Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 7
cami_antonia spune:
fetele
eu sunt tare suparata
ca nu mai imi vine tanti asta care ma mai ajuta la menaj si care mai statea cu antonia
offfffffffff
ce ma fac
era buna
antoniei ii placea de ea
si mai mergeam si eu la dentist
una alta
offffffffffff
ma bucur ca s-a solidarizat toata lumea cu cazul luiletitia... era si normal pe toate fetele
bebelusi sanatosi sa fitti
ca altceva nu mai conteaza
si vezi
ca dupa post ne intrecem in liniute pe testele de sarcina
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
deliafairais spune:
ce imi place de voi, cat de gata de sarit in ajutor sunteti!
o sa pun si eu cum imi intra bani pe card, ca sa nu mai merg pana la banca. chiar, voua v-a intrat indemnizatia? la mine intra mereu prin 12, dar luna asta nu a intrat nici acum...din cate am inteles eu, au ceva probleme la buget. of, criza asta!
filmulet de azi cu david:
http://www.youtube.com/watch?v=jLQfBAwHslE
bebelusi spune:
Cami bine ai venit in lumea mea, eu stau singurica si cu Vlad si cu Stefan si nu am pe nimeni sa ma ajute, fac si menajul, si bijuuri.....si muulte altele. Si ies si vinerea la rockoteca . Da un telefon sa iti bag eu o incurajare, ca am sacul plin, ca ma incurajez singurica....daca nu eu....atunci cine?
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
deliafairais spune:
eu am 'musafiri' acum, si am calculat zilele fertile, si mi-a dat ca cea mai fertila e in 1 aprilie! daca il concep atunci oare o sa se tina de farse?
mi se pare f tare faza cu cezariana...ca stii cam sigur in ce saptamana nasti.
bebelusi spune:
Delia e mortal davidutu, si ce frumos face el tai tai. Pare asa mare cu dinti asa de multi.....noi tot 4 avem
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi si aflarea vestii ca sotului meu ii trebuiesc 18 mil pentru un tratament. |
Patricia, ce e cu Mircea????
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deliafairais eu am 'musafiri' acum, si am calculat zilele fertile, si mi-a dat ca cea mai fertila e in 1 aprilie! daca il concep atunci oare o sa se tina de farse? mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009 |
Eu sunt nascuta pe 1 aprilie , da' nu ma tin de farse...nu stiu cum este cand esti conceput de 1 aprilie...incearca tu si ne zici si noua
Crisspy, fericita de Razvi
deliafairais spune:
crisspy, NU STIU ce sa fac...as incerca. david e f f incantat cand vede alti copii, si sunt sigura ca i-ar placea sa aiba fratior/surioara de varsta apropiata cu care sa se joace. intre mine si sora mea e 1an si o luna si ne-am inteles grozav toata viata, in copilarie eram vesnic impreuna! dar ma gandesc ca e destul de greu cu 2 copii mici. numai ce a devenit mai usor si iar sa o iau de la capat? nu stiu, sunt avantaje si dezavantaje.
fetele cu 2 copii mici, cum va descurcati?
Leditia spune:
Scrisesem un mesaj lung,dar l-am postat in cu totul alta parte,avand mai multe ferestre deschise..de ametita ce sunt!Si de rusine l-am sters repede sa nu vada tot forumul.,desi a stat vreo 10min pe acolo,pana sa-mi dau eu seama.
Revin mai incolo,ca s-a trezit David.
Eu nu-s bine deloc,scrisesem in mesajul ala,dar acum nu mai pot scrie,sper sa ma simt bine si mai incolo si sa revin sa-l rescriu.
Multumesc tuturor pt tot.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Leditia spune:
Asa..am revenit.
Multumim tuturor pt tot.Nu ma asteptam sa se mobilizeze lumea,nici nu stiam ca Paula scrisese,mi-a zis aryia la tel.
Multumim pt tot,nici nu stiu cum as putea vreodata sa va multumesc.
Eu nu-s bine,am fost la dr azi,am niste dureri crunte si o hemragie de vreo 8 zile.Nu pot intra in amanunte,caci suntem pe un forum public si mi-e cam aiurea sa dau detalii,multe fete cu care vbesc pe mess deja stiu.Cert e,ca sunt suspecta de sarcina extrauterina..am facut un test la dr la cabinet,a iesit usor pozitiv,dar in rest nu se vede nimic.Maine merg sa-mi fac si analiza de sange si apoi inca una luni si sa vedem dk e in crestere sau nu si mai departe nu vreau sa ma gandesc ca stiu ce presupune chestia asta,ce complicatii si riscuri sunt si zau daca ma pot gandii,ca deja imi iau campii cu toate.
De vreo 2 nopti adorm numai pe la 2 noaptea,chinuita de dureri crunte,care nu cedeaza la nimic.Si m-am indopat de ketonal si nospa si supozitoare.
Acum am iar de luat o gramada de medicamente..tare nasoale la gust.
Oricum,bine nu este,hemoragia,durerile crunte care nu cedeaza,oprirea-venirea,ca numai asa am tinut-o cu durerile de rigoare,eliminarea unei chestii dubioase si un test usor pozitiv..Deci,nici eu nu mai stiu ce sa cred..
Patricia ,multa sanatate lui Mircea si lui Vladut.
Off,David nu mai are stare,asa ca ma vad nevoita sa inchei..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general