poznasi dragalasi - ian-febr 2004 - 13-cu noroc :)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mai dar voi va intreceti care mai de care in retete sa-nnebunesti aici de pofta, pai ia bagati de seama ca unele din noi sunt la cura de slabire! Auzi, trigoane cu branza, prajitura cu mere...

Eu zic sa lasam iepurii sa-si faca imunitatea lor , uite vezi acum daca Roxi nu mai are nevoie de ei, nici ca-i pasa daca mai supravietuieste vreunul. Le-a rupt urechile deja

Ce ziceati de pasarele? Hmmm, acum ca vine primavara, se intorc si pasarile calatoare...la mine la mansarda nu mai e loc, dar aveti de grija ca ele isi cauta cuib...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

asa, deci in prima zi faina de primavara raportam copil cu febra si gales rau, agatat de gitul ma-sii.
stam in pat si ne uitam la desene, bem ceai, dormim si ne alintam.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Nu stiu cum se face dar iarna asta e prima in care O. nu a racit deloc, nici macar un pic! Sau in fine, sa boleasca, ca asa, curs de nas poate c-a mai facut. La cat am patimit cu ea spitalizari pe la 3-4 ani, era si cazul.

Anca, sanatate multa! Sper sa treaca repede!

Imelda, si-au revenit iepurii? Sa le dai sa manance toti morcovii pe care ii ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Of, Anca, o fi de la emotia bicicletei! Sper sa treaca repede.

Adina, cura de slabireeeeee?????????? Tuuuuuu???????

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Of, Anca, o fi de la emotia bicicletei! Sper sa treaca repede.

Adina, cura de slabireeeeee?????????? Tuuuuuu???????

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+

Dadada, eu chiar eu. Pai m-am lasat de fumat (acu' vreun an de zile si mai bine) si am pus cateva kile. Am mai dat din ele jos, dar tot mai am vreo 3-4 de care as fi tare bucuroasa sa scap.

Mi-am cumparat azi Alli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ioana. tare, sper ca deja de simti mai bine. Nici nu accept alt raspuns. Imbratisam fetele si baietii!

Adina, si eu am Alli in casa insa nu am indraznit sa il iau ca am auzit de efectele secundare de tip fuga la baie. Chiar asa, la ce iti trebuie tie slabirea? Mie nu mi s-a parut ca ai avea nevoie. Eu oricum sunt intr-o permanenta descrestere, am 53 de kg, am slabit 12 kg in ultimele luni.

Anca, super reteta, abia acum am vazut o dar mi e cam lene sa mai fac ceva. Poate weekendul urmator.

Imelda, cum sa te ajut? Te imbratisez tare.

PS Adina, ba am nevoie de iepurii aia. De stii, Balanta cum sunt, cand le rup urechile, cand ma gandesc ca ar fi tare trist fara ei. Si tare as fi vrut sa nu fie asa, doar ca nu stiu ce sa mai fac sa ii tin in viata.

Mergi la inceput

Roxi, pai nu le mai rupe urechile si da-le TOTI morcovii pe care ii ai! valabil si pt Adlemi

Pai tu ai 53, bravo, super, eu am...60. Macar la 56-57 daca ajung ma simt si eu mai relaxata. Ia sa vorbesc cu exu' sa mai divortam o data, cu divortul ajunsesem la 43 de kile, aveam burta concava, daca intelegi ce spun, statea costumul de baie aiurea ca burta era invers, adica gaura, nu plat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

bonsoir ... e careva pe receptie?

cind se merge cu cupilu la spital?
Matei a avut azi si 40, scade cu antitermice, ii dau la 4 ore alternativ - panadol si nurofen. insa cum se fac 4-5 ore - cum tusti temperatura sare.
a baut apa ceai, suc, lapte cam 1 litru toata ziua.
de mincat n-a mincat, dar asta nu ma ingrijoreaza. tuseste ff putin, n-are muci, il doare fruntea cind are febra si burtica. kk normal.
eu as sta sa merg miine la prinz la doctora lui - voi ce parere aveti - eu asa experienta n-am avut

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Of Doamne ce nasol, Anca, stiu cum e

A mai deschis si Noa un subiect - fetita ei a avut febra o saptamana. Se pare ca circula niste virusi extrem de pacatosi.

Bine ca reusesti sa-i scazi temperatura, chiar daca la 4-5 ore creste din nou. Este posibil ca el sa fie acum in pusee maxime si sa nu tina mult - o zi, doua.

Nu ai nr de tel a pediatrei, s-o intrebi exact? In alta ordine de idei, nu-i mare lucru sa sari in masina sa mergi cu el la urgente - te intorci inapoi acasa, doar sa-l consulte careva care e de garda, fara internare. Sau poate chiar salvarea, explici despre ce e vorba si o sa vina careva. Desi daca zici ca totusi ii scade temperatura, nu stiu daca sa mergi pe solutii extreme...vezi si tu.

Mergi la inceput

Ah, eu am mers in conditii de febra 40 doar dupa vreo 2 zile la spital, mereu incercam eu s-o scad si doar daca nu reuseam ma duceam la spital, si-mi amintesc de episoade cu 40, dar asta cand era mai mititica.

La spital o bagau pe hidrocortizon ceva (dexometazona) - pentru ca era si foarte deshidratata, perfuzii, etc - si-i scadea de la dexo temperatura imediat. Dar asta nu se face imediat, ci dupa ce incerci sa-i scazi temperatura cu antitermice.

Mergi la inceput