Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Matusa, , asa-i!
Shery , daca faceai un permanent meserias nu te mai chinuiai cu bigudiurile acum

Btz, stau degeaba varzucile in frigider?

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Pun si eu o intrebare...
Stie careva ceva despre centrul Mama si copilul din Moldova? Mie medicul din Iasi mi-a recomandat sa merg acolo sa-mi fac amnio, pe net mare lucru nu am gasit, ma mai interesez maine la cunostinte din Chisinau, dar daca stiti ceva, astept informatii

Gata, ma bag la nani Noapte buna!

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Bumble rectific:stateau.Acum cu ajutorul Carlei le-am gasit un folos,deci maine bebe va papa varzuca rosie.
Deci din 4 chisturi bebe al tau a ramas cu unu?Pai e bun atunci,mergeti pe calea cea buna.Acum sa dea DD sa treci cu bine peste amnio,nu vreau sa te sperii,da am auzit ca este o experienta nu tocmai placuta.Oricum i'm right beside you

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Bumblebee felicitari pentru rezultate, ma bucur enorm sa stiu ca sunt bebeii sanatosi si noi ne putem bucura de sarcina.

Sheri ce mai faci, cum te simti? Arata burtica

Azi avem in meniu cartofi picanti, reteta indiana

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

gagici ce bine ma simt acum dupa si un am masat burticutza si acu sunt ca noua.
Btz_ovi va fi meniul nostru maine varzuca calita numai bine e miercuri zi de post asa ca o sa fie prea perfecta,maine dimineatza voi da puturosenia afara din casa mea care ma tinut mai toata ziua si ma voi duce la cumparaturi sa imi pot face mofturile.abia ast ziua de maine sa fac si e pe gospodina

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Eu inca nu am mancat de cina... oare o shaorma o fi voie? Altceva nu cred ca o sa mai gasim la miezul noptii...

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

eu zic ca e voie,doar e piept de pui,si daca de ceva sa ceri fara maioneza,oricum nu cred ca face rau putina.numai sa stii ca o sa te simti tu bine,ca avand in vedere ca e carnitza,se digera mult mai greu si sa nu ai probleme la noapte.de obicei carnea se digera in 4 oresa ai pofta

19+

Mergi la inceput

Dragaica iti place mult picant,si vad ca iti place mult sa incerci tot felul de mancaruri straine,eu sincer nu am incercat sa fac niciodata,mie teama ca numi ies bune

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

eu zic ca e voie,doar e piept de pui,si daca de ceva sa ceri fara maioneza,oricum nu cred ca face rau putina.numai sa stii ca o sa te simti tu bine,ca avand in vedere ca e carnitza,se digera mult mai greu si sa nu ai probleme la noapte.de obicei carnea se digera in 4 oresa ai pofta

19+

saru'mana frumos! da, fara maioneza ca nici nu imi place maioneza lor..poate doar putina pasta de usturoi...

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Dragaica iti place mult picant,si vad ca iti place mult sa incerci tot felul de mancaruri straine,eu sincer nu am incercat sa fac niciodata,mie teama ca numi ies bune

19+

Ce crezi ca eu n-am aruncat mancare necomestibila , am facut incercari, norocul meu ca am un sot intelegator
Imi place la nebunie sa gatesc, asta si pentru ca-mi place sa mananc...la dulciuri nu ma pricep da nici nu-mi plac, mananc rar dulciuri, foarte rar, inghetata o mananc cu placere dar nici pe aia des.
Barbatamiu in schimb e inebunit dupa dulciuri, o cutie de 1 kg de inghetata ii ajunge 2 seri
Incearca retete dupa you-tube, iti explica pas cu pas si vezi exact cum se face, eu de acolo ma inspir.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

Mergi la inceput