Pepenasi de iulie-august 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

KATALYNA eu stau la 2 statii de la big pe linia lui 76.
BUJO FELICITARI PT SALA ASTEPTAM SA NE SPUI CA AI LUAT TRASEUL.
Noapte buna tuturor si weekend placut eu ma retrag ca maine am treaba.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

Azi intr-adevar a fost si la noi frumos afara, in sfarsit! Si noi am iesit mult.

Bujo felicitari pt. sala!! Voi la traseu dati acum si poligon? Bafta multa!!

Anna ce dulce e Ioana cum papa! Vad ca de cateva zile si Miruna e interesata de mancatul singura. Ea ia o lingurita de papa si linge la ea lingura pana nu mai ramane urma de mancare, da' de luat alta lingura nu se gandeste, asa ca sar eu cu papa in completare. Aaa, si vroiam sa-ti mai zic ca si Miruna e cu sticla de apa lipita de maini, daca pot zice asa...si prin parc se plimba cu ea in mana. Ea isi toarna din sticla pe orice (scaun, masa, mana) si soarbe. Isi toarna pe fata, in cap, pe pisica. Tare ii mai place apa...

Mada am uitat sa te felicit pt. mersul la scoala! Sa dea Domnul sa fie bine, si sa iasa totul cum vrei tu! Felicitari!

Serbanica si Miruna a patit ceva asemanator pe la vreo 8 luni. M-am trezit ca nu manca, avea febra, si la pediatra mi s-a spus ca are o rana urata in gura (se infectase). A luat antibiotice si am dat-o cu pioctanina si cam in 2 saptamani i-a trecut. Sper sa scapati si voi repede!

Va doresc un weekend placut! Eu nu stiu cum mai intru, ca maine avem program de munca la casa. Noapte buna!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna seara fetelor!
Va multumesc pt incurajari sper sa trecem fara chirurgie.
BUJOfelicitari si bafta la traseu.
Acum va doresc un sfirsit de saptamina cit mai placut eu nu cred ca mai pot intra ca plecam de dimineata la tara si duminica vine sora mea.Abeea astept sa vina ca imi este un dor de ea nu am vazut-o din februarie,
PUPICI SI NE VEDEM LUNI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI ALINA MARIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

Flo mai imi spui o data cum ai spalat jaluzele verticale? ca am retinut eu ceva dar vreau sa fiu sigura

Dara,Katalyna ne bagam si noi la intalnire ca noi stam in spatele P-tei Progresu

Edit: Dara eu lucrez la Medlife si bitestul dureaza atat de mult deoarece este o analiza care stiu ca se trimitea la alt laboratorul din Budimex sau Cantacuzino sa o lucreze(acum poate so-r fi schimbat treburile ca nu mai stiu nici eu ca am stat 2 ani acasa,de abia astept sa ma intorc la munca ca simt ca m-am tampit ) ideal ar fi sa dea un telefon dupa 10 zile lucratoare sa intrebe daca este gata Bitestul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata
Multumesc de raspunsuri KAMELYA.Da normal ca daca facem o intalnire poate ne vedem toate trei.
Ma duc la treaba va pup pe toate.PPPPPAAAAAAAAA

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu de dim is pe metereze , ca ale mele fete s-au gandit ca nu tre sa dorm prea mult si is treze de la 6 fara 20, adik asta mare a trezito pe aia mica.
Asa ca sg solutie daca a meu barbat e la munci e sa profit sa fac curatenie, mai am bucataria si holul si pe sus si pe jos, niste rufe si apoi facem toate baie si bagam o tura de .
Bujo ms de raspuns , am mai citit undeva pe net ceva de zahar cu sare sau gris si cica ele duc la nest si as amor. Am zis ca voi incerca.
Yael ms , am sa vad da tre sal sui undeva sus sus ca maimutele mele se urca peste tot.
Moni noi macar aici am scapat de tantari sunt numa rar si putini, da e plin de furnici si paianjeni extrem de multi.
Cu jaluzele la mansarda trebe jaluzele speciale pt geamuri de alea si ce zicea Yael cu alb is blackout sunt si la noi fac intuneric si is bune si pt temperatura vara tin racoare iarna e cald. De alea avem noi la camera fetelor, blackout pe roz si e f buna.
Legat de catelusa uff e greu, eu ador animalele si mie tare greu, am avut si destui caini si pisici abandonate care sau aciuat pe la noi prin curte, in ro ma refer ca aici nu sunt de astia.
Cristina si Ari avea boala asta cand era de varsta lor, aveam niste pietris in curte si numa cu ala se juca desi avea destule jucarii, remediu nu stiu.
Dara deci si tu esti harnicutza azi, nus sg.
Tecky ms mult.
Dia ms mult, spor la treburi.
Serbanica wknd placut.
Gata pauza fug la bucatarie si aragaz si hol ca apoi tre sa pregatesc baitza. Dupa amiaza placuta si revin mai pe seara.
Pupam gasca.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ALINAMARIA,LA MULTI ANI SA FII FERICITA SI IUBITA!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Astazi am fost la tuns cu Xenia, a stat foarte cuminte. Sapt. asta am sunat la Ciufolici si cica la ei rezervarea e 25 lei, tunsul 28 lei. Si culmea am gasit aproape de noi in Crangasi o frizerie pentru copii in complexul comercial. Aici tunsul a fost 15 lei.

Chiar, acum ca a venit primavara cu adevarat, ne intalnim si noi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc de raspunsurile legate de rolete! Saptamana viitoare clar mergem la vreun furnizor si intrebam. De putut ma gandesc ca trebuie sa se poata pune cumva, ca am putut pune si plasa de tantari pe fereastra velux, e drept ca a fost ceva mai scumpa ca a trebuit s-o prinda nu stiu cum, dar sper sa se poata pune.

Si noi stam mult pe afara, din pacate la dormit mai bine nu ne ajuta, insa macar ne bucuram de primavara si aer curat. Si de noul catel din dotare

Eu am schimbat deja prefixul, am ajuns la 30 de saptamani si abia astept sa mai treaca si urmatoarele 8 sau 9 pana la intalnirea cu bebe Mi-e si groaza cum va fi dupa dar in acelasi timp abia astept, vreau sa stiu ca e bine bebe si suntem iesiti cu bine din spital... Daca pana acum ma mai intrebam ce sentimente voi avea fata de el, daca il voi putea iubi la fel de mult ca pe Luca acum deja simt ca mi-e tare drag, simt cum creste iubirea (se multiplica, asa cum ziceau fetele cu mai multi copii) si nu stirbeste nimic din ceea ce simt pentru Luca. Abia astept sa avem familia completa!

KATA, cum e sotul tau? A iesit din spital? Au descoperit de ce are hta?

MADA IRL, ce mai faceti? Sunteti mai bine si tu si fetele?

Duminica placuta la toata lumea!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 30+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput