Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

btw, eu cam mananc de toate cele in ultimul timp, nu-i mai dau nik de colici, de cand era cu bronsita, nu vad deloc sa sufere:
ex: ieri am facut vinete umplute la cuptor, cu rosii, carnitza si parmezan, am pus si usturoi.. a fost ok, aceleashi partzuri de pe la 4 la 6 dimi dintotdeauna...
beau nesul cu lapte si am mai bagat si o cafea dupa-amiaza cu tati (tabiet de pe vremea baby-less). nota bene:fara tzigari...
am supa crema de ciuperci, dar am pus un ardei d-ala bulgaresc in ea si se pare ca era iute, ca a iesit supa un pic...asiatica

oricum in sarcina am mancat la chinezesc si ardei d-aia mici si roshii de imi dadeau lacrimile, deci probabil ema zice merci acum..

azi fac mai light, mamaliga cu branza si smantana, somon cu paste.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

neatza fetele!

raportez nervi la pediatru ca nu era dr, e in concediu si o asistenta ne-a zis s-o dezbracam si s-o punem pe cantar ca vine imediat si normal ca n-a venit si Bobitza urla de mama focului, era si racoare in cabinet, mititica a facut si pipi acolo pe cantar de frig sau de frica nu stiu ca m-am aplecat spre ea s-o linistesc si m-a apucat disperata de par si tinea asa strans ca nu ma puteam elibera!
cantarul nu reuseam sa-l setez asa ca am luat-o si am pus-o napoi in haine, sotul a inceput sa steraga cantarul de pipi, eu eram nervoasa ca m-am zgarcit sa cumpar un cantar electronic si tre sa-mi chinui bobotza cu asemenea aventuri!
asistenta tot nu venea , pana la urma a butonat sotul pe acolo si am reusit s-o cantarim singuri si dusi am fost...

prin urmare a luat 180 d egrame in 4 zile ceea ce ni se pare putin cam mult...si am hotarat sa-i scoatem LP, eventual o sa fie o masa seara la culcare ca sa doarma mai bine si mai mult (ma gandesc si la binele meu, mama egoista ce sunt!!) ca totusi ma gandesc sa nu i-l scot asa deodata...

voi ce ziceti?

as putea deacum s-o scot afara cate un pic???

si inca ceva F IMPORTANT!!!
bobitza afacut in maternitate doar vaccinul antihepatitic, acum am vazut ca trebuia si BCG-ul care la 4-5 zile se repeta!!
La voi cum a fost???

_
AMR 6..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

ce idioataa
afara o poti scoate,cate 5 min,zece la inceput..apoi

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Fetelor, vad ca multe dintre noi au deja cele 6 saptamani incheiate de lauzie si aveti liber la . Lansez si eu un sondaj: cine presteaza sa ne spuna si noua daca e ok fata de inainte.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

eu de dumiinica imi incep activitatea...in forta ...tu???inca nu?

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

lariesel...imi pare atat de rau ca are DA...sa treaca repede ...wow!!! cate info pretioase,..hmm,eu cu arie spal

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Fetelor, vad ca multe dintre noi au deja cele 6 saptamani incheiate de lauzie si aveti liber la . Lansez si eu un sondaj: cine presteaza sa ne spuna si noua daca e ok fata de inainte.

tocmai citeam un articol care incepe asa: "Nu ai parte de sex? Ei bine, nu esti singura in aceasta situatie...(40 de milioane de femei din USA au parte de mai putin de 10 partide de sex pe an)" ... dintre picioarele mele a iesit un capoi cat toate zilele, so... inca n-am curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

eu de dumiinica imi incep activitatea...in forta ...tu???inca nu?

o printesa grabita...

Eu inca n-am fost la control... dar stiu din experienta precedenta ca un timp zona ramane cam dureroasa si nu prea am elan. Astept feedback de la tine neaparat, ca amandoua am nascut natural la o zi diferenta (poate asa prind curaj).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

tocmai citeam un articol care incepe asa: "Nu ai parte de sex? Ei bine, nu esti singura in aceasta situatie...(40 de milioane de femei din USA au parte de mai putin de 10 partide de sex pe an)"
... dintre picioarele mele a iesit un capoi cat toate zilele, so... inca n-am curaj.

Slaba consolare cu americancele alea... Cu partea a doua te inteleg perfect!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

cris.d.... uaaau... chiar ma bucur enorm pt reusita de afara cu ema!!!
asta da realizare!

cris.m... tu mai si muncesti??? cate ore are ziua ta, bre???

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

felicitari ptr tunsoare...e important k iti place tie (si sotului) ...ce socrii
eu muncesc de aks,o data pe luna,dar muuuult (mai exact ce as fi facut zi de zi la birou)

eu nu cred in vraji,dar ma feresc de ele...nu stiu cum vine asta ...nu cred in ghicitoare,dar cred in horoscop ..te-am zapacit

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

beey am fost afaraaaa!! o ora si ceva! am intrat in casa ca a inghetat mami, , ca nu se imbrcase, deh, credea ca vor fi 5'.....bonus: ema doarme si acum, o ora mai tarziu in carucior in casa. nu am dezbrcat-o, de frica

ce fac eu cu ora asta libera?: forumesc, desigur

nikole, nu mai e ca inainte, ca eu am mai zis pe aici, m-am cam...uscat si deci stramtat, ceea ce e mai mult decat ok ptr tati, dar mai cu preludiu luung pentru mine. deci, o singura problema, de unde timp ptr preludiu lung?. cat despre treburi...care treburi? fac ce pot in cele 10-20', mai fac cand vine tati acasa si sta cu ema, mai nu fac (asta cel mai des)

larisel, ff bune info ai dat. si la noi au reaparut bubitele de acum o luna si nu stiu de la ce...off satreaca DA in trei luni. eu ii dau lu ana 5ml de aerius, nu e prea mult la bb mic? lu ana ii dadeam 2ml pe la 2 ani...

danyelana, a mers cu soarele, ca prea cald nu e deocamdata

mamidepuiuti, pai si ii lasi tzitzi lu' buni, sau cum mergi tu in oras?

, sa fac totusi ceva de mancare ca tre sa vina ana

poze

povestea noastra

felicitariiii!!!!
usct,stramt...hm...uitasem...verificam...

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

btw, eu cam mananc de toate cele in ultimul timp, nu-i mai dau nik de colici, de cand era cu bronsita, nu vad deloc sa sufere:
ex: ieri am facut vinete umplute la cuptor, cu rosii, carnitza si parmezan, am pus si usturoi.. a fost ok, aceleashi partzuri de pe la 4 la 6 dimi dintotdeauna...
beau nesul cu lapte si am mai bagat si o cafea dupa-amiaza cu tati (tabiet de pe vremea baby-less). nota bene:fara tzigari...
am supa crema de ciuperci, dar am pus un ardei d-ala bulgaresc in ea si se pare ca era iute, ca a iesit supa un pic...asiatica

oricum in sarcina am mancat la chinezesc si ardei d-aia mici si roshii de imi dadeau lacrimile, deci probabil ema zice merci acum..

azi fac mai light, mamaliga cu branza si smantana, somon cu paste.

poze

povestea noastra

ma zapacesti
am mancat si eu ite,akm 2 seri..spaghete

o printesa grabita...

Mergi la inceput