***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(117)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ckristinico, si noi tot pe "coasta", dar cu caprele .
Tot ce ai povestit si tu, am trait si eu (mai putin ca la noi nu veneau parintii la 2 sapt ca eram departe, dar ne trimiteau pachet...cu cornulete facute de mama si cu o scrisoare in care ne spunea sa o ascultam pe mamaie ...stiau ei ce stiau).
Of, un concediu la tine "la tara" mai greu, dar un week-end m-ar bate gandul... cand s-o mai incalzi... sa ne cunoastem si "live".

Chris, ia uite ca functioneaza telepatia si pe DC . Stiam noi ca trebue sa apari sa ne vestesti primavara din gradina ta.

Irinusha, da' copil "oropsit" ai fost, maica! Nu tu frati, nu tu bunici la tara,...ntz, ntz. Auzi, dar acum tu chiar esti in tara aia trecuta sub numele tau?
Si cu pampersul...poate nu si l-o scoate singura, dar cand va fi pregatita, procesul de renuntare va fi mai simplu si mai scurt, chiar daca il initiezi tu (ca o lasi in chiloti ziua si face pe ea vreo 2 zile pana se prinde ce si cum). Asta inteleg eu sa fie pregatit copilul.

Vas, sanatate fetii! Si ANa mai plange noapte in somn, vorbeste (vorba lu' Betty, asa imi dau seama ce viseaza ). Eu o mangai si shshiii pana se linisteste.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salut

Pic si eu ca musca-n lapte.Lucreaza cineva sau a studiat cineva resurse umane?Am nevoie de cateva materiale de specialitate sa zic asa.
Dau si eu licenta in vara si e greu a gasesc materiale ca lucrarile in domeniu nu le gasesc pe net,cel putin nu in limba romana.
Am aruncat si eu o intrebare aici.Sper ca nu va suparati.

Eu am avut o saptamana tare neagra.De vinerea trecuta tot aud numai intamplari triste.Ieri faceam conversatie banala cu o tanti care imi spune senin ca face chimio ca are cancer la san descoperit in dec,ocazie cu care am mai aflat de inca o cunostinta in aceasi situatie.De dimineata imi spune mama ca am murit sotul unei colege ,asta pe langa Carmen.
UFFFFF DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Liviana, acum am vazut: felicitari pt articol...iar pozele !
Cred ca o sa programez si eu o sedinta d-asta curand pt "fotomodeala" mea ...

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, eu ma iau de mana cu irinush, n-am avut bunici la tara, doar o pereche la casa in oras. Acolo mai gustam din placerile statului la curte in cate o dupa-amiaza, dar nici vorba de vacante intregi. Am avut insa noroc cu parintii caci in vacanta de vara colindam in concediu cate 3 sapt la mare/munte/tari socialiste si nu am suferit. La bloc aveam cateva fetite cu care ma jucam si care de asemeni nu plecau la tara... Sotul insa are amintiri de genul pe care le povestesti tu, dar cu toate astea nu se pricepe la gradinarit, n-a pus in viata lui un arpagic, ceea ce eu am facut in mini-gradina de la bloc. Una peste alta sotul este expert la... mancat.
Dupa Pasti e libera colega mea, so go for it! E accesibila sa stii!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare dragelor!

In primul rand m-am bucurat sa o citesc pe Chris27! Ma bucur ca e frumos unde stati! Cred ca daca iti doresti a veni si cuptorul respectiv, poate cu alta pozitionare! Vad ca si baietii tai cresc!
Betty ai doi copii adorabili! Ce ochisori frumosi!
Sanatate fetitei! Cred ca nu poti sti exact ce are pana nu o vede un medic specialist!
Liviana felicitari pentru articol! Ai scris foarte frumos! Poate ca invitatia de a scie o carte ti se potiveste si tie, nu crezi?!

Eu mi-am petrecut vacantele la tara si a fost mirific! Pomi fructiferi, dealuri verzi cu flori.... Tare mi-as dori si pentru copii mei ceva de genul, dar sa vedem in ce directie o vor apuca parintii mei!

Stiti ceva de Andrada?! Daca o vedeti transmiteti toate cele bune!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Alynta, multumesc pentru complimente! Fetele in schimb sunt bine, is tare fericita cu ele sanatoase si le doresc la toti copiii sanatate. De Eliza de Vas era vorba ca e racita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Salutare mamici!
Ne-am intors si noi de la plimbare,ca e tare frumos afara.Se pare ca in sfarsit vine primavara.

CHRIS-cand am citit mesajul tau am inceput sa visez.Ai un stil superb de a scrie,parca eram acolo si vedeam tot ce povesteai.Ce baiat descurcaret ai,isi face singur bani de buzunar de pe acum.Ce am mai ras de una singura de vorbele lui Daphne,trebuie sa fie tare scumpa.Poate ne mai pui si niste poze noi cu voi.
BETTY-ce printese frumoase ai.Mi-au placut pozele cu amandoua la baita..
VAS-sanatate multa Elizei.Si al meu se mai trezeste tipand noaptea,probabil viseaza urat,mai vorbeste cateodata si in somn..

Si pentru ca tot vorbea Betty de cozonaci si se apropie Pastele,v-ati gandit deja ce bunatati pregatiti?Eu n-am incercat pana acum sa fac cozonaci,desi sotul ma tot bate la cap ca nu e asa greu cum pare..si soacra facea de fiecare data,asa ca anul asta cred ca imi iau inima-n dinti si ma apuc de framantat.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Didi, pai cine impiedica copilu' sa-si faca prieteni la gradi, la scoala sau sa vina cei din oras in vizita la noi si noi la ei? E adevarat ca ACUM nu-s prea multi locuitori langa noi, dar in trecere tot mai vin viitorii vecini cu copii cu tot, deci vor fi si pe ulita noastra niscaiva peste 1-2 ani. Eu nu mi-am pus problema ca o sa am copiii fara prieteni pt ca nu vad cum s-ar putea intampla asta. Ce anume l-a intrebat directoarea pe R de a concluzionat ca e apt baiatul de scoala?
alynta27, eee, nu am eu talent prea mare la scris, dar cand pun suflet in ceva, mai iese una alta. Multumesc de apreciere.
BettyR, fetele tale zici ca-s gemene, asa de mult seamana. Sunt si ochioase foc amandoua, ai 2 frumuseti.
Ankaa, si eu as zice ca merita sa incerci cozonacii, nu e greu sa-i faci mai ales daca ai o reteta sigura/recomandata.

Trebuie sa va arat ce mi-a trimis sotul pe email :

Instructiuni de folosire


Femeia pe care tocmai vrei s-o intrebuintezi a fost facuta din iubire, si de aceea nu poate functiona fara acest combustibil.

Ai grija sa-i faci mereu plinul.
Daca o iei in brate, nu uita sa repeti constant gestul. Reactioneaza la fel de minunat la sarutari si mangaieri, ba chiar la cuvinte calde si simple.
Cand e trista, incearca sa o faci sa zambeasca. Daca nu stii cum, fa dragoste cu ea, va avea apoi cel mai frumos zambet.
Nu lovi niciodata o femeie, caci vei inceta sa mai fii barbat si vei deveni o jigodie, chiar si pentru copiii tai. Ei nu vor uita niciodata ca ai batut-o pe mama lor...

Femeile, chiar si cele mai sofisticate, au bucurii dintre cele mai simple - o floare, chiar si una salbatica, le da atatia fiori cat un barbat nu poate intelege... Sa nu uiti de ziua ei, de 1 Martie si de 8 Martie, de ziua casniciei, dar, neaparat, macar o data, intr-o zi oarecare, din banalul motiv ca ti-e draga... joia asta nu uita sa-i duci o floare, poate chiar pe cea care-i place ei, nu pe cea care s-a gasit la colt...

Iubeste-o dimineata si vei fi si tu fericit. Abia pe la ora pranzului iti vei da seama de ce-ti merg toate atat de bine si de ce abia astepti sa ajungi din nou acasa, chiar si dupa ani buni impreuna.

Nu intra peste ea in baie si nici n-o pandi cand se aranjeaza! Cele mai multe femei prefera sa le vezi doar in varianta finala. Respecta-le misterul si... jumatatea de ora de stat in baie foloseste-o pentru micile tale placeri „vinovate", oricare ar fi ele.

Nu uita niciodata ca femeia are nevoie sa-i spui cat e de frumoasa, cat iti e de draga si cat de tare-ti lipseste. Cand vei uita aceste mici detalii, viata ta va fi tot mai seaca si mai lipsita de noroc, caci nici unui barbat nu-i merge bine fara un suflet-pereche langa el.

Nu te ingrijora ca piesele din care e facuta femeia se mai deterioreaza si isi mai schimba aspectul. Doar unele pot fi inlocuite, insa e preferabil sa observi ca si piesele tale suporta exact aceleasi transformari....

Respecta-i familia, prietenele bune si pe colegii de serviciu. Armonia se instaleaza mai ales atunci cand esti primul care o practica... Cu cat esti mai sociabil si mai placut de lumea din jurul ei, cu atat vei fi mai iubit si mai respectat...

N-o transforma in sclava ta, chiar daca ea iti face cu dragoste si mancare, si masaj la picioarele obosite, si... lista de cumparaturi. Ajuta macar in micile treburi administrative si ii vei putea cere orice in schimb...

N-o umili si n-o jigni niciodata, mai ales in public sau de fata cu copii - nu vei face decat sa fii din ce in ce mai putin barbat... din ce in ce mai putin inteligent...

Scoate-o in oras, la masa, macar din cand in cand. Se va topi uitandu-se in ochii tai, chiar si atunci cand tu vei trage cu coada ochiului la alta...

Nu rade de pasiunile ei ciudate. Asa par si ale tale, doar ca tu ai mereu no­ro­cul sa fii inteles si apreciat pentru ele.
Nu-i spune ca s-a ingrasat, mai bine propune-i sa alergati impreuna.


Eu zic ca are dreptate autoarea, voi ce ziceti?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Eu am locuit la tara pana la 14 ani. Si am stat din nou mai mult dupa ce l-am nascut pe Matei. S-au schimbat multe, dar inca mai are din savoarea pe care mi-o amintesc eu. Ma bucur ca Matei are unde sa-si petreaca verile (pana acum si le-a petrecut la tara pe primele trei), sper sa mai stea si vara viitoare caci tare i-a fost dor de noi vara trecuta cand a stat singur la bunici.
M-au apucat si pe mine in acesta lunga iarna nostalgiile - n-a mai nins asa mult din copilaria mea. Si-mi aduc aminte de mirosul cozonacilor facuti in cuptorul din gradina bunicii pentru tot 'cartierul', de multimea de copii si de jocurile noastre, de pititea in fan si de bucuria imensa cand ne lua si pe noi sus in varful carutei pe fan.
Lucrurile s-au schimbat, dar si noi ne-am schimbat si mai ales vedem cu alti ochi locurile dragi.

mai vorbim maine, caci mi s-a terminat programul

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Betty, ti-am vazut printesele, sunt superbe, ai toate motivele din lume sa fii fericita si mandra de ele. Si eu tot asa le fac baie, impreuna.

Fug ca tipa cea mica. I-a iesit azi primul dintisor.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07


-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput