Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multam de aprecieri...eu m-am delectat putin cu David ..ce dulce e baiatelui Ledi.Astept vesti f bune maine!eu sper intr o sarcina normala la termen cu un copil sanatos..o fetita asa cum itio doresti tu.

Da, e cel care era doar fundatia in dec.Cel pt care suntem imprumutati pn peste cap si care este chiar la Rosu pt ca este la iesirea din Buc inspre Rosu , Chiajna.Si da este chiar apartm in care ne vom muta...anul astaCu prima casa.Va pov in decembrie despre el.Sa fim sanatosi si sa ne vedem in mai 2011 cand terminam creditul la masina...atunci ramanem doar cu rata la casa vreo 12 mil asa.

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Irina,zau nu-mi mai ura din astea ca fac infarct.Nu vreau sarcina si nu vreau un alt bb.Nu-mi permit din nici un punct de vedere un alt bb,am atatea pe cap ca sincer mai am putin si clachez.
Acum m-a luat o durere in partea stanga de-mi vine sa bat pe careva zau..Nu se poate sa ma chinui de 11 zile,sa merg de nush cate ori la dr,sa fac ecografii,teste si sa nu stiu nimic concret.
Mersi pt complimente,m-am uitat si eu mai devreme pe pozele voastre.Andreiutzu e leit taica-su,asa-mi pare mie.Dar mai ai sanse la bb 2,deci nu-ti pierde speranta,mai suntem pe aici doar mame purtatoare..cum zic eu,ca nici fii-miu nu-mi seamana deloc.
Maine dim merg sa fac tura 2 de analize,dar..rezultatul la prima mi-l dau dupa 14..ca naiba dom'le in orasu asta zau asa..
Pupam gasca.
PS:Fain blocul..asteptam sa vedem finalul.Oricum felicitari maxime pt reusita.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ucicu purcicu seamana leit cu mami, ce mare s-a facut

Imi pare rau fetelor ca nu v-am raspuns dar am citit cam pe diagonala ca abia am ajuns acasa de la rio de caracal. Acum am atata treaba de nu imi vad capul, sper sa va ajung din urma. pup gasca

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Ha ha 2 pareri complet diferite.Io zic ca seamna cu Radu si el zice ca cu mine!!e de mare exceptie treaba asta.Multumesc

Ledi sa fie cum o fi da bine.Si dc e bebe va fi bine primit si bine venit ! chit ca l adoptam toaate de pe aici.

Primul an cu Andrei
Poze Andrei

Mergi la inceput

I am zis lui Radu acum si a zis asa: dc cuucu conteaza peste 50% seamana cu el, altfel cu mine.

Primul an cu Andrei
Poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ca sa ma bag si io in seama:acceasi intrebare, cu cine seamana adreiu' irinei? .mie mi se pare ca(,) cu amandoi, apoi ideea geniala, si parintii parca seamana intre ei.deci clar seamana cu amandoi.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Foarte tare..Deci eu imi pastrez afirmatia..sorry.Sunt anumite poze in care aduce si cu tine putin,dar in multe poze e leit taica-su.Cred ca nu mi-a innebunit si ultimul neuron,da' eu asa zic.Acum conteaza?Ca doar is baietii tai amandoi si eu sunt mandra ca seamana cu barbata-miu(pt carliontii aia evident,ca de la mine ioc asa ceva),desi-s invidioasa ca de la mine a luat doar o gropita amarata in barbita.Nu de alta,dar eu l-am tinut..m-au tradat genele,au fost prea slabe dom'le,n-au vrut sa lupte acolo deloc.
Eh,sanatosi sa fie,ca asta conteaza cel mai mult..ca frumosi oricum sunt toti.
Edit pt PS: sa ma conving m-am mai uitat o tura.:))))

Cadia,acum dormi nu?

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

vai draga cuscra ce ginere frumusel am
il lauda toata lumeaaaaaaaa
eu cred ca seamana mai mult cu tatiiiiiiiiiii
dar sa aibe caracterul lui mami
sa fie un luptator si un invingator
irinac imi place cum te-ai imbracat in poza cu fusta
iti sta superrrrrr
pupici la tot familionul

eu sunt ruptaaaaaaaa
merg acum la naniiiiiii

si noi am iesit afara si am facut aerosoli direct de la mama lor
si ne-am plimbat mult
sper sa tina vremea asta cat mai mult

ledi asteptam vestiiiiiiiiii
sa fie cum vrei tu
da sa fie bine

maine merg la dentist
deci ne auxzim dupa masa

offffffff
am avut azi noapte o crizaaaaaaa
doamneeeeeee
am crezut ca mor
o cadere de tensiune sau de calciu
cu transpiratii reci
cu dureri de burta jos
de am plans o ora intr-unaaaaaa
am mai avut de vreo 3-4 ori in vara da de atunci ma lasasera
si acu iar
offffffffffff
nu stiu ce poate fi

fug ca am scris o groaza

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Helau, helau, mai apar si eu. Am stat intai sa citesc ce ati mai scris in ultimele zile si sa ma pun la curent cu noutatile

Ledi multi pupici si o imbratisare mare de la mine, eu nu stiu de unde ai atata forta si tarie sa treci cu bine peste toate, ca tare mai esti incercata...Sunt si eu atat cat pot alaturi de tine
si sper sa ai rezultate bune maine
Cadia nu am apucat sa te felicit pentru samburel. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos (si baiat daca asa iti doresti)
M-am delectat si cu ceva poze de licurici frumosi: Vladut, Alice, David si Papacelul. Si un filmulet cu David al Deliei.
Irina, in ce parc ati fost, arata tare bine.
Eu sunt suparata ca au demolat singurul parculet din zona in care erau si jucarii pentru copii mai mici de 2-3 ani. Nu mai fusesem acolo de vreo trei zile si astazi cand am ajuns nu mai era nimic, doar niste gropi si mormane de pamant, de-a dreptul dezolant. Sunt foarte revoltata pentru ca si asa sunt putine locuri de joaca (cel putin la noi in cartier).

In alta ordine de idei, fetelor vreau sa va spun ca sunteti minunate, va imbratisez pe toate si sunt mandra ca fac parte (zic eu) din gashca voastra

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

La multi ani, Anca!

ce noroc cu facebooku asta

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput