Copilasi de Iulie - August 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
alice2004 spune:
Cine dumnezeu face friptura cu mujdei ???? Sa stiu cine ma are pe constiinta ! La cita mincare imi place mie si la cit maninc daca imi pun capul - nu ar trebui sa mai incap pe usa !! Se pare ca la mine mincarea are efect insvers, nu se pune un gram pe mine !
Ai, mai, Simo, da pe mine nu ma primesti ?? Numa baietii cu pachetelul ?? Mama, pescuit ?? Ce fain, mergeam tare des cind eram copil, aproape in fiece duminica, atunci cind era vremea frumoasa, luam bagajul si unditele, le trinteam in portbagajul vechii dacii si ne opream la pustnicu, cernica, pe la baltile dinprejurul capitalei ... eheei, ce amintiri !?
Tyranozaursus, haha, mi-a placut, ca si berea, merge cu cornuletzele cu brinza sarata !!
Andreea, buna dimineata !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
okay, mai sunt oameni care se trezesc la 5 si jumatate fara sa fie nevoiti, pen' ca pierd avionul sau mai stiu eu ce....m-am linistit...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Simo si eu care va invidiam pt dinozauri!!
Krem a la krem ..io nu am papat inca ..
azi iar avem karate..si avem de mers 15 minutele pe jos..si-i frig..
BLUE ANGEL spune:
na, eu am dormit , da? sa prind puteri
pai Alice , hai sa se mai incalzeasca si chiar ma supar daca nu veniti pe la noi ...
Tyranoza ursus , da a iesit fain !!!
Andree , 'neata ! mai si eu ..cum mananc ceva fainos ..ma expandez imediat ...altfel pot sa bag ciocalata la greu !
o zi linistita va dorim !!!
nici eu nu stiu de unde le scot copiii astia ...
Gabi , super ..facem afacerea ! ne trebuie si reprezentanta in Cta (OLivia te bagi ? ) si pe la Oradea (fetele frumoase !) si punem chiar de-o multinationala
a venit Luca ...incepe aventura in epoca de piatra
szivarvany spune:
Da, ne bagam
Poate se baga si Marcelle
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kim222 spune:
io nu am timp nici sa mor..afacere imi mai trebuie!
ne sperie zilnic cite un medic de familie....cica iti pot ramine dac ai 1000 de pacienti ..iti pot ramane in zile proaste...si 20 mil pe luna..atit!..mai ales anul acesta cind s-a schimbat contractul cadru.
alice2004 spune:
Simo, sigur ca da, ar fi grozav !!
Olivia, nu te nelinisti, eu zic ca sint pure speculatii, dupa cum vezi si stii, toate se schimba de la o zi la alta, in functie de necesitatile guvernantilor !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
philip spune:
neata-neata
de-acu-i pranz si la mine. azi am hotarat sa nu stam in casa sa-l asteptam pe tati la pranz, asa ca asteptam sa se trezeasca N si mergem la tuns cu P, apoi i-am promis ca mergem la McDonalds ca au jucarii cu Star Wars si il las se se si joace putin, apoi mai vedem.
friptura cu mujdei, huh?
BLUE ANGEL spune:
pai Olivia draga mea ..afacerea vine la fix pentru tine ..ca un fel de "fight club " ..cand te enervezi si nu mai poti incepi sa faci ca dinozaurul ..urli pana te eliberezi ..poti sa-l pui si pe Sorin ..sa vezi ce bine va simtiti dupa ...
eu alta solutie nu stiu sa-ti dau pentru un trai bun in Romania ...asa ca nu-mi cere parerea , ca o stii !!!
am o colega care a terminat fac de medicina ...nu a profesta ci doar citit studiat ..asa din placere ...am auzit ca si-a luat rezidentiatul si acum pleaca in Ge ...pe ..pe ..pe 10000 Eur ..o vor aia ca pe painea calda
si este si bolnava de leucemie