Pepenasi de iulie-august 2008 (178)
Raspunsuri - Pagina 8
ladymina77 spune:
Neata,
Multumesc de cafea!A fost delicioasa!
Ana,mortala Ioana,acelasi stil il adoptam si noi,mancam cu mana stanga si batem in farfurie!
Fug ca s-a trezit,vb mai incolo.
anaco spune:
Neatza.... si eu la cafea se pare.
AnnaBaby , ce frumos papa Ioana. Se descurca de minune si cu stanga![]()
Si noi cam tot asa mancam ciorbica..., la cele solide nu avem probleme
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
M&M spune:
Neata!! Vin si eu la o cafelutza Flo, apoi ne pregatim de iesit afara...
Anna, si Mihaita are obiceiul sa umble cu canita de apa si sa toarne pe jos sau la flori...
De obicei ii pun putina apa, daca ii e sete mai cere si ii mai pun ,daca o da pe jos nu ii mai pun apa in canita...Ce haioasa e Ioana cum mananca!!!
Kamelya, da tot la Medlife ma duc..Sper sa ajung la 35 de sapt sa ma primeasca...![]()
Mada, da!!! Mai e tare putin si am niste emotii!!! Felicitari pentru inscrierea la scoala...Cu Ami si Ari ce o sa faci in timpul orelor?
Serbanica, offf!! Bietul Serban!!
s aii treaca repede rana...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
31+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC
katalyna spune:
waw flo ce de puncteeee, lasa ca pana la anu imi aiu si eu o cratita. de cnd cu car4 nu m-ammai deplasat in cora, dar acum ca e la botul calului nu mai merg in car4 si o sa strang puncte. mi-am pus un card mic la chei si n-am cum sa-l uit acasa
azi merg sa-l iau pe david de la gradi si au o fuga sa-mi iau si eu ceva
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Serbanica off mai ce faza, insantosire grabnica sa treaca repede la puiul mic.
Cristina daaa te cred, o sa fie tare frumos cu bb mic si dulce, greu da frumos.
Ms.
Pai primul curs e seara, al doilea va fi in timpul zilei si trebuie sa dau de coordonatorul de la curs ca e tare busy si numa nu reusesc sa dau de el sa imi zica cum sunt impartite cele 7 ore pe sapt, dar trebuie sa gasesc ceva childcare in fct de zilele in care e cursul, ca o sa fie part time dar ziua.
Anna ce dulce e porcusorul mic.
Cool soundtrack-ul.
Ari nici acuma nu s-a hotarat cu ce mana papa/scrie le foloseste amandoua cum ii vine ei cheful.
Si Ami exerseaza mancatul sg dar tot asa intoarce lingura, da na exersam, macar vrea Ari la varsta ei nu prea era interesata sa pape sg.
Am iesit si noi ieri cu bicicleta iar, desi dupa 4 jumate se face chiar frig da na e mai binisor oleaca oricum. Ari e din ce in ce mai experta la pedalat, merg sa pun niste poze pe picasa de ieri.
Pupam bostana
revin mai incolo ca acuma ne pregatim de scoala, btw pe unde umbla lumea ca e cam slaba miscarea fetele.
Wknd placut.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
anaco spune:
mada...chiar ca slaba activitate...
serbanica ... refacere rapida la nazdravan si sa fie bine!
pun un filmulet daca tot sunt prin zona...
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
M&M spune:
Mada, pai e o vreme asa frumoasa !!!..si noi mai stam putin in casa si iesim,.,..intram abia dupa amiaza sa papam si sa facem nani , dupa care iar afara pana seara...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
31+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC
bujo spune:
Ia ghiciti cine a luat sala?

Am facut 26 puncte, sa ma pupe mama de desteapta
Sapt viitoare dau traseul si sper sa iau.
Mona tu cand dai examen?
Vorbeati de banci. Aia de la Transilvania sunt niste incompetenti. S-a mutat sotul la ei de la Reiffeisen ca i s-a parut mult comisionul de 3 lei. Si la asti a vrut sa-si faca un card de credit. Frate, mai ca nu i-a cerut si certificatul de nastere al strabunicii. I-a cerut contractul pentru creditul facut de mine la Piraeus plus planul de rambursare.
Aaa si cik aparea in lista cu restanta la cardul de credit avut la Reiffeisen. Si sa aduca adeverinta de la ei ca n-are datorii. Astia de la Reiffeisen s-au crucit. Si i-au trimis un mail ca are restanta 0. Si astia cik nu e bun, ca tre sa arate ca a achitat imprumutul cu suma respectiva. Pai daca restanta e 0 ce mai vrei bre??????
Ca sa nu mai zic ce stufos e accesul la net banking. Iti prinzi urechile. Nasol de tot.
bujo mami de Filip
flo1980 spune:
Anaco felicitari Marei!

Serbanica pupam nazdravanul, sa treaca repede buba!
Eheee puiul meu e matinal si acum doarme, nu pot face mare lucru sa nu-l tresesc, nu ca mi-ar pare rau
mai lenevesc si io' ![]()
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!