poznasi dragalasi - ian-febr 2004 - 13-cu noroc :)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anca, plecam la inceputul lui aprilie, dupa Paste. De acord cu ceea ce ai zis, in totalitate; cu mentiunea ca practica e destul de anevoioasa. In orice caz, nu da principiul pe o iluzie, oricare ar fi aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Deci cum este Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am zarit niste puncte albe in git. acu mergem la doc

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Sanatate multa lui Matei!

M-ati cam ingrozit cu linkul ala (si cu concluziile de dupa). Eu zic sa va ganditi asa cum a spus Anca, primavara e frumoasa, pasarelele ciripesc

Mergi la inceput

dap, am vazut bine punctuletele, e amigdalita si ia antibiotic.
am avut un megacirc seara asta pt ca i-a dat pastile si nu vrea cu nici un chip sa le ia.
acu negociaza cu tat-su, eu nu mai am rabdare - si-asa vor fi doar ei de miercuri pina duminica.
nah, acu zic bine ca e amigdalita, ma speriasem ieri la febra mare fara simptome.

Mergi la inceput

Pai ce, nu-i poti schimba pe sirop? sunt non-stopuri e unul in bucsinescu

Unde pleci miercuri? stai si de florii? ntz ntz ntz.

Mergi la inceput

ce bine stii Iasul
am sa vad, daca gasesc cu aceeasi subst activa miine ii iau sirop ca e jale - cooperare zero barat.
spiramycinum cica

Mergi la inceput

Nu e decat Rovamycina lui Aventis comprimate. Pacat, existau atatea variante de tratament si cu forma de sirop.

Cand mai vrei sa cauti vreun medicament (sau variante ale aceleiasi substante active), vezi site-ul:
www.msf-dgf.ro

acolo ii dai CONSULTARE dupa substanta activa (DENUMIRE GENERICA)(sau dupa producator, sau dupa brand name, ce doresti) si-ti gaseste toate produsele inregistrate la noi cu preturile de vanzare aferente.

Mergi la inceput

merci

am luat-o si eu mai babeste si am vazut ca nu exista decit suspensie, asa ca preparam noi de doua ori pe zi, zici ca cine stie ce vrajitorii facem. pisam, amestecam, punem apa, miere, lamiie a.i. sa incapa totul intr-o seringa de panadol
oricum aseara incercind sa inghita pastila si-a inghitit dintele care statea sa cada. deci azi tre sa ma urc pe matura si sa improvizez ceva de zina

Mergi la inceput

Ahaa deci ati rezolvat problema si tot suspensie administrati

Vezi ca sunt unele produse pe care nu ai voie sa le spargi/pisezi/desfaci etc - mai ales cele cu eliberare prelungita, dar nu numai, depinde si de modul de absorbtie - de ex daca trebuie sa se absoarba in intestin, trebuie sa aiba coating rezistent in stomac si daca il spargi sau crantani isi pierde eficacitatea. Dar de regula scrie in prospect.

Mergi la inceput