Pepenasi de iulie-august 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Acum am vazut ca maine ai traseul BUJO iti tinem pumnii stransi sa il iei si sa intri in clubul soferitelor cu pepenasi.Asteptam vesti maine.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mona, felicitari!

Marina, bine ai revenit

Mai multe cuvinte nu sunt in stare sa leg acum asa ca ma retrag

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

La multi ani Kimmy!

bafta Bujo si Mona la permis!

mai eu tot auzeam de o intalnire la un moment dat dar se pare ca nu mai avu loc...huh?

dana, in poze Sofia a confundat vopselele cu crema de fata :)) Nu am mai pus-o de ceva timp sa picteze si intre timp a invatat sa se ingrijeasca cu crema.... Apoi a facut ea cumva o legatura... ca asa finut isi intindea culorile pe fata....

noi suntem bine lasand la o parte maraielile din cauza dintilor.
In sfarsit am auzit si ceva iteligibil de la ea. in ultima saptamana a invatat sa zica "muuuuu, beeee si ihaaaa"
Nu vrea sa vorbeasca dar este tare isteata, stie foarte bine formele, culorile(adica stie sa le potriveasca , sa le sorteze...)...construieste, danseaza, se admira la oglinda juma de zi...etc

plec la culcare acum. revin cu alte amanunte

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BUJO, bafta multa la traseu pe azi!!

MARINA, pai asa-i sta bine unei fetite, sa-si ingrijeasca tenul, cine stie ce proprietati miraculoase o fi avand si vopseaua asta si nu s-or fi descoperit inca

A mai vorbit cineva cu Adriana (ATB) de cand au iesit din spital? Sunt tare curioasa cum se descurca cu bebe plus Nick, cum l=a acceptat Nick pe fratior si asa mai departe, ca nu peste mult ne vom confrunta si noi cu aceleasi lucruri.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 30+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

179

Mergi la inceput