poznasi dragalasi - ian-febr 2004 - 13-cu noroc :)
Raspunsuri - Pagina 8
buli spune:
da, cam asa ma gindesc si eu ca daca simt ca imi scapa situatia de sub control ajung la spital in 10 min.
oricm scazut teperatura inseamna 38, nu mai jos - dar el la 38 e in maxima forma, nici nu observi ca are febra
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
A_Iulia spune:
Pai lasa-l, ca asa lupta organismul cu boala! Nu-ti fa griji, griji sa-ti faci doar daca e peste 40 si nu poti sa i-o scazi deloc ore in sir, cu tot cu impachetari, antipiretice etc. sau daca e deshidratat din cauza febrei (dar deshidratarea nu apare in doar o zi de febra)
38 e foarte ok, a scazut, e bine. Singura problema este sa nu se agraveze situatia, adica sa nu mai scada febra sub 40 asa cum spuneam.
Nasol ca n-ai sa dormi la noapte deloc. Sanatate multa!
buli spune:
merci, Adina
acum a adormit si a si transpirat un pic, temp e pe la 37 sigur.
mi-am pus ceasul sa sune tot la 2 ore.
Roxana_G spune:
Anca, multa sanatate lui Matei! Pai asa va laudati dupa prajitura aceea?
Daca are 40 la subsoara si nu in fundulet, eu zic sa va duceti totusi la spital. Mai ales ca nu a mai facut asemenea temperaturi si nu stii cum reactioneaza. Ai mei au trecut de cateva ori pe la temperatura asta si stiu ca rezista si nu fac convulsii.
La asemenea temperatura nu fac fata siropurile. Supozitor cu Novocalmin ar fi mai potrivit, plus dus calai, plus sosete cu apa si otet.
La noi toate episoadele de genul asta s-au datorat streptococului din gat, niciodata virale, insa am auzit si eu de virusi urati rau. Nu e exclus totusi sa aiba asta si Matei mai ales ca nu mananca. Daca sta cumintel uita te tu in gat si vezi daca are basicutele albe pe amigdale. In cazul asta e musai sa mergeti la urgenta ca ar fi bine sa inceapa antibioticul de azi.
Va pupam tare si sper sa ne dai vesti mai bune dimineata!
Roxana_G spune:
Adina, eu am 53 kg la 1.63 (oricum e mare diferenta fata de ultima noastra intalnire de la spiridusi), tu esti mult mai inalta. Asa ca nu se pune comparatia. Burta nu e tocmai concava, de slabit am slabit insa pielea nu a intles regimul de urgenta si nu arata perfect. Dar sper sa se mai remedieze. Si ma tenta pana la Maldive sa ajung la 50. 43 e de a dreptul ...sinistru. Nici nu vreau sa imi imaginez.
dadi_t spune:
Anca in plus fata de ce ti-a spus Roxana...musai comprese reci pe frunte...37??? deja e semn bun daca a scazut sub 38. Si cu Bibi am patit asa cate 2 zile,uneori chiar numai una . facea teperatura 40grd si din 4 in 4 ore ii dadeam antitermice,iar la 8 ore si juma de algocalmin(supozitor nu voia).Pup Mateiutz bolnavior si mamicutza obosita!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
buli spune:
multumim de ginduri bune, e muult mai ok, de dimineata de la ora 6 nu i-am mai dat nimic, oricum am ramas cu el acasa si merg la doctor dupa amiaza.
asta noapte a mai facut doua pusee, tot asa spre 40.
acum ma chiauneste de cap, are tot felul de idei
pupi
Roxana_G spune:
Tinem pumnii sa fie totul bine, multa sanatate lui Matei!
Eu la munca. In alta ordine de idei am citit azi intamplator un www.despredragoste.com/post/2010/3/16/Divorturi.aspx" target="_blank"> blog care apare aici pe forum ca link.
buli spune:
Roxana,
cind plecati?
despre blog si subiectul lui ... stiti ca v-am pus si eu o intrebare la un mom dat. pina la urma mi-am raspuns singura si anume ca nu tb sa faci decit ce iti sta in puteri si atit. responsabilitatea e egala si chiar nu cred ca un parteneriat de orice fel merge bine daca eforturile sint disproportionate.
mie una mi-a facut foarte bine sa-mi reamintesc ca independenta e starea mea naturala si ca simt bine daca cineva merge umar la umar cu mine, nici in fata, nici in spate.
ma rog, pe moment se pare ca a fost o revelatie colectiva :D, pe viitor, vom vedea.
in tot cazul sint f relaxata, am o parere f buna despre mine, si anume ca daca ma parasutezi intr-un loc total necunoscut fara nici un fel de resurse tot ma voi descurca. iar pe de alta parte, din tinerete am ajuns la concluzia ca n-am ce face cu un barbat care nu ma iubeste. mai bine sa-si vada de drumul lui.
acestea fiind zise, a venit primavara, soarele straluceste, pasarelele ciripesc si toate bune si frumoase.