Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neataaaa!!!!!

ARRIEL, sa dea Dzeu sa fie sanatos indiferent de ce va fi.Eu simt ca e baiat dar mi-as dori parca tot fata.

IRINA, abia asteptam sa bem cu tine o sampanie virtualadin noua ta casa.

LEDI, ai ghicit, aseara doarmeam duuuusa, ca dim. la 6 juma sunt "fresh".
E frumos foc Davidutzu cu capul gol si dexchis asa la gecutza, strengareste.

4+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, aseara am trimis niste poze pe mailul comun, au ajuns?

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

'Neata si de la mine!

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik
AndreeaB - am inchis mesajul de pe mess (ala off) din greseala . Ce fac Ilinca si Tudor? Acum ca vine vremea frumoasa poate ne vedem in parc la Brancoveanu intr-un we? sau la Piedone?

Haha, Ciufiko, citeam si nu stiam cine-i AndreeaB . Ne vedem, dar intai sa ne facem bine ca suntem virusati.

Ledi, sper sa gasesti repede sursa durerilor si sa le rezolvi. Cand o intra in sfarsit indemnizatia am sa contribui si eu pentru plecarea la Timisoara. Unde-s pozele cu David?
Bpaula, tot respectul pentru tine.
Naty, , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai.
Cadia, felicitari pentru "baietelul" din burtica.
Irina, vazut Ucicu, io nu-mi dau seama cu cine seamana, dar pot sa-ti spun ca e o frumusete de baiat.

Tudor ne-a adus de la gradi o viroza uratica, si generos cum e a impartit-o in stanga si in dreapta. Face 3 saptamani de la primele simptome si tot mai muceste si tuseste. De o saptamana a luat-o si Ilinca, tusea noaptea in somn, se trezea ca nu putea sa respire, groaznic. Sambata am sunat-o pe Irina s-o intreb doar ceva si ne-a trimis la doctorita ei la spital. Acum Ilinca are tratament cu antibiotic si sper sa scapam repede. In plus de vreo 2 zile e racita si buni, cobza si cu raguseala. Urmeaza tati care se resimte putin si probabil ca dupa aceea eu, ca sa fie tacamul complet.

Am vazut ca mai sunt copilasi bolnaviori si le urez sanatate muuuulta.
tuturor.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata tuturor,
tocmai ce am primit sms de la Ledi, o interneaza acum pentru ca are extrauterina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

buna dimineata tuturor,
tocmai ce am primit sms de la Ledi, o interneaza acum pentru ca are extrauterina.

Io as lua-o din Constanta o vreme. Puii mei, fata asta e magnet de ghinioane, intai apartamentul nou, apoi David, apoi Gabi, acum ea, ce pisicu' mai lipseste?

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Noi am venit din parc, s-a jucat la nisip cu galetusa si lopatica

Am vazut poze cu super baietei David si Andrei Ce drag imi e de ei cand ii vad cum se plimba singurei prin parc, ce baietei mari avem!

Ledi, ma bucur ca David nu s-a speriat si ca doar oboseala era de vine Asteptam vestile de la analize!
Irina, ce frumos sa vedeti cum se construieste casuta voastra! Ma bucur tare mult pt voi
Cadia, printesa Clara si mamica si burtica

Fetelor, spuneti-mi si mie cum se face otita, din cauza la ce???? Eu am tot auzit copilasi care au otita si nu stiu ce o provoaca??

Sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Ledi, Doamne ajuta sa fie tot bine!
Rox, cand mai ai vesti sa ne anunti
Andre_ea, sanatate multa, sa va faceti repede bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

buna dimineata tuturor,

Incredibil:(( Eu chiar am crezut ca nu e, mi se pare prea mult sa mai pice si asta pe capul ei, ca si cum n-ar fi destule:(
Rox, transmite-i te rog ca o imbratisez cu drag si ma rog sa treaca cu bine si prin asta. Si tine-ne la curent in masura in care poti, daca Ledi e de acord.

Mergi la inceput

Selene, acum am vazut pozele cu Dariuta, o scumpete! Imi place cel mai tare prima, cu prosopul, ma topeste zambetul ei Si cum iti da sa papi si tu painica, e tare darnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Of D-zeule asta ii mai lipsea lui Ledi...sper din tot sufletul sa fie bine ...

Rox cand ai vesti da de stire

Noi suntem mai bine...IrinaC multumesc din suflet pentru tot ajutorul

Suntem pe antibiotic pe care il ia cu scarba ca e dulce rau...muci mai avem dar nu foarte multi, ii aspiram mereu...facem nebulizari (prima data a fost horror, apoi din ce in ce mai acceptabil)...insa tusim.

Am reusit sa mergem si la dr duminica si cica ne indreptam cu pasi repezi spre vindecare...si ca din punctul ei de vedere a fost ceva viral, da' a zis sa continuam cu antibioticul...

Eu nu stiu zau ce au unii doctori...au o placere imensa sa dea tot felul de siropele si pufuri ...mi-a dat o listoaie de m-am plictisit eu cat a scris acolo...pai nu mi-ar ajunge o zi intreaga sa-i dau lui Razvi tot ce scrie acolo

Aaaa...si bomboana de pe tort ca cica daca face 38 temperatura sa-i pun supozitor cu novocalmin pe cuv tau de dr ca imi recomanzi asta?

Sanatate multa tuturor licuricilor bolnaviori

Vazut si pozici cu scumpi mici plimbareti prin parc...sper sa scapam si noi de raceala sa iesim si noi la aer.

O zi usoara si multi la toata lumea

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput