Pepenasi de iulie-august 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

flo cate puncte ai avut si ce ai luat? (daca nu-s indiscreta) am si eu niste puncte dar habar nu am daca pot lua ceva pe ele. imi expira peste cateva zile ca am cardul de anul trecut, o maslina ceva

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Multumesc pt raspunsurile cu BCR-ul.
Gata azi m-am lamurit:am fost sa intreb de ce imi lipsesc bani si mi-a zis tipa de acolo ca o data pe luna se percepe taxa de administrare car 2,5 RON si eu pt ca am facut cardul la sfarsitul lunii februarie m-au taxat pt atunci si pt luna aceasta si eu credeam ca imi iau bani ori de cate ori bagam cardul.....Eu am card la ING de ani de zile si ei iau la sfarsitul anului taxa de administrare si am si banking,sunt foarte multumta de ei dar salariul nu-l puteam primii decat pe un card Bcr....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna fetelor.
Serban al meu cel nazdravan mi-a facut-o de data asta :si-a bagat in gura cuiul de la umeras in obraz si acum a colectat si a facut puroi asa ca suntem pe antibiotice si sper sa se traga ca nu vreau sa ajung cu el pe la chirurgie la taiat.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Doamne Serbanica ai grija de bebe! copii sunt tare neastamparati curiozitatea e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

calda....

Kata aveam 1400 si ceva...am laut o salatiera (maronie) un suport ursulet de creioane si cu ascutitoare pt. pici si o farfurie ovala compartimentata tot pt. ei.

Stii tu ca tre' sa ai mii de puncte pt. tigai tefal sau alte aparaturi electrocasnice...

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele, haideti la !!!
Cine vrea sa vada www.youtube.com/watch?v=N8sx5hZzHto" target="_blank">un porcusor la masa? (nu va speriati de sunetul de pe fundal, era masina de spalat)

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

ce porcusor mancacios ioana mea ar fi avut demult castronul in cap sau pe ea am observat si la fi-mea ca are chestia asta de a trancani lingurita in farfurie de parca ar mai amesteca putin dar porcusorul e stangaci?

flo mersi mult. eu am vreo 800 de puncte, o sa merg sa iau si eu o cana ceva ca expira punctele si e pacat sa le las lor, apoi daca tot ne-au facut cora aproape poate strang de-o tirgaie

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Katalyna asa se pare, ca e stangace, dar foloseste si dreapta, inca nu mi-am dat seama care e treaba...

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Kata salatiera are 400 puncte, e din sticla maronie, merge si la congelator si la microunde...
Da e pacat, si la noi expirau la sfarsitul lunii, oricum tot banii nostrii sunt, ca majoreaza preturile cand vrea muschiu' lor, cica cadou!

In maxitaxi al lor intalnisem o femeie cam la 50 ani, dar era slaba si in putere si facea cumparaturi pentru batrani, e, avea 8000 de puncte mergea zilnic la cora

Apai aia si-a utilat toata bucataria, nu? pe la 6000 puncte era cuptor, telefoane mobile si nu mai retin ca nu ma incadram

_

Mergi la inceput

AnnaB stai bine mama, pai David rasuceste lingurita cand o duce spre gura, totusi Ioana mai prinde un strop daca e rapida !

_

Mergi la inceput