***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(117)***
Raspunsuri - Pagina 5
CarlaV spune:
Multumesc tuturor.
Chiar este super-eveniment, de oricate ori s-ar intampla cred ca as avea aceleasi emotii.
Irinusha, si Sabina mea este in pampers, cand s-a nascut cea mica ramasese doar cu pampers de noapte, dar dupa aceea a tot cerut si ziua. Stie tot ce trebuie, ne zice inainte de a face, dar vrea numai in pampers. Am tot incercat sa o intrebam de ce nu vrea la olita sau wc cum facea inainte si nu ne spune, zice doar ca vrea in pampers si atat.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
bettyR spune:
Abia ne=am intors de afara, este ff cald si fetele f incantate.
Eu o mai corectez pe Andreea, dar nu tot timpul, e bine de stiut sa nu-i mai corectam, eu mai formulez corect dupa ce zice ea sau repet cumva dar fara sa ii zic ca asa e corect si asa nu, sper ca ati inteles.
Si Andreea plange la spalat pe cap in ultima vreme, o las cate o saptamana nespalata, si trebuie sa fim doar noi doua sa nu planga ca sa o pot lua cu binisorul. Nu ii place apa care ii vine pe fata si incerc sa nu ii dau.
Carla, Andreea face kk in pampers si spune ca face ca sora=sa, ma gandesc ca poate si Sabina face tot din acelasi motiv, vor sa fie si ele mici, sa le schimbam ca pe surorile lor.
alynta27 spune:
Carla, Betty eu sunt convinsa ca David a taraganat-o cu olita din cauza celui mic! In primul rand il vede pe el ca poarta! Apoi lipsa mea de timp mai ales in primele luni cand Matei statea mult la san! Imi era imposibil sa-l pun si in acelasi timp sa-l si supraveghez in timpul alaptarilor!
Tamara e de luat aminte la ceia ce ai scris!
Si noi am iesit la plimbare vreo doua ceasuri! Ce fain! Matei a mai dormit! David a alergat si s-a jucat cu mingea! Avem pe langa noi o apa mica langa care este multa vedeata si loc intins, unde il am in ochi si stiu ca nu e in pericol!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Eseea spune:
mamicilor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" ceva ?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alynta27 spune:
Salutare!
Azi e zi de plimbare dupa ce vine tati, asta in caz ca nu dorm nazdravanii! Am de facut papa ca bate vantul in frigider! Tocmai am framantat de paine si m-am certat cu David ca-mi imprastia faina pe jos! Matei sta agatat de mine! O zi buna!
POZE
Cum a aparut Printul!
bettyR spune:
Asa cald a fost azi si ieri ca fetele is bronzate pe fata, Alexandra e rosie.
Nu stiti vreo reteta cu porumb fiert, ca acum l-a descoperit Andreea si i-as face ceva, dar nu prea am idei.
ckristina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bettyR Asa cald a fost azi si ieri ca fetele is bronzate pe fata, Alexandra e rosie. Nu stiti vreo reteta cu porumb fiert, ca acum l-a descoperit Andreea si i-as face ceva, dar nu prea am idei. Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009) |
betty, eu pun boabe de porumb in salate (cu legume crude sau fierte), in mancaruri, in spaghete sau alte paste fainoase gatite( pun porumb si mazare) sau il mananc simplu cu lingurita din conserva ca mi place mult
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
alynta27 spune:
Salutare!
Betty stiu ca porumbul merge cu piept de pui (ca la pitza), eu fac o reteta din ton la conserva, porumb, mazare, maioneza si lamaie! Am mai facut orez cu mazare, porumb si morcof, un gen de amestec mexican!
Noi suntem fericiti ca am putu in sfarsit sa iesim la plimbari lungi!
O saptamana buna!
POZE
Cum a aparut Printul!
DidiAlex spune:
Liviana, mi-a placut mult articolul, si incerc sa vad daca imi pot face si io o programare in 22 iulie cu copii mei :).
Io is cu terminele in calendar. Ce mai, m-ai convins. io stiam dar nu as gasi acasa ceva in De, poza sub 100.
Ziarul imi place demult, a al Papadiei si a andei de aici pe DC. Si Germina a scris in el.
bettyR spune:
Didi, nu mai este constipata, face zilnic, dar nu vrea sa faca pe olita sau wc si gata, ne-am gandit sa ii cumpar o alta olita pentru caca poate avem succes. Dar nu ma agit chiar deloc ca daca nu vrea ce pot face, nu o pot aseza fortat si nici sa ii refuz pampersul cand mi-l cere ca s-ar tine si iar ajung la constipatie.
De mancat mananca divers acum, a facut o pasiune pentru rosii, i-am luat si galbene, e tare incantata de ele. Si incearca gusturi noi, ii place mazarea, spanacul.
I-am facut salata de ton cu boabe de porumb, dar numai porumbul i-a trebuit, asa ca i l=am dat gol.
E tare bine cu vremea asta, dupa 2-3 ceasuri de stat afara dorm amandoua beton, mai am si eu timp sa respir, taica-sau sa lucreze in liniste.
Era sa uit de perla Andreei de azi dimineata: Barbatii is niste motani care mananca bere.
Vas, cum e Eliza?