Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Btz_ovi reteta e simpla.Iei una bucata varza rosie,o speli,o razalesti fff marunt si o amesteci cu sare dupa ochi.Apoi o pui intr-o tigaie cu putin ulei la calit la foc mediu.La jumatatea timpului de calire pui zahar dupa gust si pe la final,otet dupa gust.Trebuie amestecat incontinuu sa nu se prinda.E gata cand varza s-a inmuiat!Atat!E fff buna!!!!

Dragaica sa stii ca si eu sunt asa.Desi stau in casa 90% din timp,la cate o plimbare mai merg si eu cu sotu asa mai rar,dar din 5 in 5 mnute trebuie sa ma asez pe cate o bancuta.E horror!!!!

Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mirela, nu te mai gindi la cat ar fi avut, cum ar fi fost, etc, pt ca-ti faci tie rau si ricum nu se rezolva nimic. Asa suntem noi cele din gasca FIV-oaselor, n-avem norocul naturalului, e munca mai multa, sacrificii, incertitudini, te uiti pe strada si te superi, stiu atat de bine toate astea! Bine ca traim insa in perioade ca acestea in care stiinta face minuni, trebuie doar rabdare multa.
Din ce am obs eu, daca-ti reuseste o data FIV-ul reuseste si data viitoare asa ca fruntea sus si spor la treaba! Incepe de pe acum sa aduni inf, ce si cum pt ovocite f bune, ceva naturist ca sa imbunatatesti sansele, omega 3, ceai verde, etc. Tine-ti mintea ocupata sa treaca timpul mai usor!
Maya acelasi lucru valabil si pt tine, spor la treaba dimineata pranz si seara

Shery 21 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Sheri ce ai facut la morfo???

Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Maine la 17! Dadeam eu din coada daca o faceam deja!
Spalam parul de pe burta inainte, il punem pe bigudiuri, dam cu fixativ, sa nu ne facem de cacao !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Maine la 17! Dadeam eu din coada daca o faceam deja!
Spalam parul de pe burta inainte, il punem pe bigudiuri, dam cu fixativ, sa nu ne facem de cacao !

esti mortala..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Hello!
Am ajuns de pe drumuri si abia am terminat de citit, ca deh, voi sunteti harnicute!

Pustiul meu e un obraznic, nu sta nici sa-l pisti, m-a ghiontit in timpul ecografului! Azi la 20 s fix aveam 350 g, corespunzator varstei de 20 s si 2 zile, adica stas. Inima e ok (o usoara tahicardie, de care are si mami cat si tati), cerebelul, toate organele de fapt sunt in parametri.
Pe creier i-a ramas un CPC de 6 mm. Ne-a trimis la amnio, maine facem programarea. Am fost si la medicul meu dupa, speram eu sa decurajeze amniocenteza (ea nu m-a sfatuit pana acum in acest sens), dar si ea a zis ca sa excludem sansele mici, ca la istoricul meu . As fi vrut sa evit din cauza procedurii in sine, a banilor, n-avem un chior in buzunar, trebuie sa imprumutam tot... offf, numai sa treaca, ca dup-aia macar sa respir si eu usurata.
Eu vreau numai cariotip-ul genetic, fara rezultatul rapid, asa ar trebui sa fie mai ieftin, nu cred ca stie nimeni despre treaba asta.
In rest, suntem 95% pozitivi si siguri ca va fi bine.
Mai citesc putin ca am uitat ce si cum.
Sa nu uit! Multumesc din suflet pt sustniere, inseamna enorm pt mine,

Alina 20+ cu
gargarita

o sa fie totul bine, vei vedea - fruntea sus
chiar e mare bebe al meu avea 325 gr la 20 saptamani

saptamana 21 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

noapte buna fetelor.. va pup dulce dulce
pe maine.. vad ca nu mai prea este nimeni pe-aici...

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Maya acelasi lucru valabil si pt tine, spor la treaba dimineata pranz si seara

am citit undeva ca spermatozoizii is mai puternici dupa o mica pauza,si nu sa faci zi de zi ca atunci chiar de ar fi posibil sa ramai speramtozoizii is prea puturosi pentru a fecunda ovulul,deci e mai bine Maya ca ati avut cateva zile de pauza si maine cand te pui pe treaba si odata sa faci da ii pui pe treaba pe cei mai musculosi.ma rog la DD sa vina cat mai repede minunea

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Maya,da da,are dreptate Mycya,insa am vazut un documentar privind fecundatia si era indicat pt barbati sa bea o ceasca de cafea pe zi pt a avea viteza spermatozoizii.App,intra pe mail-ul comun si downloadeaza filmuletul de la mine:asa ar trebuie sa procedeze si "copiii cruzi" ai iubitului tau.
Sheri cred ca daca as sta o zi intreaga cu tine nu m-ai plictisi,esti atat de amuzanta,ca si Mycya

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Carla mersi draga pt reteta,cred ca maine o voi incerca,mai ales ca am 2 varzuci rosii care stau degeaba prin frigider

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput