Pepenasi de iulie-august 2008 (178)
Raspunsuri - Pagina 20
dara_d spune:
Acum am vazut ca maine ai traseul BUJO iti tinem pumnii stransi sa il iei si sa intri in clubul soferitelor cu pepenasi.Asteptam vesti maine. 

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
Didi81 spune:
Mona, felicitari! 
Marina, bine ai revenit 
Mai multe cuvinte nu sunt in stare sa leg acum asa ca ma retrag ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Marina_1609 spune:
La multi ani Kimmy!

bafta Bujo si Mona la permis!
mai eu tot auzeam de o intalnire la un moment dat dar se pare ca nu mai avu loc...huh?
dana, in poze Sofia a confundat vopselele cu crema de fata :)) Nu am mai pus-o de ceva timp sa picteze si intre timp a invatat sa se ingrijeasca cu crema.... Apoi a facut ea cumva o legatura...
ca asa finut isi intindea culorile pe fata....
noi suntem bine lasand la o parte maraielile din cauza dintilor.
In sfarsit am auzit si ceva iteligibil de la ea. in ultima saptamana a invatat sa zica "muuuuu, beeee si ihaaaa"
Nu vrea sa vorbeasca dar este tare isteata, stie foarte bine formele, culorile(adica stie sa le potriveasca , sa le sorteze...)...construieste, danseaza, se admira la oglinda juma de zi...etc![]()
plec la culcare acum. revin cu alte amanunte
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
moni_or spune:
BUJO, bafta multa la traseu pe azi!!
MARINA, pai asa-i sta bine unei fetite, sa-si ingrijeasca tenul, cine stie ce proprietati miraculoase o fi avand si vopseaua asta si nu s-or fi descoperit inca![]()
A mai vorbit cineva cu Adriana (ATB) de cand au iesit din spital? Sunt tare curioasa cum se descurca cu bebe plus Nick, cum l=a acceptat Nick pe fratior si asa mai departe, ca nu peste mult ne vom confrunta si noi cu aceleasi lucruri.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
30+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)