poznasi dragalasi - ian-febr 2004 - 13-cu noroc :)
Raspunsuri - Pagina 10
A_Iulia spune:
Si vezi ca pe matura se urca vrajitoricile, ori tu trebuie sa te transformi in zana, nu ai rochita de zana? sau macar de fulg de nea? sa-ti pui si o peruca alba sau blonda cu par lung
Roxana_G spune:
Dati l naibii de link. Oricum nu concluziile contau. Eu ma focusasem pe prima jumatate mai mult. Dar asa e, pasarelele ciripesc. Ca vreme de primavara mai slabut azi.
In alta ordine de idei, ma gandeam eu ca e amigdalita. La noi e manifestarea tipica. Nu stiu ce sa zic de antibioticul recomandat, nu ma pricep. Dar la noi a mers garantat Zynnat sirop, chiar si la cea mai urata pultacee. Numai ca trebuia doza cam mare si Alex se stramba.
Oricum, multa multa sanatate lui Matei! Si sa ia cumintel medicamentele.
Roxana_G spune:
La capitolul tare arde si baba se piaptana, sau metode eficiente de aparitie a iepurilor, m-au apucat tratamentele corporale. De slabit nu mai vreau ca ajunge, dar tre sa scap cumva de cutele ramase si de celulita pana ma afisez in Maldive. Deh, perfectiunea cere perfectiune. M-am programat si azi si maine la ultimele racnete in materie. Tare sunt curioasa ce o fi. Nu stiu pana la urma cat de eficiente se dovedesc pentru silueta mea sedintele astea de tratament , dar la moral au facut minuni si nici macar nu le-am inceput.
Roxana_G spune:
Asa ca sa vedeti ca m-am binedispus, am gasit un link la un site de afaceri cu iepuri. Asta daca doriti sa exportati cica.
buli spune:
sa exportam in maldive?
cind sa fie livrarea?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Mai aveti timp sa ii inmultiti pana atunci, numai sa nu ii extenuati de Paste cand au de adus si cadouri la pitici.
Intre timp m-am intors de la prima sedinta de "moartea grasimilor" si in afara faptului ca mi am prajit burtoiul nu vad vreun rezultat. Ma rog, mai perseverez. Maldivele cer sacrificii.
arturicii spune:
Hai ca sunteti super!
V-ati apucat intre timp de vrajitorii, cu spart de pilule si preparat de potiuni miraculoase!
Vad ca acum insa la voi ciripesc si infloresc toate alea, pe aici e de ceva vreme o vreme.... Deja sunt obisnuita cu ea; aici sigur nu e acceptat importul de iepuri asa ca ramane pe alta viata.
La kg si celulite si alte chestii d-astea de fete faine nu pot sa va deranjez nu de-alta insa am alte preocupari acusi, cum ar fi oaresce contractii, o pofta de mancare lipsa, greturi de zici ca-s gravida, kile in plus gramada, etc; insa am un scop nobil, deh.
Anca, deci Matei e ok, da?
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
A_Iulia spune:
Pai Roxi, ce mama naibii de sedinte de slabire mai faci tu daca deja ai ajuns la 53 de kile? Nu mai inteleg nimic nimic!
Mie nu-mi plac iepurii ca au ochii rosii , da' un export pot sa trimit si eu in Maldive daca-i musai. E cam scump transportul pana acolo, da' ne descvurcam, ii bagam la vapor.
Ahhh Ioana ce putin mai ai....uf. Daca ma gandesc mai bine incep sa am emotii si parca ma apuca pe mine durerile facerii
buli spune:
pai, cum Adina ii trimitem cu submarinul.
nu zisesi tu ca sar din apa - punem din aia inotatori
pai, Rox, ce moartea grasimilor mai faci tu acolosha?
Ioana, bine ca ai aparut, Matei e mai bine, da.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@