poznasi dragalasi - ian-febr 2004 - 13-cu noroc :)
Raspunsuri - Pagina 5
A_Iulia spune:
Si eu nu ma mir deloc ca arturicii sunt intre primii 5 din clasa. Chiar deloc. Ma si asteptam la asta.
arturicii spune:
hai mai Adina, ce draguta esti
sigur ca is ei baieti super destepti insa tot baieti sunt!
ce ma bucur e ca totusi nu par sa devina niste tocilari;
om vedea insa adevarul adevarat incepand din august cand incep clasa 1
ei sunt niste agitati din fire, sunt rebeli (mai ales Philip) si nazdravani
cred ca o sa imi ceara pantaloni cu lipici invatatoarea ca sa ii faca sa stea cuminti in banca
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+
arturicii spune:
a, nu v-am zis; mai nou vor sa invete spaniola....
Ioana,
buli spune:
Adina, ba tocmai, imi plac discutiile individuale.
ce comentez eu e ca la noi nu se fac decit daca ma duc eu si o trag de mineca pe teacher. adica nu e o treaba periodica fixa, ca la Art.
sigur ca nu vreau sa auda si ati parinti ca Matei e in miscare browniana vesnic, vreau sa stiu numai eu
poate m-am exprimat ambiguu.
mie si clasamentul cind mi l-a transmis, intre 4 ochi a facut-o. asta a facut din proprie initiativa.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii a, nu v-am zis; mai nou vor sa invete spaniola.... Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+ |
hahaha ce tare!
tu stii sau tre sa mergi la scoala cu ei ca sa ii intelegi?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
arturicii spune:
Nu stiu mai Anca si nici nu cred ca o sa invat. Insa cine stie.... Poate dupa ce mai stam pe aici 3 ani trecem vreo 2 ani prin Spania in drum spre Romania.... Insa dupa aia daca ii apuca cheful de chineza sau mai stiu eu ce nu mai apucam sa ajungem p-acasa
Ioana,
Roxana_G spune:
Super tari Arturicii!
Cat despre evaluare, mi se pare foarte interesanta, complexa, si foarte utila daca se face sistematic. Seamana intr-adevar cu ce avem si noi (cum zice si Adina, fara feedback ul nostru, care sa da totusi in discutia finala pe marginea evaluarii). Problema e ca aici se face la inceput de an si la final de an, cred ca ar fi mai util pe parcurs ca sa poti urmari evolutia si corecta ce e de corectat pana la final. Altfel degeaba zici dupa un an ca nu face copilul ce ar trebui.
S-a incercat la un moment dat o evaluare la 2 saptamani, insa devenise ceva facut de forma si era completata asa ca sa fie.
PS Ioana, nu sunt eu responsabila pentru disparitia iepurilor. Eu doar o constat si suport consecintele.
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Nu stiu mai Anca si nici nu cred ca o sa invat. Insa cine stie.... Poate dupa ce mai stam pe aici 3 ani trecem vreo 2 ani prin Spania in drum spre Romania.... Insa dupa aia daca ii apuca cheful de chineza sau mai stiu eu ce nu mai apucam sa ajungem p-acasa Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+ |
Ce tare! Asa aveti in plan, sa va plimbati 2 ani acolo, 2 ani dincolo? Super!
Roxana_G spune:
Noi am fost azi la doctor la urgenta, pentru ca de ieri atomica se tot plange de niste dureri suspecte la subsori, burtica, solduri si noada. Nu are nimic cica, oricum nu pot fi legate, mai degraba s-a fortat sau a cazut. Dar ea neaga, si bunicii la fel. Oricum ne am cam speriat cu asa vaicareli, nici sa se intinda nu voia.
I-am facut oricum preventiv si niste analize. Surprinzator, nu a zis nici pas, de zici ca nici nu a simtit acul (asta dupa istericalele de data trecuta cand a rasunat toata clinica). Sa vedem miercuri si rezultatele. Oricum concluzia controlului este ca e sanatoasa, bine mersi. Gata si tusea, gata si mucii. Are 20 kg si 116 cm.
Cam atat. Va pupam, weekend placut!
arturicii spune:
Rox, bine ca sunteti ok; poate o fi vreun inceput de raceala, ceva? Sau i-a trebuit ei un pic mai multa atentie exclusiva....?
Stiu ca nu esti tu responsabila de disparitia iepurilor; insa esti ptr aparitia lor. Tu si Imelda!
Adina, nu e nici un plan insa trebuie tot timpul sa fii pregatit ptr orice.
Ioana,