poznasi dragalasi - ian-febr 2004 - 13-cu noroc :)
Raspunsuri - Pagina 15
buli spune:
pai sigur ca-s minunate, nu-ti zisei ca e prietena cea mai buna?
din pacate e la 10.000 km, insa cind ne intilnim sau ne sunam vorbim de parca ne-am fi vazut si ieri.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Anca, help, ai disparut din lista de friends de pe mess. Ti-am zis ca e ciudatel programul asta. As fi vrut sa iti mai scriu dar nu am cum si nu ma lasa sa te adaug.
Roxana_G spune:
CUM SA ANGAJEZI OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT
Se iau circa 100 caramizi fara nici o aranjare prealabila, se pun
intr-o camera inchisa, avand doar o singura fereastra.
Sunt trimisi 2 - 3 candidati in camera si se inchide usa .
Sunt lasati acolo singuri timp de 6 ore, apoi se analizeaza situatia.
Daca au numarat caramizile - Sunt buni la departamentul Contabilitate.
Daca le renumara - La Audit.
Daca au facut un haos total - caramizi peste tot - inginerie.
Daca au aranjat caramizile intr-o ordine stranie - Planificare
Daca arunca unul in altul cu caramizi - operatii.
Daca dorm - Receptie.
Daca au spart caramizile in bucati - Tehnologia informatiei.
Daca stau de pomana - Resurse umane
Daca se jura ca au incercat diferite combinatii, desi nici o caramida
nu a fost mutata din loc - Vanzari
Daca au plecat deja acasa pentru ziua respectiva - Marketing.
Daca se uita pe fereastra - Planificare strategica
Si ultimii, dar nu cei din urma:
Daca stau de vorba unul cu altul, dar caramizile nu au fost atinse -
Felicitati-i si puneti-i in TOP Management.
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli Adina, Matei ii multumeste Oliviei pentru masinuta, am pastrat adevarul istoric :), dar tu tot o zina ramii www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Sa nu-mi spui ca a aparut Sally cu telecomanda!!!!!!!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
A_Iulia spune:
Anca, multam fain, stiu, sunt zana zorilor spaima ciorilor dar macar maseluta puteai sa ma faci macar o data! ce pacat ca ai dat-o pe cinste si ai rupt vraja
Ma bucur ca ti-a placut Toti fii mei, da, si eu imi amintesc ca a fost ok. Si eu am mers ieri la sfarsit de partida, ah, n-am avut cum sa plecam din cauza salii...in fine, sa nu-mi amintesc de chestiuni nasoale.
Imelda, nu e sally! Pai dac-o gaseam pe sally, o trimiteam pachet. Fir-ar ea sa fie de sally, trebuie s-o dibuim noi pana la urma!
Roxi, ma bucur ca esti bine mersi!
Ioana, pai mai ai un pic si.....?
buli spune:
Roxana, ai reusit
cu piesa aia de la evreiesc a fost pina la urma chiar funny pt ca dupa ce colega a insistat sa stam sa vedem sfirsitul, in actul 2 s-a jucat mult la picioarele noastre si, in plus, ea a primit si o feliuta de piine de la personajul principal
ce Sally, fratilor, aia e fata morgana, cupilu nici nu mai zice nik. s-a lamurit. si nici eu nu mai intreb, cine stie ce-mi mai aud urechile.
Roxana_G spune:
Iar v-ati intrecut cu vorba azi, doamnelor!
Eu am fost oarecum busy si cam ingrijorata de mama care a avut probleme cu inima. Ma rog, inca are, si nu prea respecta indicatiile. A iesit din spital pe semnatura si acum ducem munca de lamurire sa isi ia medicamentele.
In rest suntem ok. Maine merg copiii in excursie la biserica si ni s-a cerut acordul sa fie impartasiti.
buli spune:
huh, am fost aseara la reevaluarea tzitzografica, minunatul e tot acolo, insa nici mai mare nici mai mic, ceea ce-i de bine.
doctorita zice ca daca ar fi in locul meu l-ar scoate, pare o varianta buna, trebuie insa sa gasesc o clinica ce il poate extrage prin metoda hocus-pocus.
mai nasol e ca mi-a spus ca ar tb sa tin regim fara cafea, ciocolata/cacao, vin rosu, alune, fistic etc - ce-i mai bun cum ar veni.
mda ... o sa ma gindesc la asta saptamina viitoare.