***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(117)***
Raspunsuri - Pagina 8
lbelciug spune:
ckristina, ai mai fost cumva la fabrica de incaltaminte, ai idee daca au sandale mar 30 ca tare as vrea sa-i iau lui Matei. Cand nasti, cred ca nu mai ai mult...
Esti norocoasa ca Bia iti povesteste cu amanunte ce face la gradi. De la B smulg cu greu cateva cuvinte, daca il intreb ce-a facut la cresa, imi raspunde ceva de genul "am mancat si m-am jucat". Trebuie sa-i pun multe intrebari ca sa-mi dea detalii. Azi dimineata a mai scos o perla. Dupa ce ne-a trezit, eu, sotul si Matei ne-am incins la o partida de gadilat si tumba prin pat in timp ce B atarna inca in pat somnoros. La un mom dat vine la noi in camera si zice suparat:
"Nu va mai ladetzi atata ca va dau afala la animale".
Madi, imi pare tare rau pt viroza fetei, multa sanatate. Nu fii suparata, o sa va reveniti, se mai intampla si de astea primavara. Da-i PM lui Ella sau lui Carmen_So ca amandoua aveau aparat cu aerosoli.
An@, sapt viitoare e targ de Pasti la Sala Dalles, ce zici dam o fuga sa ne clatim ochii?
A inceput KIDEX-ul! Vine cineva in w-e?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
ckristina spune:
liviana n am mai fost dar incerc sa merg azi sau maine si te sun de acolo;mai am pana nasc; 26 iunie-10 iulie
betty lasa geamurile si mai bine te odihnesti; eu dupa ce am nascut incercam sa le fac pe toate... casa,mancare,copil ... dar nu dormeam deloc; in cateva luni eram terminata si mergeam tinandu ma de perete si am zis ca nu i bai ca nu s toate la locul lor sau ca nu i totul sters; nici vasele murdare nu ma mai deranjau; am facut doar strictul necesar si cum prindeam un moment cum dormeam;mi a luat cateva luni sa mi revin
mada, multa sanatate anei
de pepsi stiti ceva?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex Madi, cred ca de aparat salin e vorba www.salin.ro/salin-ro/" target="_blank">aici am dat o cautare simpla pe net. |
Didi cautam aparat pentru aerosoli, de cel salin stiam. Multumesc oricum.
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex Noi am scapat de tuse cu ceai de ceapa, ceai de separatoare de nuca si suc de ridiche neagra. Evident ca acu 3+ani nu ar fi mers ca R nu ar fi baut in veci asa ceva. David bea ca il vede pe frat-su,. Ceai de ceapa rosie, am pus miere si lu David ii dadeam cu seringa. Ca la lingurita face nazuri, 3,4 seringi, ca sa nu il vomite, din ora in ora. Scos mucii. Multe lichide. ma repet, stiu cum e sa nu vrea copilul, poate o convingi. Io ma saturasem de vizite la dr si tot felul de siropele, asa ca am facut asa cum facea si mama cu noi. |
Pana sa o chinuie acum lua fara probleme nurofen si alte seruri, dar de marti refuza orice: supozitor, nurofen, ser fiziologic. Ma rog de ea cate un sfert de ora inainte sa o conving.
De ceai de ceapa nu cred ca se pune problema, stiu si eu cum e la gust, si nu cred ca mi l-ar accepta, cred ca l-ar varsa la cum e ea acum.
Lichide (apa) slava DOmnului bea!
O sa incerc si cu aerosoli, poate scapam mai repede. Nu a mai zambit copilul meu de 3 zile
Multumesc mult Cristina.
DidiAlex spune:
Madi, la farmacii nu sunt de inchiriat aceste aparate?
sau nu ai o cunostinta care sa sa ti-l imprumute?
se pot dezinfecta usor, si nu e aur sa nu pote fi utilizat si de altcineva..
nu mi-am dat seama ca aparat de ultrasunete, si cand ai pomeni de ella m-am gandit la Salin
O sa zambeasca..cred ca te vede si pe tine trista..zambeste tu prima. ei au o putere de refacere ff mare.
Ioana13 spune:
Madi, de la Omron si Laica am auzit ca sint bune aparatele cu aerosoli.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
tamaraspt spune:
Mada la sensiblu au aparat de aerosili de la Omron, am vazut la o prietena pe www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=nebulizator&ItemId=5336577" target="_blank"> acesta, a costat in jur de 250ron. Am cautat pe net si am vazut ca se gaseste si in alte retele de farmacii.
Snatate multa Anei!
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
vas spune:
ceau.
Acum scriu ca altfel iau bataie de la DiDi. Eu tot citesc dar cand sa ma apuc de scris intervine ceva si o las balta.
Eliza si-a revenit, nu mai tuseste, nu-i mai curge nasucul, dar acum a intervenit alta problema: nu mai vrea sa stea decat cu mine. Dupa ce a stat o saptamana acasa nici la gradinita nu am putut-o convinge sa mai mearga. Plange si zice ca nu vrea sa mearga. Am incercat toate metodele sa vad de ce dar fara rezultat. Poate si faptul ca a stat cu mine acasa cat a fost bolnavioara si a vazut ca e giugiulita si i se fac toate poftele. O simt ca i-ar fi frica de ceva, o tot intreb dar zice ca nu, s-au eventual imi arata lucruri aiurea numai ca sa ma convinga.
O mai las,week-endul asta stau doar cu ea si incerc sa discut cat mai mult, sa vad unde e problema.
Vreau sa-mi zic si eu parere despre activitatile extrascolare, eu facand liceul de coregrafie.....dar am multe de povestit asa ca revin si scriu.
Va pup.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
An@ spune:
Eu sunt f aglomerata la serv. si citesc mai in diagonala si nici nu pot aprofunda subiectele, dar sunt cu ochii pe voi asa ca...continuati, continuati.
Am intrat ca am vazut mesajul lui Madi:
eu am luat de curand de la Omrom, cu 250 ron (e la oferta acum in farmacii). Alea silentioase cred ca sunt ff scumpe.
Anul trecut cand i-am mai facut aerosoli, nu prea statea, dar ii puneam la laptop filmulete de pe youtube (chestii noi, care sa o tina cu gura cascata si la propriu si la figurat). Acum cand i-am facut iar, am lasat-o sa studieze masca, pana am recitit eu instructiunile, i-am aratat cu se monteaza furtunul,cum punem serul...si a mers ff usor: si-a tinut singura masca.
Chiar ii place, ca dupa ce i-a trecut raceala, la vreo sapt. a venit la mine tusind teatral :
-mami, sunt lacita...imi pui masca aia?
- nu pot sa-ti pun masca ca nu avem ser...daca esti racita, iti pun un supozitor
- (se gandeste) ched ca mi-a tlecut.
oricum e ff bun la casa omului si orice raceala(/muci) luata din pripa si facut aerosoli (eu doar cu ser i-am facut, pt altceva trebuie reteta si instructiuni de la dr.) trece mult mai repede si mai usor. Verificat!!
Sanatate multa!
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Liviana, hai ca poate merg si eu la targ la Dalles sa-mi clatesc ochii (numai sa ma mai eliberez pana atunci).
mami de Ana (22 mai 2007)
tamaraspt spune:
Didi nu as amesteca sportul cu limba straina, dar chiar de aceste 2 lucruri m-am interesat in ultimile 2 saptamani.
Am fost la Sovata acum 2 saptamani si am stat cu Matei numai in piscina hotelului, cu greu il convingeam sa mancam sau sa mergem la zapada. Asa ca am cautat si in Bucuresti unde am putea merge cu el.
Iar de cateva saptamani ne agitam sa gasim gradinita si evidenta s-a pus problema de a invata intr-o limba straina – eu evident m-am gandit la engleza sotul a ‘propus’ germana. Am fost si am vazut si o gradinita cu predare in limba germana (este langa Frigocom) si plecasem cu gandul ‘hai s-o vad si pe asta’ si la final mi-a ramas gandul la ea. Si asta datorita modului de gandire a celor 2 tipe care detin/administreaza gradinita.
Gradinitele de acum au toate ca unic scop sa trimita la scoala un copil ‘educat’ care sa stie sa stea cuminte in banca, sa stie sa raspunda numai cand este intrebat, sa stie cifrele, literele, etc, in loc sa-i invete sa se joace, sa-si exteorizeze emotiile, satisfactiile; in loc sa-i ajute la formarea personalit#259;#355;ii lor. Suna pompus dar pararea mea este ca scoala incearca sa omoare individualitatea.
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)