Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Ce crezi ca eu n-am aruncat mancare necomestibila ![]() , am facut incercari, norocul meu ca am un sot intelegator Imi place la nebunie sa gatesc, asta si pentru ca-mi place sa mananc...la dulciuri nu ma pricep da nici nu-mi plac, mananc rar dulciuri, foarte rar, inghetata o mananc cu placere dar nici pe aia des. Barbatamiu in schimb e inebunit dupa dulciuri, o cutie de 1 kg de inghetata ii ajunge 2 seri Incearca retete dupa you-tube, iti explica pas cu pas si vezi exact cum se face, eu de acolo ma inspir. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 17+ de si ![]() |
eu am noroc ca sotu rareori mananca acasa,lucrand in bucatarie,dupa ce se termina programul de dupamiaza mananca acolo,si seara la fel,aksa ce papa micul dejun.am sa incerc ca imi plac mai ales cand e cu multe legume

19+
hbro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Buna din nou Moaama ce ati mai povestit.... ![]() Sa vedem daca am retinut ce am citit...de obicei nu mai ramane nimic in cap dupa ce citesc muuulte pagini...deci... Maurice asteptam poze din concediu si este bine ca te-ai debarasat de frigul de aici si te-ai distrat. Hbro felicitari pentru , acum ai o pereche minunata...sa creasca mare si sanatos si sa stea in burtica pana la 40 de sapt.Mirela2 te asteptam cu marea veste in mai...sper ca vei intra sa ne-o dai si sa dea Domnul ca sa fie bine pana la capat de data asta. si apoi asteptam sa-ti vedem burticuta cum creste. Dumnezeu sa te ajute ![]() Crissy ai grija maine si nu te stresa prea tare...noapte buna ![]() *************************************************** Elena, 23+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Multumesc frumos si la fel!

HBRO
16+
si
(2ani)
hbro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Enik, la mine doctorii au recomandat amnio nu neaparat pt chistuletul asta, ci pt celelalte sarcini, desi am facut biopsie, nu am facut analize genetice pt acele sarcini. Am analizele genetice facute pt mine si sot! Fetele , si eu ma bucur, v-am spus, suntem pozitivi, eu una nu cred ca o sa o mai iau razna prea mult...Maine ma programez, cand ma cheama am sa ma prezint, sper ca zilele astea! ![]() Alina 20+ cu ![]() gargarita |
Vestile sa fie numai de la excelent in sus!

HBRO
16+
si
(2ani)
racusor2010 spune:
neata...nu am somn,de pe la 5 m-am trezit, tot cu durere de cap 
si acum am intrat in panica...
am citit pe net ca in sarcina poate aparea hta (hipertensiunea arteriala) care are ca simptome durere de cap, urechi infundate, ameteli...
si am citit pe forum de mamici care au pierdut sarcina pe la 26, 30 de saptamani din cauza asta...au stat acasa cu dureri de cap vreo 2 zile si cand au mers la control era prea tarziu 

eu il simt pe bebe, nu am simptomele astea toata ziua.
maine merg la analize, mi-am facut programare la doctorita de familie maine si o sa incerc sa il sun azi si pe doctorul care imi monitorizeaza sarcina....off, Doamne ajuta sa fie totul bine 
mi s-a facut cam frica acum 

Bulina
23+ cu 
beluistef spune:
Buna dimineata
Racusor vezi ca iti dau
nu mai cauta nod in papura toata ziua..si eu ma trezesc deseori cu dureri de cap, dar sunt normale in sarcina...atata timp cat nu sunt INSOTITE de ameteli, greata,
. Depinde cum te-ai odihnit.
La 9.30 plec catre dr. sper sa vin cu vesti bune.
Multumesc fetelor de incurajari, chiar isi au rostul...
Sa aveti o zi cat mai frumoasa...la noi a ninssss
si este un frig si o zapada...nu zici ca vine primavara ci IARNAAAA 
Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
crissy77 spune:
racusor, hai nu pune raul inainte
. Uite cateva remedii de scadere a tensiunii: mananci usturoi, bauturile tari sunt vasodilatatoare --> scad tensiunea. Eu zic ca 20-50 ml vodca sau tuica nu ii face rau lui bb.
puiutz, inca nu ni s-a aratat ce este.
bumblebee, 
super vesti ne-ai dat. De clinica aia nu am auzit (cat despre atitudinea pozitiva, bunicul sotului - 84 ani - s-a vindecat de cancer. Toti il boceam prin casa numai el era mereu cu zambetul pe buze si increzator ca o sa prinda si ziua de maine; a ajuns la urgente la Suceava pe picioarele lui, cu glicemie 921 ca se minunau si asistentele cum de nu e in coma. ).
Multumesc pt urarile de sanatate. Aseara mi-a luat soacra tensiunea si era 13/8
. Nici asa nu e bine, cu fluctuatii mari...
Tin pumnii burticoaselor care azi merg la vizionat bb
.
Cristina
16 s
&
Elise-Stefania
Florentina_C spune:
Neata si de la mine burtici.
Vin cu vesti de aseara de la eco...L-am vazut pe bebe...Nu avea stare deloc, dadea din picioruse, se rasuscea de colo colo...nu a stat deloc intr-un loc...e energic bb al meu.
E bine: cu toate ca aveam 16 sapt si 5 zile, ecograful ne-a aratat 17 sapt si 2 zile...
Cat despre ce ascundem intre picioruse...bebe avea cordonul intre picioruse si nu se vedea prea bine. Cu toate astea doctorul a spus ca tinde sa spuna ca e
.
, dar nu e sigur si la urmatorul control , la 3d o sa stim sigur...
Mai am o mica speranta sa iasa
pana la urma, cu toate ca simt 70% ca o sa fie baietel. Ce o vrea DD pana la urma...
Racusor stai linistita, nu te mai gandi la lucruri rele, o sa fie totul bine...si eu m-am simtit f rau ieri, acum e mai bine....se mai intampla.Creste bebe si de aia.
Va
pe toate
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 16+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
racusor2010 spune:
Multumesc dragelor!

Eu incerc sa stau linistita, ma gandesc ca va fi bine
si cel mai bine ma simt cand vad cum se misca burtica sub piciorusele lui bebe! 
e asa simpatic cum face el tumbe in burtica 
dar totusi o sa sun medicul sa il intreb daca sunt normale starile astea..mai bine sa par paranoica si sa previn decat sa imi para rau dupa...
va pup si va doresc o zi minunata!! o
sa uitati de vremea de afara ![]()
Bulina
23+ cu