Copilasi de Iulie - August 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Carmencita ca sa nu te mai simti ca musca si io-s in categoria celor care aspira sa aiba 20 de mil in mana..super pozele cu Ilinca,artista se face
Corinaio zic sa nu-ti mai faci atatea mustrari de constiinta,pana la urma cupilu invata oriunde numai sa-i placa
Meii azi nu mai vorbiti de mancare,ca-i post,da
edit ca vorbiti de freze...si a mea a inceput sa faca fitze ca nu mai vrea coditze ci sa-i las parul pe spate si sa-i prind asa numa' o clamutza...
Carmencito te-ai scos cu Ilinca....da' Pasa ce zice,nu si-a luat pusca??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mey , iost al post de luni d`aia imi miroase a friptura cu mujdei, da?;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmen, zici tu ca o mariti repede! Dupa cum vi s-arata-n bobi crez ca urmatzi o "cariera artistica!"
Ptiu sa nu-i fie de dioki, ca e si frumoasa si talentata.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Corina, asa fetele vor invata la aceeasi scoala, eu sigur as fi decis la fel
Carmen, ahaaa, atunci de aici poftele tale, altfel dai de banuit Mai zi-ne de Ionu
Ioana, atunci se lungeste lista noastra

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

mey, sa raminem la ilinca:D
pasa, nu si`a revenit din soc, citeva ore o zis numa` "nu`i prea repede?";))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

credeam ca numai tati al nostru va fi un socru de cosmar...el nici acum dupa un an juma nu-i impacat cu ideea ca V este prietenul mandrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Corina, sarisem mesajul tau ...
Nu cred ca e asa mare tragedie ca nu se duce copilul la cea mai buna scoala din Suedia...Parerea mea

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

corina, aceeasi problema am avut-o si eu cu ionut diferenta ca scoala la care au plecat majoritatea cupiilor de la gradi de la el nu era de fitze. eram confuzata si`mi parea rau da` m`a pus pe linie una din educatoarele lui ionut, a mai batrina, care a zis ca e mai bine pt el sa nu fie cu toti din grupa in clasa. nu mi se pare o tragedie, cu atit mai mult cu cit merge la scoala marei, parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Multumesc pt sustinere, asa e cum ziceti voi, mare tragedie nu e, mai ales ca ea mititica nu protesteaza deocamdata, ba chiar dimpotriva e mandra ca va merge la scoala Marei. sper sa nu aiba vreun soc cand va incepe... la gradi erau mereu cu okii pe ei, plus ca asa cum am zis crescusera cu totii impreuna de la 2 ani si erau ca fratii fete si baieti. la scoala am vazut ca ii trimite singuri in curte intre copii de toate varstele, fiecare cu alte preocupari... mie mi se pare Eva asa de mica, cum o sa se descurce nu stiu. Dar o pun pe Mara sa o supravegheze indeaproape si numa sa indrazneasca careva sa o supere pe Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am vazut tunsulicii Andreei (si mi-a placut tare mult si fotoliul negru :) )si pe Ilinca, adevarata domnisoara

Mergi la inceput