Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
bumblebee spune:
Elena, bravooo!
Ii trece supareala pana vine in bratele tale (ca sa nu zic psna se insoara
)
Alina
20+ cu 
gargarita
paula_m spune:
Elena, ce veste buna!!
Felicitari!!!!
Nu mai am rabdare pana in 22 martie...
Paula,
21+ cu 
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulia_N Buna burtici, Ma tot chinui sa mi fac si eu album sa mi pun pozici cu burtica...si u reusesc. neuronul meu gravid si singuratic este exploatat la maxim si da ckicks!! va rog, care aveti timp, explica ti mi si mie cum se creeaza un ablum nou, cum se pun pozele acolo... offf...tehnologia asta!!! Va pupam, 17s![]() |
Ii dai la fotografii Upload si ai select album or create new album, dupa care iti uploadezi fotografiile. Daca te incurci de aici, tipa, ca sunt prin preajma

Alina
20+ cu 
gargarita
beluistef spune:
Fetelor sunteti niste scumpe multumesc frumos....asa imi place de odiseea noastra de numa
...avem o odisee minunata
si asa sa ramanem pana ne mutam la scutece...
Cand ajung acasa va pun si 2 pozici cu bebe suparici cu boticul pus...
Mov capul sus si o sa fie bine...la fel si tie Alina o sa iasa bine amnio , o sa vezi.
Iar fetele cu repaos...sa stati cumintele ca altfellll...va paste o
zdravana.
Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
ooana spune:
fetelor sunteti foarte harnicute la scris 
...abia acum am terminat capitolul precedent ![]()
Btz-Ovi am vazut burtica de 21sapt5zile 
….mi-a incarcat un prieten bateria de la aparat, asa ca diseara revin cu poze si eu….asta pana se va repara incarcatorul
Dragaica m-ai omorat in primul rand cu raftuletul cu mirodenii si condimente
…vin la tisa sa ti-l fur ![]()
....si orezul e bestial, trebuie sa il incerc neaparat la sfarsit de saptamana ![]()
Maurice bine ai revenit…..vreau sa vad pozeeee ![]()
…si ma gandeam si eu in concediu la snorkeling dar nu eram sigura daca se poate, dar daca tu ai facut, atunci nu-mi mai fac probleme
fug sa citesc ce a0ti scris si al capitolul asta si revin ![]()
Mycya spune:
iulia dupa ce intri pe picasa unde sunt albumele noastre,vezi ca in colt sus scrie upload,dai clic,dupa care se deschide un patrat cu albumele noastre mai in miniatura,si sus scrie parca cu rosu create a new album.dai clic acolo,iti creezi un album cu numele tau si dai enter.dupa care te duci in albumul tau si dai add photos...si acolo iti pui pozicile.sper ca am explicat bine daca nu mai intreaba ce nu intelegei si iti vom raspunde

19+
beluistef spune:
Hai Oana sa ne masuram burticile...ca pun si eu niste pozici diseara, ca suntem apropiate...![]()
Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Iulia_N spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Ii dai la fotografii Upload si ai select album or create new album, dupa care iti uploadezi fotografiile. Daca te incurci de aici, tipa, ca sunt prin preajma ![]() Alina 20+ cu ![]() gargarita |

acus incerc!!
17s
Mycya spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulia_N
![]() ![]() acus incerc!! 17s![]() |
eu am explicat putin mai babeste

19+