Pepenasi de iulie-august 2008 (178)
Raspunsuri - Pagina 6
flo1980 spune:
Vorba Katalinei asta e pagina mea?

Am figit la treburi, a adormit si piticul 
O zi luminoasa sa aveti!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
M-am asezat si eu la
dar de citit noutati pe net nu prea pot ca deh, Ioana e calare toata pe mine si pe laptop...
Noi suntem bine, cu multe mofturi si figuri in schimb, are cateva fixuri la care nu renunta spre disperarea mea si a nervilor mei
, de exemplu sta cu ochii lipiti de tv, da lipiti la propriu, ca stie ca nu are voie, si nu reusesc cu nici un chip s-o conving sa nu mai stea acolo. Sau sta toata ziua cu biberonul de apa in mana, dar nu ca ar fi asa de insetata, ci pt ca se joaca cu apa, picura din tetina peste tot prin casa, am balti pe covor, pe parchet, pe mobila
, sau tine apa in gura si o scuipa pe piept de se uda toate hainele pe ea...sau se descalta de 100 de ori pe zi si umbla in picioarele goale, iar eu am covor numai la ea in camera, in rest e numai parchet sau gresie deci e rece...si tot asa as putea continua...
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
Didi81 spune:
Banci: am auzit ca Milenium ar fi convenabila, dar nu stiu, eu am la ING si la Transilvania si sunt multumita... Operatiunile le vedem pe net la ING. Se poate si la Transilvania dar nu mi-am activat si acolo optiunea. Partea proasta la Transilvania e ca iti ia comision cand iti intra bani in cont
. Nu mare, dar iti ia, spre deosebire de alte banci; bine, pe de alta parte sunt alte comisioane mai mici, adica e clar, la orice banca sunt plusuri si minusuri.
Despre BCR am cea mai proasta parere posibila; ma rog poaete s-or fi schimbat lucrurile in ultimii 2 ani, dar stiu ca erau varza rau de tot. Adica sistemul lor informatic numai informatic nu era.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
kamelya spune:
salut
Cris ce putin mai ai pana il vei tine in brate pe Matei.Tot la Medlife nasti?
Mada Irl multa sanatate
Mada Uk multa bafta la scoala
Camy_pus Flavius ce face?sper ca sunteti bine 
va citesc dar nu prea apuc sa scriu ca Daria cand vede ca sunt la PC vrea si ea sau mi-l inchide ![]()
ladymina77 spune:
Flo,sa-ti fie de bine!
Am terminat,m-am apucat si am facut cate putin zilnic cand dormea Deea ca altfel cu ea langa mine mare lucru nu pot face.Mai ramane sa-mi mai fac vreo 2 prajituri.Ma intreb daca are rost sa le fac pt ca Bogdan este plecat de Paste in Italia si noi cel mai probabil o sa mergem la parinti vreo 2 zile asa ca nici musafiri nu o sa avem.Ma mai gandesc.
Tecky,mi-i se pare enorm de mult comisionul,la Transilvania parca este 0,30 la fiecare verificare si cred totusi ca mai i-au ceva si cand intra banii dar nu stiu cat.Oricum Bcr-ul nu mai este ce a fost acum vreo 4 ani,a cam picat in fata altora.
Mie inca nu mi-au intrat si nici nu mai sper la ei pana sapt viitoare.In tot raul e si un bine,cu cat ii primesc mai tarziu cu atat ii stric mai incolo desi ma asteapta enspe mii de facturi scadente deja.
Ana,dc in butoi la ora asta?Poate de la vreme ca aici e innorat rau de tot.Nu mai este asa frig ,se anunta vreme buna in we cica ar ajunge si la 21 de grade.Haiii cu vara odataa!
Gata,ne mai auzim mai incolo.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Kamelya ms.
Dara ms de intrebare, na am fost am depuse toate alea au copiat toate hartiile si le-au trimis mai departe, ea a bifat acolo level 3 acuma na sa vedem cand vin inapoi hartiile cat zic astia ca valoreaza, ce nivel is si dupa ce vin merg din nou la tipa asta sa imi zica in fct de rezultate ce mai trebuie facut. Oricum fac si cursul asta de access to HE nu ma bazez numai pe hartiile mele ca nu pot ei sa le aduca la nivelul lor oricum ar fi, da na nu strica sa ai niste calificative in plus.
Mona uff bine ca s-a inchis rana
, auzi si tu raspuns de medic esti rea de carne 

, vremea lu bunica serios.
Anna zen mama zen, asa fac si ale mele, pana si Ari care e mare si stie f bine ce si cum tot asa face. Deci...
Atb vazut pozele cu pisoiul cat e de scump si ce bolfite are.

Reactia lu Nick e normala, mai acusi cand mergeti acasa se mai schimba la inceput o sa fie ok apoi cand vede ca bb nu pleaca o sa fie mai nervos oleaca apoi o sa se invete ca sigur nu se duce bb nicaieri. Incet incet se obisnuiesc ei.
Ana lasa butoiul in pace.
Cristina mai aveti si voi putin si vine minunea mica.
Flo Amira a avut 60 cm la nastere
si 4,170 kg deci la kg ne-a luat Denis, da la cm tot noi suntem pe primu' loc.![]()
Atata m-a dus neuronu, acu am o boala cu asta:
Pup iu revin mai incolo fug la trebi casnice.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A
moni_or spune:
Transilvania ia 6 ron cand iti intra bani in cont (comision de incasare) deci eu nu l-as recomanda ca si cont in care sa ti se vireze regulat bani. Alpha mai e ok dpdv al comisioanelor, desi sunt maricele cele de op=uri, dar daca ai internet banking ai reducere 35% sau ceva de genul.
Sunt pe aici, va citesc, dar n-am chef de scris. Multumesc celor care mi-au sugerat unguentul cu arnica, i-am zis mamei sa mi-l ia, sa vedem cum o fi.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
29+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
dana81 spune:
Moni eu dupa 2 aplicari, ieri, am dormit ca un prunc, bine si cu o paturica de a Clarei legata la mijloc.
A venit primavaraaa![]()
25+
RIANA &
CLARA 06.08.08
anaco spune:
Monalac ce bine ca ai scapat si s-a inchis operatia! Ce iti e si cu dr astia....auzi, rea de carne....
Atb e tare dragalas Denis. Si cu niste falcute pufoase de iti vine sa le mananci! Sa va bucurati de el!
Tecky si eu tot la bcr, dar am internet banking si nu mi se ia nici un comision la verificarea pe net, doar la retragere....e muuult mai comod decat sa merg sa verific la bancomat. Eu de altfel folosesc cardul bcr mai mult pt plata la cumparaturi si iar nu se ia nici un comision. Insa nici eu nu sunt multumita de banca asta 100%.
MadaIrl multa sanatate!
AnnaBaby cred ca asa fac toti copiii, asta e rolul nostru! oricum, iti doresc rabdare maxima cu Ioana!
(parca o descrii pe Mara, ca si a mea daca ii intra ceva in cap cam greu o distrag)... cu apa , asa am si eu pete de apa peste tot, nici la gradinita nu lasa sticla de apa din mana![]()
Mai da cineva la copii sirop Propolis C cu Echinacea? se poate da la copii asa mici propolis? in prospect vad ca scrie ca se da de la 1 an, cate o lingurita pe zi.
Noi ne bucuram de ultimele zile de stat acasa, ca de luni o duc iar la gradinita si incepe iar calvarul
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
katalyna spune:
buna fetele!
eu am cont la bcr unde imi intra si indemnizatia, nu-mi place deloc sistemul lor de plati online, mi se pare super misto cel de la bancpost. cu alpha am o mare problema. in urma cu cativa ani mi-am facut un card de credit la ei si am retras o suma destul de mica, undeva la 10 mil si in 3 sapt mi-au luat dobanda 70 lei pt ei, la bancpost am avut card de credit si n-am patit asa ceva. mi-am inchis contul de la alpha si eu cand am fost sa fac credit mi-au spus ca apar la biroul de credite cu suma pe care o aveam descoperire la alpha, de fapt cele 3 salarii. tre sa caut hatia aia de licidae a contului si merg sa le-o bag pe gat
noi ne-am deschis un cont pe firma la bancpost ca imi place cum e internet banking-ul, la brd am avut mai demult unul si din cauza ca nu aveam rulaj ni l-au inchis.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg