poznasi dragalasi - ian-febr 2004 - 13-cu noroc :)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Hai ca m-ati spart! De oftica adica. Ieri nu am reusit sa ma vad cu Anca pana la urma. Ramasese sa vedem ce si cum pentru azi, dar abia am ajuns acasa dupa cumparaturile pascale. Adica cadouri copii, hainute, oua, miel, cozonaci, etc. Deh, de luni iar in campul muncii si nu mai apuc. Azi am carat o si pe mama dupa mine si tata a fost voluntar cu copiii, l-am gasit saracul stors (si asa nu e ok, ne pregatim de urmatoarea operatie in iunie). Oricum sunt deja franta, ca am stat sa si transez mielul, m-am dat u viteaza ca sa nu se oboseasca mama si mai mult l-am sfartecat.
Deci azi iese din discutie cu intalneala. Decat daca doamna faina Anca are drum pe seara prin Afi unde ma voi duce la film.
La noi acasa e santier mare, refacem terasa, gradina, etc etc. La fel si la Bran, unde s-a dus tati de data asta, eu am ramas cu supravegherea acasa. Mare nebunie, dar o sa merite cand va fi gata.
Alex a iesit acum cu bunicii sa se dea cu bicicleta, direct pe 2 roti. Anul trecut incepuse sa mearga binisor, acum se pare ca a mai uitat si necetinsita suport.
Apropos de Alex, de ceva timp tot vreau sa o laud, ca e frumoasa, desteapta, cuminte, buna, sufletista. Stiti cum era ea asa zvapaiata, acum asa s-a linistit, si e buna, si ma intelege, si ma ajuta cu oric, si e tare intelegatoare. Pur si simplu simt ca ma topesc dupa ea si parca nu sunt eu suficient de buna pentru asa copil minunat. Andrei insa...Ma abtin, ca nu e frumos sa fac discriminari, si ar fi de zis o multime. Sa punem pe seama varstei, e perioada de testare a limitelor.
Asa. Sa nu uit. Dintele cazut nr.4 deja a iesit. V-am zis ca are un ritm de crestere incredibil. De fapt de a2a zi i se vedea zimtisorul, acum are deja vreo 2-3 mm. Si evident sunt gata sa cada si ceilalti 2 care se miscau mai demult. Arata tare haios asa stirba, cel de sus era lat si acum e o mare pauza pana creste cat de cat. Apropos, cad si maselele?
Legat de Paste si Iepuras, inca astept sa vad ce planuri au la gradi. Pentru acasa doar vizite de familie si atat. I-am luat cadou Zuzu Pet, cred ca ati vazut la reclama la TV. De fapt si bunicii la fel. Cate un soricel la fiecare, si o piesa din labirintul acela. Una eu, una bunicii, pentru fiecare copil, o sa facem aproape tot setul. Voi ce ati luat?
In plus eu am luat si niste hainute si dulciuri. Erau tare dragute si rezonabile la C&A, aviz amatorilor.
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Apropos de Alex, de ceva timp tot vreau sa o laud, ca e frumoasa, desteapta, cuminte, buna, sufletista. Stiti cum era ea asa zvapaiata, acum asa s-a linistit, si e buna, si ma intelege, si ma ajuta cu oric, si e tare intelegatoare. Pur si simplu simt ca ma topesc dupa ea si parca nu sunt eu suficient de buna pentru asa copil minunat. |
Superb!
buli spune:
pai, Rox, stiam cu totii ce fetita minunata e Alex o sa ne vedem noi, cindva, cumva. e doar o chestie de sincronizare.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Hai ca azi e asa urat, nici nu iti vine sa scoti nasul. Pica oricum orice intalneala.
arturicii spune:
La Multi Ani ptr cei ce sarbatoresc azi Floriile
Rox, super frumos cum o descrii tu pe Printesa! Uneori doar ei sunt bucuriile.
Asa cum si baietii au avut grija de burtica si au mangaiat-o si au vorbit cu ea.
Restul...mai bine nu mai face curat.
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
Roxana_G spune:
Chiar asa:
sarbatoritilor cu numele de ieri
Ieri seara am fost la concert la www.trilulilu.ro/pld/07a1cee3b6846d" target="_blank"> Bad Boys Blue si www.trilulilu.ro/hrista19aida/da39aceea329d1" target="_blank"> Alphaville . Foarte dragut asa ca remember, si foarte bun dupa portia de curatenie de ieri. M-am si zbantuit printre randuri.
Gata, va pupic si va doresc o saptamana usoara si frumoasa!
buli spune:
'neatza
eu is cam obosita, dar m-am si culcat numai la ore mici.
n-am mai fost eu demult in Bucuresti, dar am gasit repede locurile bune
Adina,
Matei ii multumeste Oliviei pentru masinuta, am pastrat adevarul istoric :), dar tu tot o zina ramii
Rox si Imelda,
imi pare rau ca nu ne-am putut vedea, dar eu sincer chiar nu prea mi-am facut planuri in sensul asta, stiam ca o sa am programul asa cum a fost, adica prea putin flexibil. cu alta ocazie poate o sa fie mai usor
Ioana,
ma bucur ca Sabina e o domnisoara cuminte si aveti o relatie buna inca de pe acum.
aaa ... piesa de la evreiesc (magicianul din Lublin) nu mi-a placut deloc, era sa dam in penibil ca stateam in primul rind si ba ma apuca somnul, ba rideam pe infundate. eu am vrut sa plec la pauza, colega mea a tinut sa vada sfirsitul, asa ca am stat, dar noroc de buna dispozitia generala, de nu m-am enervat pe timpul pierdut.
pup gashca si o saptamina buna s-aveti
buli spune:
Rox, cea mai buna prietena a mea e balanta si parca o vad pe ea in felul cum povestesti. n-am nici sfaturi nici pareri, oricum n-ai avea ce face cu ele, am doar o mare imbratisare pt tine.
ps - cintaretii de aseara nu-s tocmai pe gustul meu, altfel sigur prelungeam sederea si tzopaiam impreuna :)
am uitat sa va zic ca piesa de la national mi-a placut (toti fii mei) - un pic americana si cam amara insa.
Roxana_G spune:
Balantele sunt minunate, va rog frumos! Perfectiunea intruchipata, ce sa mai. Era un horoscop amuzant care circula pe mail la birou zilele trecute, dar nu il gasesc acum. Haios foc si tare potrivit la mine.
Roxana_G spune:
Si finii mei au fost la teatrul cu pricina insa am inteles ca a fost tare lung. Mie imi plac piesele mai scurte si mai amuzante. Ia sa bag si eu un ochi sa vad ce ar mai fi de rezervat pentru perioada de dupa concediu.
Cat despre spectacol, nici eu nu eram mare fan insa a fost minunat asa ca remeber. De altfel asa s-a si numit spectacolul "Back to 80's" si uneori nu strica asa putina nostalgie dupa vremea cand misunam de colo colo fara griji, ma rog, mai putin cum ma duc la mama cu carnetul cu nota mai mica de 10.