Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
beluistef spune:
Gata fetili am sosit...bine am terminat mai repede, dar am tras un chiul mic la un magazin de bebei si m-am uitat de patut si carucior.
Am vesti bune, chistul nu mai exista s-a retras complet...iar bebe era muuult mai linistit ca data trecuta si pe deasupra era suparici...avea un botic de iti venea sa-l papi
, probabil era suparat ca l-a zdruncinat masina cand am mers catre clinica...
A zis ca dupa cum arata a mai luat in greutate,insa ne vedem la 28 de saptamani cu analizele de trim. III si mai vedem atunci, dupa care mi-a zis ca imi va da sa iau si fier. Si am facut azi si eu analiza pentru toxo, iar vineri am rezultatul. Sper sa iasa bine.
Si urmatoarea eco importanta este cea de la 32-34 sapt. cand se face morfo de trim.III...deci prin mai cand intru in prenatal.
Aaaaa...am vorbit cu Andreea, a azjuns acasa si o sa intre sa va povesteasca ea mai multe...dar ce este mai important este ca se pare c-ar fi avut o dezlipire de placenta, iar colul de la 3 s-a scurtat la 1 si ceva. Restul va va zice ea cand intra.
Multumesc de sustinere si incurajari 
....Mov curaj maine si o sa vezi ca o sa fie bine.
Bun venit noilor burtici si sarcini sanatoase in continuare.
Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
lalala13 spune:
da racusor din cauza tensiunii ce poate duce la preeclampsie..
si fara stres..eu sunt in medical
si stau cat mai mult linistita si la pat
----------------------------------------------
my somebody.... 
21+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
lalala13 spune:
beluistef bravooo!!
si pt Andreea sanatate multa si sa ai grija de tine!
----------------------------------------------
my somebody.... 
21+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
ciristina_serban spune:
Multumim de primirea calduroasa...
Tot citindu-va, mi-ati creat o stare de nu mai am rabdare pana la ecografia de la sf saptamanii viitoare. Vreau sa fac demersuri sa merg mai repede, sa vad cum e bebe.. ca sa ma linistesc, sa aflu si eu cat a mai crescut...
Sanatate multa, si vesti bune la eco. Pup.
Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 19+
Razvan
Mycya spune:
beluma bucur foarte mult de vestile bune,parca il vad pe bebe tau cu boticu
.multi
si sa fie bine in continuare
19+
Alina2005 spune:
URAAAA vesti bune Elenus!
Ma bucur mult sa aud ca bebe e bine, stiam eu ca asa va fi![]()
Andreei ii doresc multa multa sanatate si sa dea DD ca bebe sa stea in burtica pana la termen
se pare ca va avea aceeasi soarta ca mine, repaos total la pat..
Bun venit noilor gravidute! Va asteptam cu poze pe picassa
Alina,
23+ cu
dulce
Fetita mea
Iulia_N spune:
Buna burtici,
Ma tot chinui sa mi fac si eu album sa mi pun pozici cu burtica...si u reusesc. neuronul meu gravid si singuratic este exploatat la maxim si da ckicks!!
va rog, care aveti timp, explica ti mi si mie cum se creeaza un ablum nou, cum se pun pozele acolo... offf...tehnologia asta!!!
Va pupam,
17s
ramo1901 spune:
Elena bravoooooooooo.....ma bucur ca e totul ok...simteam eu ca o sa fie bine...
ptr tine si ptr bebe....
Ramona
19+ ....cu o scumpica de 
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Gata fetili am sosit...bine am terminat mai repede, dar am tras un chiul mic la un magazin de bebei si m-am uitat de patut si carucior. Am vesti bune, chistul nu mai exista s-a retras complet...iar bebe era muuult mai linistit ca data trecuta si pe deasupra era suparici...avea un botic de iti venea sa-l papi A zis ca dupa cum arata a mai luat in greutate,insa ne vedem la 28 de saptamani cu analizele de trim. III si mai vedem atunci, dupa care mi-a zis ca imi va da sa iau si fier. Si am facut azi si eu analiza pentru toxo, iar vineri am rezultatul. Sper sa iasa bine. Si urmatoarea eco importanta este cea de la 32-34 sapt. cand se face morfo de trim.III...deci prin mai cand intru in prenatal. Aaaaa...am vorbit cu Andreea, a azjuns acasa si o sa intre sa va povesteasca ea mai multe...dar ce este mai important este ca se pare c-ar fi avut o dezlipire de placenta, iar colul de la 3 s-a scurtat la 1 si ceva. Restul va va zice ea cand intra. Multumesc de sustinere si incurajari ![]() ....Mov curaj maine si o sa vezi ca o sa fie bine.Bun venit noilor burtici si sarcini sanatoase in continuare. *************************************************** Elena, 23+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Uraaa, ne bucuram pentru tine
.O asteptam si pe Andreea sa ne salute, binenteles cand se mai intremeaza! Multa sanatate, Andreea
.Cris
22+ cu
mov_79 spune:
wow ce mult ma bucur ca s-a resorbit, asa prind si eu curaj, voi merge vineri dupa amiaza la control.
ma bucur ca bebele e ok si iti doresc sa plutesti de fericire tot restul sarcinii
23+