Copilasi de Iulie - August 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Andreea , sa ne pui poze cu tunsulici ...
cand ajungeti in Ro?
o zi frumoasa va dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Simona, m-ai terminat cu "Urli pana te eliberezi"...

Andreea, distractie placuta la Mc...

Eu m-am enervat la birou, am aflat intamplator ca englezii vor sa ne monteze camere video...

O seara buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mah, m-ati omorit cu P.S.I Love You - habar nu aveam ca Gerald Butler e asa de hot !!! Io am asha un special thing pentru irlandezi si pentru limba lor !! Frumos, frumos, mi-a placut si gagiul si filmul !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

uite aici pe tunsulica:
http://apha.shutterfly.com/12871

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut pupi pleca soacra ta?
mey, mama andreei era prin italia daca-mi amintesc bine...
olivia, 20 mil/luna in lunile proaste daca inteleg bine... eu ma asteptam sa luati si mai putin, 20 mil nu e un salar mare dar la vremuri de criza nu mi se pare nici foarte mic, poate gresesc. cum fu la karate, ii place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cum nu-i putin 20 mil??? Nu vorbesc de salriul meu de acum (acum 10 mil) ci de cit "produce" un medic de familie...din care trebuie platita asistenta si darile (lumina, apa, chirie daca nu ai spatiul tau, intretinere)...nici nu ajung!!!
La karate fu bine..cu exceptia faptului ca s-a suparat ca el nu cistiga nimic??? ca el stie karate !!(Daria ce ziceai de Giulik?)..pt ca in fiecare zi la sfrisit cei mai buni cistiga 3 jucarii, trese sau sint trecuti la alta centura..si al mea dupa 2 zile vre cadou ca el este bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pardon, n-aveam toate datele si`n plus ma gindeam ca vorbesti de net

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Cum nu-i putin 20 mil??? Nu vorbesc de salriul meu de acum (acum 10 mil) ci de cit "produce" un medic de familie...din care trebuie platita asistenta si darile (lumina, apa, chirie daca nu ai spatiul tau, intretinere)...nici nu ajung!!!
La karate fu bine..cu exceptia faptului ca s-a suparat ca el nu cistiga nimic??? ca el stie karate !!(Daria ce ziceai de Giulik?)..pt ca in fiecare zi la sfrisit cei mai buni cistiga 3 jucarii, trese sau sint trecuti la alta centura..si al mea dupa 2 zile vre cadou ca el este bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

mey, mama andreei era prin italia daca-mi amintesc bine...

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

da, da, in italia, abia astept
soacra e de vreo doua saptamani in ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Seara buna

mai dar ati scris...sunt tare in urma ( sa nu va zic ca am sarit retetele culinare )

eu sunt socata/suparata..nu stiu cum sa-mi definesc starea. azi am fost sa iau copilul si invatoarea ( nu foarte agreata printe parinti de generatii ) imi spune ca Alex a fost pedespsit. A adus pietricele din curtea scolii in clasa !!! Si l-a pedepesit, tinut predica ...si trimis la headmaster! Pai mama ei - cu copii care intr-adevar fac ceva rau, grav, lovesc... ce pedepese le mai da? Caci aici daca ajungi la directoare - inseamna ca ai facaut ceva ff grav. Saracu ... cu nod in git raspundea la intrebarile ei , eu incercam din priviri sa-i spun ca e ok. Nici nu vreau sa -i stirbesc autoritatea in fata lui - dar tare i-as fi spus eu vreo doua. Pai si ce daca un copil de 5 ani colectioneaza pietricele si isi imagineaza ca sunt cristale/diamante?
in rest aici am avut parte de zile cu 16C, superb ...au inflorit narcisele...incerc sa tin copilul cit mai mult pe-afara ca tare e palid!

ma duc sa citesc din urma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Alice , chiar ma gandeam daca ai vazut filmul ..pe mine m-a uns la sufletel!!!
Amdreea, scumpi baietii tai !!! ca babele ..da, ce-a crescut P !!!
aha , deci pleci in Italia ...ok
mai , mi s-a facut pofta de Mc ...ceva nu-i ok ...

Olivia , ia-i si tu niste oua Kinder ...si dulce si jucarie !!!
la karate la Luca , la sf orei , daca au facut bine ..le deseneaza ceva pe mana ..ca un tatuaj ...are sensei-ul talent ..si le pune acolo si nota 10+ (sanchi)..dar el este in extaz ..nu vrea sa se spele pe mana ...

de la pian la fel vine doamna inarmata cu abtibilduri fel de fel ..si le tapeteaza bluza pe piept ..iar ei merg apoi ca niste cocosi prin gradinita ...si uite asa au ajuns sa faca majoritatea copiilor pian

Mani , dar ce exagerat ...pai vorba ta ..cei care fac intr-adevar ceva rau ce patesc ?
dar ce i-ai spus dupa ce ai plecat de acolo ?..adica l-ai consolat si i-ai dat sentimnetul ca nu a gresit asa tare ..sau l-ai lasat sa creada ca directoarea avea dreptate ...

ma duc sa vad un film ..cu toate ca mi-e cam somn ...cred ca ma apuca astenia
o noapte /zi buna va doresc

Mergi la inceput