Pepenasi de iulie-august 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

Colac peste pupaza ne-am procopsit acum cu o catea vagaboanda. Saraca a fost lovita de masina, cred ca din sold o doare un picior si era sa moara, am inceput sa-i dam de mancare, acum s-a intremat dar evident nu mai scapam de ea. O tinem in fata casei pt. ca in curte nu vreau sa ma apuc acum sa strang caca dupa ea. Eu planuiam sa ne luam un caine de rasa cand o sa fie copiii mai mari si o sa ma ajute cineva sa am grija de el, ca pe sot nu pot conta. Eh, dar cateaua asta cu noi e tare dragastoasa, nu mai pleaca de aici, insa latra la orice trece prin fata casei. Azi am mers cu Luca in plimbare la un loc de joaca si frate, a venit Coca (asa am numit-o) dupa noi tot drumul si cum ne intersectam cu cineva cum isi arata coltii si incepea sa latre la ei de numai... Si na, evident ca eu eram de vina ca doar era cu mine catelul, explica-le la oameni ca nu e cainele meu. Si trebuia sa tot o tin si s-o mangai sa nu mai ameninte lumea. Poate o sa iau o lesa, nici nu stiu ce sa fac, ca mie numai de caine nu-mi ardea, nu vreau nici sa o adopt oficial, cu vaccine si toate cele, ca nu e sotul de acord si avem oricum suficiente motive de cearta si fara catel[alcool

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 29+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Moni ce-am mai ras!
De "pe margine" pare tare comic!

Saracuta nu stiu cum ai putea sa scapi de ea, va e credincioasa acum, chiar daca ai lasa-o departe de casa tot se va intoarce intr-un final...numai la cineva care sa o tina in lant/curte....

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Moni da, lumina e o mare problema pt somnul copilului. Si nu e complicat deloc sa pui rolete. Dar intreaba la un furnizor cum se monteaza.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Kamelya, cu dr Popa Mirela nasc....Eu am card BRD si nici mie nu mi-a intrat indemnizatia ...

Bujo, felicitari pentru sala!!!

Moni, noi i-am facut un loc de joaca lui Mihaita, cu leagan , cu topogan, o casuta , un loc cu nisip...ar sta toata ziua sa se dea in topogan si in leagan... Mai e innebunit si cu masinutele..nu stiu de unde poate avea atata rabdare sa stea sa le cerceteze..se joaca minute intregi si afara si in casa si , pe noi nici nu ne baga in seama... le pune in sir indian sau le catara unele peste altele, se uita pe sub roti, le cantareste, da' ce nu le face... Luca...hai ca mai e putin..nici eu nu mai pot sa il alerg..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 31+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mamicilor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" ceva ?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

moni, cand vine sotul acasa iti spun ce si cum, eu nu ma pricep deloc, dar el se ocupa printre altele si cu agatatori la geamuri

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

flo, am fost la cora in sun plaza, dar cum eu am cardul facut la cora pantelimon, trebuie sa merg acolo sa-mi ridic za castrons asa ca astept pana la sfarsitul lunii si dau o fuga apoi imi fac card aici langa mine

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Moni, noi avem www.ikea.ro/ro/Produse/79/597/Perdele_jaluzele_si_sisteme_de_prindere/ENJE.htm" target="_blank">asa ceva la copii in camera (insa pe bleumarin... ma rog, aici sunt tot felul de culori, desene si marimi) si www.ikea.ro/ro/Produse/79/6535/Perdele_jaluzele_si_sisteme_de_prindere/MELINA.htm" target="_blank">astea la noi in camera (sunt catifelate si f. elegante, dragute), insa noi avem pe maro. Se instaleaza f.f.f. usor... Aici e imposibil fara ele, toata lumea are (vara, in Nord la 12 noaptea soarele e sus pe cer :)
Aici ai toata www.ikea.ro/ro/Magazin/2/74/79/Dormitor/Perdele%20jaluzele%20si%20sisteme%20de%20prindere.htm?filtru2=Jaluzele" target="_blank">gama. Sa sti ca si alea albe fac intuneric in camera.

Mada, uite ce am eu pt. furnici si e super: www.pihakauppa.fi/baition-muurahaisrasia-p-760.html" target="_blank">Baition -e un fel de capac asa... si il tin la bucatarie, intr-un colt... Insa poti sa-l pui si pe masa daca vrei :)

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna seara

Nu am mai scris ca am avut treaba, ieri am avut de facut cumparaturi si lista fiind lunga am pierdut destul timp, dar am luat cam tot ce imi trebuie pentru paste , bine mai am de facut piata atunci-fructe si legume proaspete.
Apoi ieri am reusit sa imi actualizez datele la bcr si credit europe bank( unde am un card avantaj de care uitasem ca nu l-am folosit decat odata noroc ca si-a adus aminte sotul).M-am enervat teribil , era coada mare la am,bele banci , la bcr dupa ce am stat la rand ajung la birou dau buletinul si cand incepe sa imi bage datele imi spune ca sunt deja actualizate. Deci am stat degeaba la coada, dar mail-uri au stiut sa imi dea vreo 3 sa ma duc sa imi actualizez datele fara sa verifice in sistem.
Apoi la CEB cu cardul avantaj - astia mai smecheri aveau si un teanc de formulare de copmpletat , inclusiv vechimea in munca , parca as fi cerut credit eu . Bine ca am scapat de treaba asta.
Azi am iesit in doua randuri afara cu deni si cat a dormit ea la pranz am spalat geamurile la bucatarie si un dormitor, asa ca sa ma relaxez. Maine am balconul si sufrageria de spalat.
Si eu deja sunt franta de oboseala , ma dor mainile si spatele.
Cam asta am facut eu in ultimile zile.
Denisa azi m-a surprins placut ca s-a jucat asa frumos in parc si apoi in fata blocului dar cu copii mai mari ca ea cu mult,abia am convins-o sa intram in casa.
MONI OR cred ca e important si sa fie lumina mai putin puternica in camera copilului, noi asa avem si ea doarme ok dimineata si la pranz.
CRISTINA ce putin mai ai si gata cu burtica vine bebe.Fina mea e gravi in 12 sapt . si a facut bitestul la medlife dar ii da rezultatul in 11-15 zile lucratoare ai idee de ce dureaza asa mult?? ajunge sa faca triplu test pana primeste rezultatul.
KATALYNA si eu am card cora tot la pantelimon si anul trecut in nov nici nu m-am dus sa imi iau ceva pe puncte le-am pierdut, ca nu am mai ajuns acolo, stand tot in berceni ca si tine.Poate ne vedem si noi ca tot stam aproape ce zici?
MADA MAX nu stiu ce sa faci cu furnicile, nici macar remediu babesc.Cred ca ele apar acum ca a dat caldura , zic si eu si poate apoi dispar.
Ma duc sa pregatesc masa ca vine sotul.
Pupici de la noi .

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bujo felicitari!
Annababy ce frumos mananca Ioana.E o scumpa.
flo anul trecut am luat si eu o tigaie Tefal pe vreo 3000 de puncte cred.Sunt foarte multumita de ea
mada superbe pozele cu fetele tale.Doua printese!
Azi am stat 3 ore si ceva dupa-amiaza cu Ralu afara si a scos-o si mama pe la pranz vreo 2 ore.Ce mai se simte ca a a venit primavara.

Mergi la inceput

daracum sa nu ne vedem, acum vine caldurica si stam si noi mai mult pe-afara si putem sa ne vedem. eu stau vizavi de stadinul romprim, tu?

moni sotul zice ca roletele alea, in genul cum sunt alea puse de yael nu pot fi montate la o fereastra care are latura de sus inclinata.

Mergi la inceput