poznasi dragalasi - ian-febr 2004 - 13-cu noroc :)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

poate Alex creste

baietii mei au fost azi sa ia bicicleta noua, aia de anul trecut a ramas mica, dar n-au gasit nici una sa corespunda - tare pretentiosi mai sint
in schimb, M s-a intors f bucuros cu un ... cerc - l-a alergat de numa'
si eu sint bucuroasa in secret. lor nu le zic, dar voua da: am sa fac gimnastica cu cecul - hahaha - hula hoop sau cum s-o fi chemind.

de iepuri ce sa zic, cercetatorii englezi au demonstrat ca necesitatea aparitiei lor este determinata de aparitia anumitor stoluri de pasarele.
pe de alta parte parintii mei alunga graurii de la vie cu petarde.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu stiu cat de bine creste Alex, dar cred ca durerile sunt mai degraba putin alint. Insa vom vedea si analizele pentru orice eventualitate.

Cat despre aparitia iepurilor, nu stiu ce abilitati speciale are Imelda, dar cu siguranta eu nu le am. Si nici nu mai sunt sigura ca vreau.

Anca, si petardele sunt o solutie pentru pasari, dar cine stie, uneori mai pleaca si singure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hahaha Anca!
Insa daca cercetatorii americani nu au ajuns la aceiasi concluzie tot degeaba.

Cum mai sa nu gaseasca baietii bicicleta? Chiar asa mofturosi?

Super cu cercul; il "alearga" cu batul sau cum?

Cat despre talentele tale ascunse.....

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+

Mergi la inceput

in ce ma priveste, imi sta bine doar cu palarie de pai cu boruri largi, nicidecum cu joben.
jobenul e pt barbati

nu, frate, n-au gasit si au fost la vreo 5-6 magazine mari.
pai vor dimensiune potrivita, frina pe butuc, fara cadru, roti groase.
nu e mult, dar nu le-au gasit pe toate intr-o singura bicicleta.

cu cercul ... pur si simplu il alearga - fara bat. e megafericit
asta imi aminteste de cum s-a jucat la mare o zi intreaga doar cu o punga goala.

Mergi la inceput

permiteti sa ma plang
imi e rau, greata, nu pot sta nici in picioare nici intinsa, mi-e somn dar nu pot sa dorm
asa ca eu gatesc: trigoane cu mere, trigoane cu branza, piure cu snitel, crema de zahar ars

Anca, eu le recomand un ATV dupa ce pretentii au ei acolo;

Tare cu cercul; eu sunt cu geanta plina de carnetele si carioci; varianta ideala in perioada actuala de a pastra Arturicii intr-un singur loc, calmi si concentrati pentru min o ora;

Azi sunt nori multi si ploua; numa bine de clocit

dar imi e rau!

Ioana,

Mergi la inceput

Ioana, din pacate nu prea ai ce face :(
odihna cit poti si ... rabdare

si eu am bucatarit azi - nu eram in forma sa ies cu baietii asa ca am facut pui cu orez cu alune si ananans si supa de rosii. de desert n-am mai avut chef, dar daca tot a zis Ioana, parca ar merge o praji cu mere si bezea
poate miine daca executa merele purtatorul de joben

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

permiteti sa ma plang
imi e rau, greata, nu pot sta nici in picioare nici intinsa, mi-e somn dar nu pot sa dorm
asa ca eu gatesc: trigoane cu mere, trigoane cu branza, piure cu snitel, crema de zahar ars

Ioana,

Uf,ce rau imi pare...Se pare ca ai ajuns in partea aia grea a sarcinii cand nu prea mai poti nimic...
Da las ca merita,o sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa si desteapta...
Mai e o luna si un pic...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Cat priveste ai mei au crapat pe capete...Bag seama ca a venit gripa iepureasca,de i-a decimat asa...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

la vaccin cu iepurii Adlemi! Vorbim cu Adina poate ne-ajuta cu un vaccin ceva.

am dormit un pic si acum sunt mai ok; plecam la surpriza saptamanala, un film la iMax, 3D, ceva cu spatiu, cosmonauti, etc

Anca, ia dezvolta te rog praji aia cu bezea te rog

Ioana,

Mergi la inceput

'neatza

noi luaram bicicleta pina la urma si de bucurie ne-am intors cu pletele in vint de la magazin, citiva km buni.
insa dimi s-a trezit cu febra si muci. is putin ingrijorata, febra nu face decit la treburi serioase :(

Ioana, praji cu mere e o reteta de pe DC, uite colea reteta

Prajitura cu mere
Am facut ieri o prajitura foarte buna si m-am gandit sa va dau reteta, poate mai vrea cineva sa incerce.Se face rapid si usor.
Avem nevoie de:
250g margarina
350g faina
350g zahar
4 oua
1 praf de copt
1 kg de mere
o lamaie
sare
scortisoara

Margarina se freaca 2 minute cu 100 g zahar si un strop de sare.Se adauga coaja rasa de lamaie, galbenusurile, pe rand, amestecand dupa fiecare, o lingura zeama de lamaie si la urma faina amestecata cu praful de copt.Se amesteca bine, fara sa se framante si se aseaza in tava neunsa in strat de 1 cm grosime. (Aluatul este cam fainos la inceput, nu va alrmati!Amestecati cu rabdare pana margarina incorporeaza bine faina.In tava il aranjati cu lingura).Peste foaie se presara o lingura de gris.Se aseaza apoi merele rase (pe razatoarea cu gauri mari) sau taiate felii subtiri si presarate cu scortisoara.Se da la cuptor cam 20-30 min.
Intre timp albusurile se bat spuma tare .Se adauga apoi 250 g zahar si o lingurita zeama de lamaie.Se bate pana se intareste din nou.Se scoate prajitura si se pune spuma peste ea.Se baga inca 30 min la cuptor ,la foc mic, cu usa cuptorului complet deschisa.Dupa 15 min. tava se intoarce.

Imelda si Rox,
luati de-aci niste iepurasi moldovenesti

Mergi la inceput