Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 20
Porumbita spune:
mai sa fie; am intrat special sa vad de Ledi... ce puii mei ma toate se aduna la ea

ledi multa multa sanatate!!!
crisspy ma bucur ca e mai bine juniorul..
R are si el muci de ieri... cred ca e de la vremea asta...
irina.c andrei e o combinatie reusita de voi doi!
sdcristian spune:
ledi - sa fie totul bine, sa se rezolve problema si sa te intorci acasa sanatoasa.
edinutza spune:
![]()
IMI PARE FOARTE RAU!
nu inteleg de ce i se intampla atatea,dar ma rog ca Dumnezeu sa o intareasca si sa ii dea putere!Te imbratisez si sunt alaturi de tine!
of sunt f intristata!noi suntem bine!nu am avut internet pana saptamana trecuta,se stricase routerul!
am vazut poze cu copii nostri mari si frumosi!doresc sanatate multa celor muciciosi!
CADIA_FELICITARI!iti doresc o sarcina usoara si un bebe 2 binecuvantat!si eu imi doresc tot inca o fetita!
andre_ea spune:
Off, sper sa fie bine Ledi.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
koruccia spune:
asparagus, cum sunteti? cum mai e Lucas? multa sanatate micutului si tie multa putere, sa treceti si peste asta! Poate totusi nu faci si tu boala si puteti avea sarbatori frumoase. 
Naty, imi pare rau de situatia asta nasoala cu serviciul, cred ca asa e peste tot. Aici lucrurile incep sa se indrepte foarte foarte lent, e greu pana se repune tot mecanismul in miscare. Iti spun doar ca din cauza crizei eu nu am primit nimic de la fostul angajator din noiembrie 2008 si pana acum 2 luni (aici maternitatea o plateste angajatorul, care beneficiaza de reduceri la taxe pentru asta). El clar a fost imoral pentru ca maternitatea e totusi garantata de stat, dar in conditii normale si intr-o economie functionala nu s-ar fi intamplat asa ceva.
Iti tin pumnii sa se rezolve usor si repede si la voi; stiu ca tu esti si partener la birou si asta presupune responsabilitati crescute. Dar sper sa fie bine!
crisspy, sanatate multa lui Razvi! Ma bucur ca e mai bine
bee, multa sanatate Alexiei!
aryia, cred ca trebuie sa fii tare obosita cu 3 copii! Eu nu reusesc sa-mi imaginez, mai ales ca ma tot dau ranita desi am numai unul. Dar si ce implinita trebuie sa te simti cu asa familie frumoasa
alinuk, da, eu imi amintesc povestea ta, citita pe la odisee. Am ramas si atunci foarte impresionata de curajul tau de a nu renunta si de increderea profunda pe care ai avut-o intr-un proiect pozitiv in destinul tau:) Mai rar asa ceva, eu cred ca as fi fost foarte deprimata. Ma bucur ca esti aici cu noi si poti fi alaturi de Ledi in momentele astea, cred ca esti cea mai potrivita, ca stii exact prin ce trece.
andreea, sanatate si voua, sa scapati de viroza!
koruccia spune:
Caterina de ieri a inceput sa faca 10-15 pasi legati fara sa cada. Pana acum a tot incercat, dar isi pierdea echilibrul dupa 2-3 pasi.
Eu sunt in continuare extrem de surprinsa ca merge deja singura. Din cauza diagnosticului de distonie, asteptarile mele erau pe undeva pe la un an jumate, dar evident ca ma bucur enorm ca mi le-a depasit galusca mica.
ada_coman spune:
Sanatate multa Ledi. Sa dea Dzeu sa treci cu bine si peste aceasta grea incercare.

Crisspy sanatate lui Razvi. Sa treaca repede raceala. 
Sanatate tuturor. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Arriel spune:
Off, biata Ledi, ce rau imi pare pentru ea, sper sa-si revina repede 
Selene acum am vazut pozele cu Dariuta, e dulce foc. Si fi-mea e fan paine, nu s-ar supara daca i-as da toata ziua numai asta.
koruccia felicitari Caterinei pentru pasi
Sanatate multa la toti muciosii mici 
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712