspy spune:
Bee mersi de mesaj...
La mine ca la naiba ... io intr-un loc, copilu in altul ...
Adica sa ne intelegem eu aseara m-am dus la el si de dimineata la 6 am plecat spre Buc...adicatelea eu sunt la munca acuma...tot ce mai stiu despre Razvi e din ce imi povesteste mami la telefon
Crisspy, fericita de Razvi
asparagus spune:
feletor, eu nu mai pot!
Sunt la capatul puterilor! De asat nici nu am mai scris, ca sa nu deprimez pe nimeni.
Luca sa avut roseola, vreo 5 zile, cu febra 40 in fiecare zi, am astat acasa cu el, l-am ingrijit, cu maraieli, n-a vrut sa manance, etc.
De miercuri n-a mai avut febra, fericiti ca ne revenim, ieri a fost o zi la cresa.
Azi dimineata avea bube, l-a dus sotul la doctor, si.....surpriza:
are varsat de vant. Imi vine sa ma impusc.
Nu stiu ce sa fac, cum s ama organizez, Arek are examen maine, si sambata viitoare, eu am termine super-importante la servici, socrii lucreaza, habar n-am ce-o sa facem.
Si, in plus de toate, ce ma panicheaza cel mai tare, eu nu cred sa fi avut, si daca fac si eu, e exact cand trebuie sa venim de Paste in tara. Mi-e fricaaaaaa!!!!
Of, sorry ca ma plang aici, dar imi vine sa mor in momentul asta. Si sunt la servici, si am un sef nou de 2 zile, un nesuferit...
Ledi, si eu te rog de o scurta confirmare pentru PayPAl. Merci mult si multa, multa sanatate!
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Cadia, ma trec emotiile cand citesc despre tine cu burtica din nou succes la prima consultatie, sa ne spui cum a fost Fetele, voi cu ce spalatii copiii pe cap, folositi sampon spacial (de care) sau cu samponul cu care-i spalati si pe corp? |
Eu o spal pe Clara cu Klorane(sampon+balsam)
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
CADIA spune:
citat din mesajul lui crisspy I-am luat si eu lui Razvi Avene Trixera la sfatul tau ...sper sa functioneze si sa scapam de bubitze |
La noi a functionat de fiecare data la bubitzele Clarei.
Sanatate lui Razvi.
CADIA spune:
citat din mesajul lui flowerbee Cadia, succes la medic! Aseara tati imi zicea ca ar fi numai bun momentul pt bb 2...Dar parca nu ma vad varsand la examene... |
Uite, pana acum nu imi este rau de la sarcina (ca prima data), doar dupa-amiaza pe la 6-7 imi este cam gratza, dar suuupeeer lejer, fata de prima data. Asa ca mult curaj.
CADIA spune:
Ledi, sa dea Dzeu ca totul sa fie bine.Ma gandesc la tine
bebelusi spune:
Asparagus multa sanatate, aveti grija de voi. Nu pot veni parintii tai la voi?Nu poti ruga pe cineva sa stea cu ingerasul?
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
Asparagus multa sanatate ...off sper sa nu iei si tu si sa treaca repede si la Lucas
Am vb cu mama la telefon...Razvi e mai bine, nu mai are temp, e mai jucaus, a mancat tot de pranz...vedem cum decurg lucrurile azi
Crisspy, fericita de Razvi
Naty spune:
Hello!
Ma impresioneaza solidaritatea de care dati din nou dovada.
paula pentru ce ai facut.
O sa ajut si eu, desigur.
ledi offf, draga de tine, numai asta iti mai lipsea. Si eu zic ca si Irina sa mergi la spital, nu e de gluma cu extrauterinele.
Cat despre teste, nu vreau sa te speri dar eu la Nadi am avut 2 teste negative si 2 foarte, foarte slab pozitive.
bebelusi ce s-a inatmplat cu Mircea? Probabil ca ai scris dar am ratat eu.
cami imi pare rau ca nu mai vine femeia. Nu gasesti alta?
anna eu o spal cu Klorane care se foloseste si pentru corp si pentru cap.
crisspy nu ia-s da inca antibiotic. Sanatate!
asparagus offf, imi pare tare rau! Socrii nu isi pot lua liber? Sanatate multa si sper sa gasiti o solutie.
ciufik
cadia bafta la medic!
Te-ai inscris la Odisee? Esti colega cu eli nu?
Eu am o zi din alea in care totul merge pe dos. Dimineata m-am trezit la 5,30 si nu am mai putut sa adorm ... m-am sculat numai ca sa constat ca iar s-a oprit apa care nu a venit pana am plecat eu ... cand am plecat liftul nu mergea, am coborat pana la parter unde mi-am dat seama ca mi-am uitat telefoanele acasa si am urcat inapoi cele 6 etaje ... apoi am fost pana in Pipera fiindca trebuia sa obtin un talon nou pentru vechea mea masina pe care o vand (am pierdut talonul) si am gasit niste cozi infernale, cred ca as fi stat cel putin 4 ore asa ca am facut cale intoarsa ... ajunsa intr-un final la birou am observat ca ieri primisem un mail urgent pe la 12 dar mie mi-a intrat azi dimineata ...
Nu mai zic ca ieri trebuia sa merg la Horhoianu cu analizele dar idiotii aia de la Polisano-Cuza Voda nu au inca analiza de secretie gata, desi trebuia sa fie de marti. Asa ca m-am reprogramat pe luni.
Suntem si intr-o perioada tare nasoala la servici, se simte criza bine de tot
Eu nu am mai luat banii de 2 luni iar in aprilie trebuie sa platim valoarea reziduala la masina 4.000 Euro ca expira leasingul, nu stiu de unde naiba ii scoatem.
Hai ca am venit si eu sa ma plang cu prostiile mele, scuze ca v-am impuiat capul.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana