poznasi dragalasi - ian-febr 2004 - 13-cu noroc :)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nici eu nu prea aveam chef de shopping. Dar am nevoie de haine ca la noua silueta hainele vechi stau ca pe gard. In plus imi trebuie pentru conced, am 15 kile mai putin ca vara trecuta. Si nasol e ca nu gasesc din astea de vara ca lumea (costume baie, rochii plaja), ca nu au scos. De aia comandasem de la Otto, dar sunt f f neseriosi si nu le vor livra la timp. Nici jumate nu am primit, nici nu stiu ce e in colet. Daca ma oftica restul nu le ridic.

Cat despre vopsit oua, Alex s-a dus azi la mama (dupa serbarea Iepurasului) unde vor vopsi impreuna. Eu m-am scos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai hai la iasi sa-ti iei costum
la astia care au triumphuri am vazut mai multe modele

sau trebuia sa pui intii dubai si apoi maldive. vezi daca n-ai socotit ca lumea?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

pai hai la iasi sa-ti iei costum
la astia care au triumphuri am vazut mai multe modele

sau trebuia sa pui intii dubai si apoi maldive. vezi daca n-ai socotit ca lumea?

Ba am socotit ca exista riscul sa scufund hidroavionul daca faceam intai shoppingul in Dubai.

Mergi la inceput

va apucarati de cozonaci? Ioana?
noi nu, poate fac o pasca cu smintina si cam atit. iar ne facem musafiri, pare-se
dar si cind or veni la noi toti aia de-i vizitam acu ...
mai aveam in plan o pulpa de miel la cuptor, si cam atit.
desigur, vom vopsi oua - asta va fi cea mai tare ocupatie.
spor la pregatiri si sa primiti pastele cu bucurie!

Mergi la inceput

asa ... poate n-aveti inspiratie cum sa pregatiti oole

Mergi la inceput

Dragelor, nu mai apuc sa intru pe forum. Asa ca va doresc de acum un Paste fericit, cu bucurie, caldura, veselie si tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxi, sa gasesti multi iepuri de Pastele asta! Cu cadouri, bineinteles! Ce sa-ti uram, poate-ti aduce un nou ?

Fetelor, Sarbatori Fericite! Si voua, evident, la fel de multi ! Cu multe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ioana, n-a mai scris cam de multicel, se face aproape o saptamana, ce-o fi cu ea? Adlemi, stii tu ceva? E bine? I-a iesit cozonacul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Adina,am inteles de la ea ca nu are net in perioada asta...Cred ca e bine...Nu stiu nimic de cozonaci sau de alte minunatii,dar eu sper sa o dospeasca in continuare pe Sabina.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Vedeti, daca am tinut o cu iepurii mei, acuma am primit urare la multi iepuri! Tare de tot.

Noi am avut o zi linistita si casnica azi, maine vine familia in vizita. De altfel nu e nimic agitat in plan pentru sarbatorile astea, ma pastrez pentru Maldive.

Azi am misunat prin curte, Alex cu bicicleta. Merge perfect cu 2 roti, chiar si pe iarba. Cu pretul vanatailor de weekendul trecut insa, vi se rupe sufletul daca ii vedeti picioarele. Dar ea zice ca a meritat.

Sper ca sunteti toti bine (mai ales Ioana si Sabina), va imbratisez cu drag si va doresc din nou sarbatori fericite!

Mergi la inceput