poznasi dragalasi - ian-febr 2004 - 13-cu noroc :)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anca, nu stiu cum esti tu cu operatiile, dar eu una daca nu e musai sa le fac, nu le fac. In ce consta metoda hocus pocus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nu stiu, tb sa ma interesez.
momentan viitorul suna cu 4 zile de spitalizare si 3-4 saptamini pina la refacerea totala.
metoda amintita ar fi una care sa reduca substantial perioadele de mai sus.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

nu stiu, tb sa ma interesez.
momentan viitorul suna cu 4 zile de spitalizare si 3-4 saptamini pina la refacerea totala.
metoda amintita ar fi una care sa reduca substantial perioadele de mai sus.

Aaa, pai atunci e musai sa o gasesti.

Mergi la inceput

Ioana, ce fac Arturicii? Nu mai zici nimic? Te suspectez ca te ai cufundat in gatit cozonaci buni si minunatii de Paste, asa i? Vreo artizanala ceva nu faceti? ce va invidiez eu pentru atata rabdare.

Eu nu fac nimicuta. Poate sa faca biata mama, desi ieri a avut un preinfarct si nu prea mai are voie sa face eforturi. Altfel nu am prestat si nu prestez nimic, nu am nici un program de vizite. Nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Anca, in locul tau daca tot m-as duce sa-mi scoata "negul", mi-as face si un implant ceva, macar sa stiu de ce stau 4 zile in spital!

Dar cum asa 4 zile in spital? ca pe-aici parca se opereaza si-ti da drumul in aceeasi zi acasa. Bine, hai, a doua zi

Eu l-as opera. Este foarte ciudat cu formatiunile astea, chiar si benigne, si nu vreau sa te sperii, dar NEAPARAT sa-ti monitorizezi situatia chiar si dupa operatie, daca o sa fie. Sunt foarte multe cazuri neasteptate.
Cel mai bine mamo si eco cat mai frecvent sa nu ai vreo surpriza. Ai grija de tine.

Mergi la inceput

implant??
eu??
Adina ... tu te-ai uitat la mine cind ne-am intilnit?
auzi, poate ai vrut sa zici explant :P
da, si eu cam tot asa zic, fix ca tine, numai ca vreau sa ma interesez sa fac a.i. sa fie cit mai soft.
Iasul cit o fi el de centru universitar sta cam naspa, asa ca studiez variantele Cj sau Buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Hahahaha Anca, ziceam si eu macar sa acoperi o gama mai larga de servicii, dar eu ma gandesc sa-ti intrebi sotul si el sa spuna daca vrea implantul asta, nu'sh de ce eu cre' ca o sa vrea!

Daca vii la Bucuresti neaparat sa-mi spui.

Poti sa deschizi si subiect pe forum, poate mai sunt fete cu experienta.

Mergi la inceput

Daca nu vrea Anca, vreau eu implantul!

Mergi la inceput

Pana la implant, m-am innoit cu 3 rochite si 2 perechi de pantofi si mi-a sosit si coletul de la Otto. Tara arde si baba se piaptana!

Copiii au fost ieri la biserica cu gradi, nu am stors nici o povestire de la ei. Azi au party si vine Iepurasul cica. Saptamana viitoare ei au vacanta, dar eu o sa trag tare cu munca pana la concediu.

Mergi la inceput

Roxana, sa porti sanatoasa achizitiile!

eu nu am absolut nici un chef de shopping, daca va inchipuiti la Buc n-am fost decit la un sg magazin, casa retro.

aseara am vopsit cu Matei 3 oua, n-a fost chip sa scap - el oricum se tine de mine de simbata trecuta. le-a si mincat, azi picteaza la gradi.
cica vor sa-i duca si pe ei la mitropolie, i-ar fi dus de ieri, dar eu am uitat sa-l imbrac si le-a fost frica sa nu raceasca.

Mergi la inceput