Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

LEDI,DU-TE LA DOCTOR!!!!!!!e fffffffff periculos daca e extrauterina!!!am patit-o inainte de Amedeo si a fost groaznic!hemoragii si dureri cumplite!nu vreau sa imi amintesc!!!fugi la dr,te roooooog!

in alta ordine de idei ,Miguel a inceput sa ma duca la masa lui de schimbat cand face kk!e incredibil....si incepe sa-si scoata ciorapii,se trage de tricou sa-l scoata ca sa-l schimb...sunt uluita!in rest am hotarat ca-l fac alpinist ca nu se mai poate-tot timpul e cocotat pe undeva..din cauza ridicatului lui in brate tot timpul-ca tre sa-l adun de pe unde se suie,am 2 bicepsi de m-ar invidia si Schwarzenegger!!!
Noi suntem fun Mustela....

Naty sanatate !
Fetelor,nu va ingrijorati ca se poate sa cresti 2 copii,singura,fara ajutor!e adevarat ca o iei pe tarla cu creierii,dar...ajungi sa te organizezi intotdeauna!...stiu eu!

Hai ca va pupacesc si muuuulta sanatate copilasilor si voua!
Bebelusi,ce-i su sotziorul tau?PUP si muuuulta sanatate!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty
Eu nu am mai luat banii de 2 luni iar in aprilie trebuie sa platim valoarea reziduala la masina 4.000 Euro ca expira leasingul, nu stiu de unde naiba ii scoatem.

si tie si fetelor la fel, multa sanatate

Nu poti incerca sa-ti esalonezi rata reziduala? Noi asa am facut, numai ca nu ne-au aprobat pe 1 an cat am vrut noi ci numai pentru 6 luni...e mai mare ca ratele obisnuite, da' nu-i dam pe toti odata...

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Am uitat....

Asparagus,capul sus si descarca-te aici,cu noi ca e bine....

Crisspy

IRINUCA ma intrebasei daca am ajutor la menaj...da,am o tanti fara care nu pot trai,vine de 3 ori pe sapt la curatenie si ma mai ajuta si la calcat cand vede ca nu razbesc...in rest,singura...eu sunt satula de gatit!!!daca o sa am vreodata foarte multi bani,o sa-mi angajez bucatar ca nu mai pooooooooooooot!dimineata cand ma scol imi vine sa m-arunc de la balcon ca tre sa gataesc iar si iar...in fiecare zi,de 2 ori pe zi....nu mai pot ,e groaznic...cand munceam,inainte de miguel,veneam de la munca rupta,faceam lectii cu tinerii,puneam rufe la spalat si gateam pana la 1 noaptea....cand ma gandesc ca o voi lua iar de la capat....mai e pana atunci si tot negociez cu angelo intoarcerea mea la munca...vreau sa mai stau cu miguel pana merge la gradi...si acum cand am treaba si-l las 2-3 ore cu mama,simt ca ma sufoc fara el...asa am patit si la ceilalti...acum sufar fff tare pt caAmedeo va pleca in cantonament ,de pe 1-7 aprlie si sunt ff amarata...nu o sa fie pt prima oara cu mine,de Pasti...si stiu ca nu pot face nimic,asta e viata si tre sa-si faca viata lui...iar ,in vara,au cantonament in Serbia,intr-o baza sportiva...si ma chinui sa ma obisnuiesc cu gandul...dar e tare,tare greu...

va pup ca iar m-apuca plansul....E frumos,dar greeeeeeu sa fii mamica!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc fetelor pt gandurile voastre
Am fost azi si am facut analiza,dar abia luni voi primi rezultatul,cand de fapt trebuie sa merg sa o refac.
Iau tratamentul de ieri de la pranz si sunt ceva mai bine,imi pare cam mult calciu totusi.

Irina,de aia am mers la dr,pt ca ma simteam rau,ca nu stau acasa sa mor,desi,sunt genul de om,care nu se lasa dus asa usor la medic..Acu' nu ma certi da?Nu,serios,am spitalul aproape in caz de ceva,deci nu stau acasa sa mor,oricum nu m-ar tine al meu acasa,m-ar duce si cu forta daca ar fi nevoie.Lui nu prea i-am zis asa mare lucru,ce riscuri,ca nu vreau sa-l panichez,are destule pe cap,sa mai stea si cu stres,ca-s singura acasa si cine stie ce se poate intampla.Sunt ceva mai optimista zilele astea si sper sa fie bine,chiar daca am numai nori negrii deasupra mea de prea multa vreme.

Dark,mersi mult.Am fost plecata,am primit in mail instiintare.
Asparagus,multumesc de asemenea.Multa sanatate lui Lucas.Nu poate sa va ajute cineva?o prietena?

Cadia,succes cu noul proiect.Ne primesti in vizita la groapa de nisip si topogan?Asa visam eu pt noi,o casuta cu gardulet asa,un copac mare de care sa atarn un leagan,un loc cu nisip si un topogan din ala de plastic.Vise,vise..:)
Bafta si la dr.

Ana,eu il spal pe David cu mustela,e si de corp si de cap.Are pielea sensibila k maica-sa si nush ce sa ma fac,ca nu stiu daca vom iesi vreodata din Mustela si detergenti speciali pt haine.

Mai,voua v-a intrat indemnizatia?Ca mie nici alocatia si nici indemnizatia nu mi-a intrat si am citit ca-s probleme in toata tara.Mai intra luna asta?

Crisspy,multa sanatate lui Razvi.

Flo,multa sanatate Alexiei.

Ciufika,mi-e dor de tine ma..iti declar iubire infinita aici,ca esti scumpa la vedere pe mess.Imi pare asa de rau ca ati fost bolnaviori.Multa bafta la operatie.Tin pumnii sa iasa bine totul.
La serviciu mi-e aiurea sa te sun,ca poate te deranjez si nah..

Naty,ma uimeste faptul ca am 2 teste negative,facute la 10 zile de intarziere,apoi o eco la care nu s-a vazut nimic anormal..iar apoi a inceput cosmarul.Ieri cand am auzit de test slab pozitiv eram socata k nu mai puteam vorbi.Cum Doamne iarta-ma,dupa 8 zile de sangerari,sa-mi iasa testul pozitiv?Mai mult de atat m-am protejat,pt Dzeu,cum se poate ca tocmai eu sa fac parte din aia 1% sau cat e..(desi am mai ramas de 2 ori cu prezervativ,am si prietene care au ramas ba cu ovule,ba cu anticonceptionale,deci nimic nu e imposibil,dupa cum se vede)
In fine,eu nu pot sa cred ca ar fi extrauterina..eventual se poate sa fi fost ceva si sa se fi eliminat sambata,caci am eliminat un tesut cu un balonas..Dar pt Dzeu,facusem ecografie si 2 teste,cum de n-a iesit atunci nimic?Pt ca daca a fost un avort,ma doare sufletul.Adica,eu nu vreau bb,dar si daca era,ma luptam sa-l tin si sa-l am.In ceea ce ma priveste,sunt impotriva avortului,de aia prefer mai bine sa nu raman,sa nu ma mai stresez si cu altele,caci imi ajung cate am pe cap,sincer.
Imi pare rau pt problemele voastre,sper sa o scoateti la capat cu bine.

Azi am fost un pic prin parc,dar nu mai vrea sa mearga pe jos singur cat suntem afara,el era singurul care plangea prin parc ca vrea in brate..Iar eu nu puteam sa-l tin mereu in brate k ma doare spatele si burta..Asa,apoi a dat de o pustoaica mica si firava rau ,dar mergea asa dulcel lipa lipa..si se tinea numai dupa eaI-a trecut si plansul si tot.Jasmii,pustoaica semana atat de bine cu Iulia ta..numai ca rontaia covrigi
Va pupam,ca m-am intins cat o zi de post.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ledi sper din tot sufletul sa fie bine, sa nu fie extrauterina.

ariya - daca ai sti cat te admir...

la noi au intrat banii fara probleme ca de obicei, saptamana trecuta. dar am inteles ca in alte parti nu intra...

noi il spalam cu o chestie si de par si de corp in tub albastru da habar nu am acuma cum se cheama. si e ceva destul de des folosit dar imi scapa total numele.

multa sanatate lui razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Crisspy sanatate lui Razvi.

Aparagus sanatate si voua. Daca nu ai avut varsat de vant, sa stii ca se cam ia. Sa dea DD sa nu faci si tu.

Ledi sanatate multa, multa. Poate ca s-a dus ce-a fost rau pe acolo. Ai mai repetat vreun test de sarcina de la ultimul slab pozitiv? David cel frumos.

Ciufik sanatate si voua si multa bafta la operatie, sa iasa totul bine.

Am fost si noi un pic in parculet, tare bine a mai fost, ca nu mai iesisem de ceva vreme. Fetele s-au simtit ff bine si s-au jucat si cu Matei al nanei Raluca Alexa

Sanatate tuturor.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ada,ieri am facut testul,la cabinetul dritei.Consider ca in ultima vreme s-au dus prea multi bani pe teste,dr,ecografii,tratamente,analize sa mai imi iau altul azi.Mai ales ca azi am facut analiza de sange.
Am inceput anul prost..de la inceput sunt tot bolnava si vad ca o tin tot asa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Si la noi au intrat banii de indemnizatie la timp.

Anna noi folosim Sanosan, care e si pt cap si pt corp.

Naty sanatate multa Si sa dea DD sa va rezolvati problemele.

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Ledi imi pare nespus de rau ca toate merg anapoda. Sa dea Dzeu sa se opreasca aici si sa va linistiti si voi, ca va cam ajunge.

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetelor, multumesc pt raspunsuri Intrebam pt ca eu il spal pe corp cu Lipikar Syndet La Roche-Posay, si pe cap il spal tot cu acelasi gel. Acum ca i-a mai crescut si lui putin parul, care este f moale, m-am gandit ca poate ar trebuie sa trec la un sampon, dar nu stiam de care

Crisspy, daca nu mai face febra si nu-i creste mai mult nu cred ca-i cazul de antibiotic, dar ar fi bine sa-l consulte un medic mai ales ca vine wkd-ul si e mai greu de dat de doctori.. sanatate multa lui Razvi scump sper sa aveti succes cu crema
Micola, ce ma bucur ca voi ati reusit sa va reglati somnul noi suntem la pamant, nu stiu ce are, dar e mai rau ca inainte de cateva nopti, se trezeste din ora in ora si nu ca ii e foame sau sete, se culca la loc dupa ce ma duc langa el si il mangai, uneori vrea si tzatzi... nu stiu, dar eu iar am ajuns la limita puterii, din cauza oboselii...
Ciufik, ii tinem pumnii lui Andrei sa fie ok operatia
Asparagus, sanatate muuuulta. ma rog sa se faca bine Lucas si tu sa nu te imbolnavesti, sa aveti niste sarbatori de Paste asa cum vi le doriti
Naty, multi pupici, iti tin pumnii sa se aranjeze toate bine

Mergi la inceput