Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 12
anna-mama spune:
Ledi, abia astept sa vii cu vesti bune
Si asa zici, David se tine dupa fete 
Si noi am stat mai toata ziua afara, acum am venit si a picat lat de oboseala. E ceva de speriat, umbla tot parcul, el nu poate sa se joace intr-un loc, mereu vede ceva interesant mai departe si mai departe si tot asa face km-ii... si eu ce as mai dormi, dar am la treaba 

lisa79 spune:
asparagus...ooof mai,si nopi am fost cu roseola,stiu cum e...groaznic
. o s fie bine,cand vreti sa mergi in Romania?
Cuscra,pai cum bolnavi bai si eu nu stiu nik???
Anna,ai pm
va pup!
Eseea spune:
mamicilor, nu va place nimic de la bazar ?![]()
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
crisspy spune:
are din nou temp...38 cu 7 cu 8 nici nu mai stiu bine...am fugit la 4 farmacii in Buc sa gasesc antibiotic
IrinaC
si mii de multumiri ....o sa te tot bat la cap, nu te superi pe mine nu? Dr mea de aici e si ea la congres si nu raspunde...tu esti la congres si raspunzi, deci 
Dr pediatru de la Rosiori e tot la conferinta la Buc ...
Prost moment si-a ales Razvi...mama intra in tura de noapte si colegele nu au vrut sa mai stea peste program
...am sunat-o pe mama lui Adi sa vina sa stea cu el pana ajung eu de la Buc la el
Crisspy,
fericita de
Razvi
cami_antonia spune:
asparagus
lasa ca trec
si gata
apoi vei sta relaxata
vei vedea ca vei gasi o solutie
pupam fata sa gaseasca repede o solutie
ledi
sanatate multa
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
iuliacris spune:
Salutare si de la noi. Noi am fost plecati din oras 3 zile ca aici e vacanta de primavara.
Ledi, imi patre asa de rau sa aud vesti proste, ma rog din tot sufletul se treceti cu bine si peste hopul asta. Te pup cu drag.
Asparagus, vai prin ce treceti si voi, groaznic. Nu stiu ce solutie o sa gasesti, sper sa rezolvati cumva. Si mai ales sper ca Lucas sa faca o forma cat mai usoara. Ma ia si pe mine cu fiori ca inca n-am vaccinat-o pe Carla pt. varicela.
Crisspy, pup Razvanelul bolnav sa treaca repede!
Anna, incearca sa te mai odihnesti si tu, mai lasa alte treburi si pentru altii. Am fost si noi ieri in parc si erau multe rate salbatice, Carla era tot dupa ele, in culmea fericirii.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
CADIA spune:
Naty, inca nu m-am inscris la Odisee, mai stau putin.
.Bafta la strans 4000eur.
Ledims bucur ca esti mai bine.Si la noi mai e mult pana sa ni se indeplineasca visl cu casa (poate niciodata) dar incercam acum cand putem.

LEDI, am eu un test de sarcina nefolosit.Daca vrei ti-l trimit
SAU DACA ESTE ALTCINEVA AMATOR, CU MARE PLACERE, CA EU NU MAI AM CE FACE CU EL (deocamdata
)
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
CADIA spune:
IN ALTA ORDINE DE IDEI
Am fost azi la doctor, si samburelul are 4 sapt. (era sa scriu 44
) si mai m-am linistit; sa va spun si de ce.Eu urmam niste proceduri medicale (fizioterapie)pentru discopatia lombara si imi era teama ca acestea sa nu fi afectat embrionul, dar m-am edifcat si m-am linistit.
Am fost in parc cu dsoara si ne-am lovit la buzitza, destul de usor dar suficient ca sa ne curga sange.
Acum suntem OK.
ARYAeu ti-am mai zis ca esti un model pentru mine asa ca daca poti mai ascunde
si tu "dezavantajele" de a avea 3 copii superbi.

CADIA spune:
LEDI, nu te-am uitat cu cadouasul pentru David de la Clara (luna aceasta)dar sunt plecata de acasa de cateva zile si nu am parola de IB la mine.
Cred ca se rezolva luni.

CADIA spune:
crisspy, sanatate mult lui Razvi.
4+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.