Pepenasi de iulie-august 2008 (178)
Raspunsuri - Pagina 9
katalyna spune:
felicitari bujo
esti cea mai tr din parcare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
kamelya spune:
Alina Maria 
Bujo felicitari
! si multa bafta la traseu
AnnaB 
Cris poate iti fac o vizita la spital.Cu ce medic nasti?
mergem sa ne imbracam ca iesim afara va 
Didi81 spune:
Bujo, felicitari!
Asa luasem si eu ![]()
AnnaBaby, foarte frumos mananca porcusorita mica 
Eu am card la cora de cand s-a deschis la Lujerului, adica de muulti ani. Iau cam 3000-4000 de puncte pe an si din astia m-am ales cu cateva tigai de teflon, pahare de cristal pt sampanie, si niste maruntisuri. Dar va dati seama ca nimic nu e gratis, nu?
Adica ei isi scot profitul din alte comisioane cu siguranta.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
MissJJ spune:
Alina Maria
La Multi Ani
sa fii cat mai fericita alaturi de puiutii scumpi si dragi si sa ai o zi minunata.

Anaco bravooo super zice ea literele.
Cristina aha deci de aia a disparut lumea. Distractie placuta afara.
Bujo felicitariiii!!!!!

Tre sa dai de baut.![]()
Cu bancile si noi ne-am tot mutat ba acolo ba acolo ca na am sperat sa fie mai ok, taxele mai ok si etc da tot o apa siun pamant is.

Eu n-am gasit inca banca perfecta de care sa fiu multumita suta la suta. Creca e ceva utopie anyway.
Flo sa iti fie de bine leneveala, stiu ce zici acuma de cand se lumineaza mai repede e jale 6 6 jumate noi suntem in picioare.
Eu acuma am alta pb cu primavara, furnicile.
Cand am pus laminatul am pus pudra sub in locul unde veneau si nu am avut pb de atunci, da acuma vad ca iar apar.
Si na nu pot pune pudra sau sa dau cu spray si etc cu fetele, tre sa vad daca o fi ceva special care sa fie childsafe. Ceva metoda naturala stiti???
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
Didi81 spune:
Mada, nasol cu furnicile. Nu stiu ce sfat sa iti dau, si noi am avut intr-un timp pt ca facea Aida frimituri de paine pe jos si chiar daca dadeam cu aspiratorul, nu tineam pasul cu ea
. Dar au disparut cam de la sine, nu stiu...
Asa e cu bancile, am mai zis, nu exista banca ideala
. Pt ca unele au comisione mai mici la anumite servicii dar mai mari la altele si tot asa.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
MissJJ spune:
Didi da si la mine amandoua fac firmituri si etc dulciuri pe jos da mereu aspir sterg dezinfectez eu si asa is obsedata cu, curatenia da ma dispera sincer furnicile astea. Si nu stiu de unde apar ca apar in sufragerie unde e unul din calorifere, ca par a veni de sub podea de undeva, da nu ma pot apuca acuma sa scot podelele sa dau de casa lor oriunde ar fi.
Ma chinui sa nu las dulciuri si etc prin casa sterg podele si etc.
Grrrr insectele astea, eu nu le suport de nici un fel pe niciunele.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
bujo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_mxm Ceva metoda naturala stiti??? |
Doar sa le atragi cu ceva dulce intr-un loc unde poti da cu spray fara sa ajunga fetele.
bujo mami de Filip
flo1980 spune:
Alina Maria 
Poate mai treci pe la noi!
Atenta Kamelya ca de obicei! 
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
kamelya spune:
ne-am intors si noi de afara,pe Daria a luat-o somnul in carut chiar cand am ajuns in fata scarii 
si bineinteles ca a sarit masa de pranz ca nu s-a trezit cand am luat-o din carut si am pus-o in pat
Flo credeam ca mi-ai luat-o inainte

serbanica
si sa treaca repede buba
Are cineva card la BRD ? ca mie nu mi-a intrat inca indemnizatia
moni_or spune:
MADA, cu furnicile si noi mai avem probleme vara si toamna si eu sunt obsedata de astea, noi avem si plase peste tot si daca vad o musca, un tantar, un paianjen sau orice alta gaza in casa imi vine sa vand casa si sa ma mut, pe bune ca am o fobie. La noi vin pe langa plintele de la parchet, tampitii care le-au pus le-au prins cu cuie nu cu silicon si na, mai este loc. Eu am un praf de furnici, torn pe o foaie A4 praf de aia si cu ajutorul foii torn in spatiul dintre plinta si perete, asa macar nu ajunge pe unde trece Luca.
CRIS, si voi stati la casa, nu? cu ce va mai jucati voi afara? Ca pe mine ma innebuneste Luca, avem pietris ornamental la plante si toata ziua numai la pietrisul ala e, il arunca in iarba sau peste gard la vecini si noi am dat bani grei pe el, nu mai zic ca daca il arunca in iarba si intra in masina de tuns iarba ne mai buleste si masina. Si nu stiu ce sa mai fac cu el sa-l atrag de la pietris, i-am scos hinta nu vrea, i-am scos mingea, se joaca un minut si gata, i-am scos creta, a colorat cateva minute si inapoi la pietrisul ala... Singura distractie alternativa e sa alerg eu prin gradina dupa el, atunci e fericit
Dar cu burtoaca mea na, parca nu imi vine sa alerg toata ziua.
Colac peste pupaza ne-am procopsit acum cu o catea vagaboanda. Saraca a fost lovita de masina, cred ca din sold o doare un picior si era sa moara, am inceput sa-i dam de mancare, acum s-a intremat dar evident nu mai scapam de ea. O tinem in fata casei pt. ca in curte nu vreau sa ma apuc acum sa strang caca dupa ea. Eu planuiam sa ne luam un caine de rasa cand o sa fie copiii mai mari si o sa ma ajute cineva sa am grija de el, ca pe sot nu pot conta. Eh, dar cateaua asta cu noi e tare dragastoasa, nu mai pleaca de aici, insa latra la orice trece prin fata casei. Azi am mers cu Luca in plimbare la un loc de joaca si frate, a venit Coca (asa am numit-o) dupa noi tot drumul si cum ne intersectam cu cineva cum isi arata coltii si incepea sa latre la ei de numai... Si na, evident ca eu eram de vina ca doar era cu mine catelul, explica-le la oameni ca nu e cainele meu. Si trebuia sa tot o tin si s-o mangai sa nu mai ameninte lumea. Poate o sa iau o lesa, nici nu stiu ce sa fac, ca mie numai de caine nu-mi ardea, nu vreau nici sa o adopt oficial, cu vaccine si toate cele, ca nu e sotul de acord si avem oricum suficiente motive de cearta si fara catel
In rest toate bune, creste burta de numai, multa lume mi-a zis ca e tare mare, si mie mi se pare ca e cam cum era la Luca in luna a 9-a si acum sunt abia in luna a 7-a. Luca si-a reluat trezirile de noapte, se trezeste intre 2 si 10 ori pe noapte, iar de tot se trezeste pe la 6.30-7, el care pe la 9 se trezea pana acum... Cred ca o sa punem rolete in camera lui pt. ca banuiesc ca parte din problema e si luminatul mai devreme.BUJO, PICA si fetele care se mai pricep, o fi complicat sa pui rolete pe fereastra velux?(adica fereastra de aia oblica, de mansarda)
ANNA, super frumos mananca Ioana, Luca tine invers lingurita, oricat ii explic ca va curge supa daca o intoarce, ca sa nu mai zic ca e sta mai mult in picioare in scaunul de masa asa ca n-as putea sa aplic metoda ta care imi place tare mult, cu pusul babeticii sub farfurie.
BUJO, felicitari si mult succes la traseu!
Fug ca s-a trezit Luca, 45 de minute a durat somnul de amiaza...
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
29+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)