***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(117)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Buna dimineata!
Eu stau cu pagina de forum deschisa dar apuc sa citesc numai cand va scriu. M-au amuzat perlele copiilor.
An@, fix asa am patit si eu cu Saby si a trebuit sa inlocuiesc epitetul care-mi statea pe limba cu ceva mai... domestic. Betty, si Saby pedaleaza din toamna, este foarte incantata.

Voiam sa va intreb, mai ales pe cele cu copii mai mari: la ce varsta pot incepe copiii sa mearga pe role?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Didi, ma bucur ca ti-a placut articolul, cred ca merita sa-ti faci rezervare la fotografa pt atunci cand vii in ro. Tocmai am primit un feedback de la cineva care a mers la Ana si e f multumita, tot 2*mama.
bettyR, chiar ca faina replica fetei. Si B mai zice din astea. De ex cand face pozne la cresa se duce la doamna si ii spune c-o iubeste.
D-na (in gluma): Du-te ma la gara!
B (serios): Nu ma duc la gara ca ma calca trenul!
Al_Ma, voi ce mai faceti, duc dorul mesajelor tale ample. Hai mai povesteste-ne ceva despre Mara, de tine, de viata etc.
An@, apropo de reviste, la Matei la gradi se vinde un DVD cu revista Piticlick (cred ca are circuit in chis caci nu o gasesc la chioscuri) costa 15 lei si e f frumos structurat. De ex cel de nr trecut era cu personajele din povestile lui Creanga si mini-jocuri pe PC care de fapt urmaresc progama educationala de la gradi. Matei e innebunit dupa ele. A invatat cateva operatii de adunare si scadere, ceea ce mie mi se pare super bine pt varsta lui.
Didi, am citit si eu ieri despre Mile Carpenisan, ce ciudata soarta a avut. Mie imi placea tare mult de el ca jurnalist. Eu sunt pro activitati extra-scolare, cu conditia sa ai resursele necesare si copilului sa-i placa. Le sunt recunoscatoare parintilor mei, mai ales tatalui ca m-a invatat sa inot, sa patinez pe role si patine de gheata, sa merg cu bicicleta, sa joc badminton si un pic de tenis, sa sofez si muuulte altele care-mi sunt atat de utile in viata.

Irinusha fata, chiar ca esti nebuna sa pui copila sa-l traga de puta pe frate-sau! Hai ca am inteles gluma.
Apropo de echitatie, nu stiu daca in Bucuresti sunt asemenea posibilitati, dar am inteles ca la Breaza e o ferma cu herghelie (inclusiv ponei) - costa cca 35 lei "sedinta" de 40 minute. Daca voi avea ocazia, as vrea sa-l duc o data pe Matei acolo.

Aoleu, alynta27, dar cum a ajuns Cif-ul pe mana baietilor? Eu pun la inaltime toate chimicalele, imi e teama sa le las langa copii chiar si cand le folosesc. Frumos cu iubaceala fratiorilor.
CarlaV, cred ca depinde de copil, Matei al meu de ex a debutat asta-vara, deci la 4.5 ani. Acum stie f bine sa mearga pe ele.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Irinelul, cred ca stiu care-i visu tau..sper sa ti se indeplineasca..mai mai cum se schimba opiniile, ca anu trecut sau acu 2 ani nu vb asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Ioana, efectul de grup actioneaza ca un antivirus; suntem aici sa alungam pasele proaste

Tricicleta are si bia de anul trecut;tot asa cu control la ghidon ; mi s a intamplat de 2 ori sa cada pt ca se aplecase doar putin intr o parte si eu nu eram cu mana pe ea; de atunci zace in garaj; trebuie avut grija sa nu fie prea inalta si rotile din spate cat mai departate(verificata stabilitatea); cea din poza irinushei mi se pare ok; la miniblue am bazut modele bune si frumoase dar cam scumpe;

Despre activitati ... are si bianca una la gradinita :educatie fizica; pot sa o inscriu la multe acolo dar am zis ca i mica; la ed fiz am inscris o pt conceptul de echipa,pt miscare;as vrea inot dar aici n am unde sa o duc; poate o iei tu an@ in vacanta si o duci acolo si apoi le trim la mine la padure... iarba verde...

trebuie sa mi soseasca copilul de la gradinita...... ii place si asa de mult ma bucur ca s a acomodat repede.... in schimb se rasfata f mult acasa, face prostioare(ca asa face marcus,mihnea, sau alti copii acolo); copiaza mult copiii de la gradinita, incepe sa i placa compania lor; la inceput statea numai dupa educatoare,acum imi spune ca s a jucat cu cate cineva;ii place si de "dl pomfesol"(profesorul de sport);imi place ca mi povesteste tot, ca un copil n a fost cuminte si l a certat doamna sau la masa ce se intampla....... ea e tare bucuroasa iar eu...... ma simt de parca a plecat la facultate in alt oras

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

am uitat ceva: pana acum nu mi atingea burta pt ca ea considera ca miroase urat si se enerva daca ma vedea pe mine cu mana pe burta;la gradinita a vazut o fetita ca s gravida si tot vine la mine cand ma duc sa o iau pe bi, m a mangaiat pe burta si era tare incantata;de atunci bi nu se mai satura sa ma pupe pe burta si spune la toata lumea ca un bebe acolo,chiar si la straini in magazin

pepsi ce faci? cum te simti?

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Didi scuze de intarzierea cu care iti raspund dar abia astazi am citit din urma. Venitul se calculeaza pe familie, noi avem venit mic, sotul lucreaza intre 30-35 ore pe saptamana, din mai trebuie sa primeasca un contract nou si spera sa fie de 40 de ore pe saptamana.

In ceea ce priveste scoala romaneasca cred ca tu ai ramas cu ideea despre sistemul vechi care era mult mai bun. Acum cu atatea reforme cred ca s-a cam ales praful de ea.
Eu in anul 3 de facultate am facut practica la limba si literatura romana la liceul Racovita din Iasi. Un liceu foarte bun, cu elevi foarte inteligenti dar am ramas frapata cat de mult s-a schimbat materia, autorii, tot...erau autori pe care nici in facultate nu i-am invatat. Exista cel putin 3-4 manuale si profesorii aleg pe care il vor, mie mi se pare varza scoala romaneasca actuala.
Ca sa nu mai vorbesc de Facultate, cu modelul Bologna care se aplica in pur stil romanesc.
Eu marturisesc ca in facultate am copitat..unde se putea copiam. Aveam 10-13 examene pe sesiune si nu reuseam sa invat la toate. Imi amintesc si acum ce soc am avut cand am vazut notele in prima sesiune. Am constatat cu stupoare ca unii profesori dadeau note nu pe ceea ce scriai ci pe cat scirai, ca baremul pe care ni-l dadea nu se potrivea deloc cu nota pe care o primeam si multe altele. Asa ca din al 2-lea semestru am inceput sa si copiez

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Am ajuns acasa si pt ca inca doarme raspund si eu (la serviciu abia la sf de program daca apuc sa citesc ce se scrie intr-o zi, adica 2 pg):

Noi - eu si sotul - suntem intr-o peroada in care chiar cautam activitati pt Matei. Pentru inot am ales doua locatii (a contat si distanta de casa, nu numai cum arata) una este in curtea facultatii de medicina, este bazin semiolimpic unde deocamdata ori este pentru public sau pt cursuri, dar din toamna se spera ca la anumite ore vor fii numai parinti+copii. A doua este la IDM Club, dar acolo se fac ab pt 6 luni, iar eu din mai-iunie il voi duce pe Matei la tara.
Eu vreau o banala piscina sa fie curata, nu prea adanca ca eu nu stiu sa inot si el sa se balaceasca cu colacul - am facut asta la Sovata si i-a placut f mult.

Am 'discutat' si despre invatarea unei limbi straine, dar maine va povestesc ca s-a trezit!!!!!!!!

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Didi ma refeream la sistemul nemtesc in general! Uneori mi se pare prea rigorist din ce povestesti! Sper ca m-am facut inteleasa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Didi, felicitari vorbaretului! Da' multe ati facut voi la facultate, eu numai mate si info, de aia nu stiu sa scriu frumos, ca nici de citit nu am mai citit numai programare in engleza evident. Si iar trebuie sa ma apuc ca de cand cresc copii, zice sotul, ca s-au mai schimbat lucrurile si ca imediat suntem depasiti ...

Pe mine ma dor talpile de umblat, stat in picioare, la 6:30 am trezirea de la Andreea si pana pe la 12 nu ma asez doar cand ii dau sa suga Alexandrei. Didi, ai dreptate ca daca te trezesti de dimineata ai timp de toate, dar copiii tai se culca la 8, la mine Andreea doarme 3 ceasuri si rezista uneori pana la 11-12 noaptea, treaza de la 6, iar eu care nu dorm deloc sunt distrusa cateodata. De cateva zile doarme la 10, dar degeaba ca eu nu mai sunt buna de nimic .... dar am reusit sa imi spal si geamuri, mai am 2.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna,

Eu sunt acasa cu copil bolnav de vreo saptamana, viroza cu febra 40, tuse, voma si deshidratare etc. Am fost cu ea la Euroclinic, la policlinica si au chinuit-o rau, au incercat sa ii ia sange din vena si sa ii puna o perfuzie, si dupa ce au intepat-o de 4 ori tot nu au reusit. Pana la urma am fost sa ii luam din deget, dar copilul meu e acum foarte speriat si traumatizat. Iar viroza nu se prea amelioreaza.
Doc. ne-a recomandat aerosoli, asa ca vrea sa cumpar un aparat cu ultrasunete si nu stiu de care, asa ca va rog, cele care aveti, recomandati-mi si mie o firma/aparat mai bun si silentios Stiu ca Ella folosea, dar am vazut ca nu mai scrie...

Mergi la inceput