Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Multumim Miremia de capitol nou! .

Nikole, chiar ca e ceva in aer ca si Garga doarme pe burta mea acum. si somnic usor. Eu trebuie sa ma apuc de calcat, ca daca e ca ieri de marait nu calc nici azi!.

Decenuela, si eu sunt in echipa discriminata. Ma consoleaza cand ma gandesc ca fi-miu nu stie sa citeasca in carti sa vada cate ore trebuie sa doarma un bebelus. Si cu documentatul chiar fac eforturi, pentru ca trebuie sa am tot timpul argumente, ca altfel ma executa familionul (telefonic). Vrei sa vezi proba de "sfat binevoitor"? "Ia-ti tot calabalacul pentru biberoane(sterilizator, incalzitor, termos sau cum s-o numi ala in care il iei cu tine), ca sa poti sa iei biberon la tine cand iesi afara, ce vrei sa alaptezi ca (va dati voi seama ce vreau sa zic aici, nu vreau sa fiu acuzata de rasism) pe marginea drumului?". Am vrut sa te intreb... tu te antrenezi pentru maraton? Ai mers din Dristor pana in Berceni pe jos, acum iar doi km... Esti tare!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

doamne fereste decenuela sa intre in club jiji.............

si eu am 10 kilein plus......da ma doare-n cot........
las ca se duc ele, vine vara si ma duc la sapa si vezi numa cum se vor duce, parca nici nu au fost..................

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

. Vin si eu la sapa... ca mi s-a luat de zumba!!!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

'neata fetele. Am citit si eu din urma dar din pacate nu am timp sa scriu ca ma solicita copilasii astia ai mei.
Revin ... candva

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

mariucasara sa treaca de tot durerea de cap...

danielatu ai nascut?nu cred...pe arthur cred ca ti l-a adus barza...
ce bine seamana printul cu tati...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Ioana, in nici o maternitate de stat nu-ti da Garmastan sau lanolina sau altceva. Iti iei tu ce crezi si-ti dai, ca nu te controleaza nimeni. Si cu bebeii, nu cred ca le da fenobarbital (sper) ci dupa ce papa de la mami le da completare care ii face sa doarma mai mult. Probabil ca spitalul are politica de alaptat la cerere si d-aia cheama mamele si la 5 ore. La maternitatea unde am nascut eu era politica la 3 ore, chiar daca dormea il scula sa-i dea sa pape... si evident ca nu prea papa. Nu te mai gandi numai la rau, fii pozitiva si sigur iti va fi foarte bine! Si please nu te mai gandi la ce li s-a intamplat altora!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

neatza!

ce conversatii placute in ultimul capitol;bebei care doooorm mult, soti care aduc farfuria la pat, cumparaturi, iesit cu orele afara si dormiit.

eu nu vreau neaparat sa doarma ema ziua, desi ar prinde bine sa fac mancarea, ordinea mai... intr-o ora asa, dar sufar ca nu ii place afara. ieri insa am insistat: iesit in port-bebe, urlat in 5', intrat in casa, , iar afara in carutz, reushit 30', iar casa, papa, iar port-bebe, pana m-a durut spatele, adica inca vreo 30', deci ok per ansamblu, intr-o zi...dar as vrea si eu 1-2 ore afara, treaza sau nu...

cristies, ana e la Cambridge School si ii ia de mici, adica din cls I cu ele...e ok, ca inca ii place si nu are stres ca, vai, final CAT tests, 8 pe saptam, etc. e o rutina care-i va prinde bine. sper

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Beatrice, doctorul tau e in trendul pe care l-am observat eu. Si anume: am trei prietene in orase diferite si cu medici diferiti, tuturor de la 3 luni le-a recomandat sa inceapa cu sucurile (nu stiu cum impartite ca nu m-a interesat, ajungand la 5 luni sa introduca cereale, piure bla bla, cica "mancarea solida". In stilul acesta la 8 luni se termina cu diversificarea si copilul e pe cont propriu.
Eu am dat vina pe faptul ca doctorul se gandeste ca tot ce mananca copilul e bio (niciuna nu era din Bucuresti).
Ultimile recomandari sunt ca in nici un caz pana la 5 luni sa-i dai ceva (daca e hranit cu lp) si pana la 6 daca e hranit cu san.

Si de crescut... Alexis avea 5,600g la doua luni si 60 de cm, dar vezi ca pe mailul comun sunt primite de la Mariucasara tabelele de crestere unde se vede mai bine de la nastere.

Danyelana, cum se comporta copii sotului cu Arthur? Sunt destul de mari, ma gandesc ca au o atitudine mai mult parinteasca decat copilareasca fata de el.

Fetele, cica laptele praf pana la 6 luni costa 2000 de dolari (cu tot cu apa, biberoane, tetine, sterilizatoare, supozitoare bla bla) Asa este? A facut cineva o statistica?

_

Cresc

Cristies, copii sotului sunt destul de grjulii cu Arthur mai ales ca au antrenament (mama lor a mai facut o fetita care are aproape trei ani). Desi problema e ca el vrea doar la mine, am baza pe ei sa se ocupe putin de Arthur cand eu trebuie sa fac ceva. Sau sambata a stat cu fata cat mi-am facut eu o baie lunga si relaxanta.

Cu pretul la LP nu stiu ce sa zic, nu am facut un calcul dar mi se pare mult 2000 de euro in sase luni. Insa am vazut o statistica aici si ziceau ca bugetul pampersi pana la 2 ani, varsta medie aici la care se foloseste (stiu chiar si la 2 ani jumate cre mai poarta ) e cam de 4000 de euro

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

neatza!

ce conversatii placute in ultimul capitol;bebei care doooorm mult, soti care aduc farfuria la pat, cumparaturi, iesit cu orele afara si dormiit.

eu nu vreau neaparat sa doarma ema ziua, desi ar prinde bine sa fac mancarea, ordinea mai... intr-o ora asa, dar sufar ca nu ii place afara. ieri insa am insistat: iesit in port-bebe, urlat in 5', intrat in casa, , iar afara in carutz, reushit 30', iar casa, papa, iar port-bebe, pana m-a durut spatele, adica inca vreo 30', deci ok per ansamblu, intr-o zi...dar as vrea si eu 1-2 ore afara, treaza sau nu...

cristies, ana e la Cambridge School si ii ia de mici, adica din cls I cu ele...e ok, ca inca ii place si nu are stres ca, vai, final CAT tests, 8 pe saptam, etc. e o rutina care-i va prinde bine. sper

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

si alex a inceput sa caraie afara...cam de o saptamana jumate...ma gandesc ca nu vrea sa se lase mai prejos de ema...dar eu sunt mai capoasa ca el...si afara stam,chiar daca urla [atata ca merg in zone putin circulate,sa nu cheme lumea protectia copilului cand incepe concertul... ]

succes anei la examene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Neata si de la mine fetele .Am reusit sa recuperez doar cap trecut.Al3csa ma bucur ca ati reusit sa veniti acasa .Alexutzza si eu cam seman cu tine par inabordabila si dura la prima vedere dar cand cineva ajunfe sa ma cunoasca nu sunt asa .Fetelor nu se poate sa vina salvarea de la Medgidia pt ca este la 100 km si avem maternitate in oras si intre Mangalia si Medgidia este Spitalu Judetean Constanta unde e jale ce e acolo.Din pacate astea 2 spitale lasa de dorit sa va zic numai asa un pic din ceea ce am vazut aici la mine in oras.Bebeii stau separat si mamicile suint chemate de cate ori e nevoie sa alapteze dar nu asta e problema fetele cu care stateam in salon se vaitau ca aia mici nu se trezeau sa pape cica le-ar da glucoza sau fenobarbital ca sa doarma linistite asistentele le chemau pe fete si la 5 ore si nu aveau icter aiai mici, asta ar fi una, la noi nu s-a auzit de lanolina garmastan bephanten lor le-a zis sa se dea pe sani cu glicerina boraxata .Aici pana nu faci chiar si la nasterea naturala 5-6 zile ca sa-ti scoata atele nu-ti da drumu acasa.La medgidia daca bebe e bine si nu are icter a treia zi acasa, acolo bebe sta cu tine si ii dai san de cate ori cere si are nevoie e cu totu altfel.Hai ca v-am innebunit .Am vazut ca unele dintre voi aveti probleme cu kk la bebei , imi pare rau.Revin mai tarziu.

38+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile

Ioana imi pare tare rau ca esti asa supi din cauza problemelor si nu ai gasit inca o solutie pt maternitate. si sper sa se rezolve.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

spor la forumit,fetele!
azi am zi de umblat prin oras,ca a venit buni

o zi frumoasa sa aveti!va pup pe toate!

Mergi la inceput