Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
Iulia_N spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulia_N
![]() ![]() acus incerc!! 17s![]() |
Yupiii!!!! am reusitt!!!
Va invit sa mi vedeti fetitza!
Va rog sa mi scuzati fatza...eram ff obosita!
Pupici
17s
ciristina_serban spune:
Bleiustef, felicitari pentru vestile bune. Sa o tinem tot asa!!!
Despre mine ce sa va zic.. Am emotii mai mari la sarcina asta, nu stiu de ce, si e total diferita de prima... Mi s-a schimbat total dispozitia si cheful la a ceasta a doua sarcina. Eu in general sunt o fire activa, sociabila, vesela...dar acu parca s-au intors toate pe dos.. Nu mai am acelasi tonus, acelasi chef... vreau doar sa ma relaxez, sa ma odihnesc.. ma rog.. asta este, poae trece. Cu sarcina nu am avut probleme, nu greturi, stari de rau, nimic altceva.. doar burta creste. Si chiar e f mare pentru 19 sapt. In rest ma mai confrunt cu o anemie ciudata (cu fier mare), pe care nu o pot elucida dragii de doctori de pe-aici, si de asta nu mi-au dat nici un fel de vitamine sa iau, iar din aceasta cauza am emotii mari, sper sa fie bebe bine, sa fie sanatos si sa nu fie afectat de lipsa de vitamine, incerc din alimentatie sa reglez problema, dar nu stiu si cat reusesc.
Asa cum mai zicea cineva mai devreme, si eu ma gadesc deja la noile aranjamente de prin casa, avand in vedere va veni pe lume al doilea copil, dar mai astept nitel, sa vedem daca va fi baiat sau fetita, ca stim si pe termen lung cum ne va influenta, hihihi..
In rest nu mai stiu ce sa zic.. Ne vom cunoaste si mai bine pe parcurs...
Bye-bye now!!
Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 19+
Razvan
ciristina_serban spune:
aaaa..si chiar asa...cum pot sa va vad pozicile si eu? ca nu ma prea pricep..
Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 19+
Razvan
bumblebee spune:
Iulia, ce burtica frumusica!
Georgia, ai pus pozici noi
super, modelica
, dar de scris pe forum parca n-ai scris, nu?
Alina
20+ cu 
gargarita
enik83 spune:
ce ma bucur beluistef ca totul ii ok.. 
le astept si pe celelalte fete cu vesti bune..
17+ cu o minune de 
poze
Iulia_N spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Iulia, ce burtica frumusica! ![]() Alina 20+ cu ![]() gargarita |
multumesc!!!

17s
Sheritra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
am citit undeva ca spermatozoizii is mai puternici dupa o mica pauza,si nu sa faci zi de zi ca atunci chiar de ar fi posibil sa ramai speramtozoizii is prea puturosi pentru a fecunda ovulul,deci e mai bine Maya ca ati avut cateva zile de pauza si maine cand te pui pe treaba si odata sa faci da ii pui pe treaba pe cei mai musculosi .ma rog la DD sa vina cat mai repede minunea![]() 19+ |
O pastila de zinc pe zi si o cana de ceai de napraznic si pleaca ca glontul
Shery
21
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
Iulia_N spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya iulia ai o burtica ,sa-ti traiasca minunea din ea![]() ![]() 19+ |
e f mare in comparatie cu ce aveti voi....dar na..ce sa i fac!!
se vad cele 5 kg puse!!

pupici
17s
bubster spune:
eu pe degeaba calculam knd sunt la ovulatie...k pana nu am luat tratament...nu a venit minunea de 

dimineata pranz si seara